Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marttina
    04. Studeni 2022. 11:22

Curke jeste rekle ikome da ste trudne, naravno osim dečka/muža? 😁😂
    Mi šutimo ko zaliveni. Mislim nitko nije niti znao da idemo na mpo, osim mojih. Al ne znaju rezultat niti ništa. Do aspiracije su sve znali, kasnije sam rekla da ću im reć ako išta bude kad za to dođe vrijeme. Tako da ćemo reć negdje u 12mj, ako sve bude u redu. Plus prenatalni test 🤭

👱🏼‍♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
    👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
    1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
    BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
    1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

Megii
    04. Studeni 2022. 11:27

Betty1993

Evo ja frizerka

Megii

Cure,primjetila sam da dosta vas ima uredski posao,ima li neka koja radi na nekom drugom poslu?

Ja sam baš na mukama radim u dućanu sa robom i ugovor mi produžuju tek u 1 mj pa nekako moram izgurati do tad, nemam pretjerano težak posao osim biti na nogama 5 sati,i čim dođem doma sljedi maksimalno odmaranje 

Megii
    04. Studeni 2022. 11:32

Marttina

Mi šutimo ko zaliveni. Mislim nitko nije niti znao da idemo na mpo, osim mojih. Al ne znaju rezultat niti ništa. Do aspiracije su sve znali, kasnije sam rekla da ću im reć ako išta bude kad za to dođe vrijeme. Tako da ćemo reć negdje u 12mj, ako sve bude u redu. Plus prenatalni test 🤭

Također dogovor je dok nebudemo sigurni da je sve okej pst, s obzirom da sam u prošloj trudnoći koja je završila  gubitkom rekla malo široj obitelji i tu sam se opekla... jedino sam podjelila  sa prijateljicom iz školski dana dugi niz godina se znamo rekla bih od vrtića a ona je trudna 2 mj duže od mene pa smo si velika podrška 

Maravillas
    04. Studeni 2022. 11:41

Marttina

Mi smo odlučili da nećemo nikome do 1.mjeseca. Prvo ja moram vidjeti hoće sve biti ok i nekako se pribrati da bi mogla drugima. Uvijek sam oprezna po tom pitanju. 🤐😅

31.7.2021. 👶🏻💝

Megii
    04. Studeni 2022. 11:42

Nana01

Megii

Cure,primjetila sam da dosta vas ima uredski posao,ima li neka koja radi na nekom drugom poslu?

Ja radim Neben Job,i radim jos ovaj mjesec,jer imam pravo odmah na porodiljno,sto mi je super

Pa to je super 😊

Maravillas
    04. Studeni 2022. 11:46

Ja radim čet i pet od doma i evo danas umirem od mučnine. A stalno ko za peh sastanci 🤦‍♀️
    Što uzimate protiv mučnine? Ja sam u prošloj čaj od đumbira i kroasane sam mogla jesti. 

31.7.2021. 👶🏻💝

Rosa_s
    04. Studeni 2022. 11:51

Nama znaju roditelji, braca i najfrendovi. Ne znam koliko bi to mogla tajiti, stalno smo skupa. Mislim da bi skuzili jer zbilja smo jako povezani. Iako, da mogu birat najradje bi svima bila rekla oko Bozica ali nije islo, mirovanje je pomrsilo planove. 

rosie0111
    04. Studeni 2022. 11:51

Marttina ovaj moj od sreće rekao svima 🤣 ali dobro ionako ako se ne daj Bože nešto loše dogodi briga me jel netko zna ili ne...

• Marttina
    04. Studeni 2022. 11:55

Megii

Marttina

Također dogovor je dok nebudemo sigurni da je sve okej pst, s obzirom da sam u prošloj trudnoći koja je završila gubitkom rekla malo široj obitelji i tu sam se opekla… jedino sam podjelila sa prijateljicom iz školski dana dugi niz godina se znamo rekla bih od vrtića a ona je trudna 2 mj duže od mene pa smo si velika podrška

Tako smo i mi u prošloj trudnoći rekli mojima i ja jednoj frendici. I onda nije bio dobar nalaz i na kraju prekid trudnoće u 18tt. Trbuh mi se nije niti vidio pa smo mogli šutit i u miru sve obavit.
    Nekako sam sigurna da je ovaj put zdravo i da će sve bit super. 😍🤞🏻
    Također i tebi želim isto! ❤

Maravillas

Marttina

Mi smo odlučili da nećemo nikome do 1.mjeseca. Prvo ja moram vidjeti hoće sve biti ok i nekako se pribrati da bi mogla drugima. Uvijek sam oprezna po tom pitanju. 🤐😅

1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
    1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

• Marttina
    04. Studeni 2022. 11:59

Rosa_s samo se često viđate skužili bi. Mi smo u Zg, moji na moru žive, njegovi Vž tako da nas sad niti ne vide. 😂 
    rosie0111 😂😂 to kako se tko osjeća, pa onda kaže. Mi smo oprezni zbog prošlog gubitka pa ono.. nek je zdravo pa će onda svi znat 😅

1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.