Super Martina, bitno da je sve ok! 😃
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ja sam imala hematom, i u prvoj trudnoci i sada i oba su se izgleda skroz ocistila od utrogestana. Dva dana kasnije prestalo smedarenje.
Flowerson zasto ne mozes ici ranije na uzv nego tek sa 9.?
Casperka ja sam isla na ogtt u Petrovu i ponjela limun ☺️ dozvoljeno je. Tako da sam popila finu limunadu.
Ne znam sto bi rekla za puno uzv. Nekad je mozda previse, a nekad spase zivot kao mom sinu…uzv i mamin osjecaj. Idite kad mislite da morate ☺️
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Cure bila danas na uzv,hematomi puknuti ispod bebe, tanak, mirovanje bez dugog stajanja na nogama 2 tjedna, beba je super mrda sa sobom, malo mi je to smisnp bilo, emotivno,Razmislit cu jos malo, hvala i sretno svima🥰❤️❤️❤️
Ja ti mogu rec da sam sad na 10+5 i do sad iza sebe imam 6 ultrazvuka i u petak sam narucena ponovo. Ni jedan nisam isla na svoju ruku nego sam spletom okolnosti imala krvarenja pa bi me ginic naručio svakih tjedan dana opreza radi a onda bi ja još prokrvarila u medjuvremenu pa bila na hitnoj..citala sam da nije dobro puno uvza ( vani to pogotovo izbjegavaju tj svode na minimum) pa jos dok je bio početak a bila je stvar samo u mojoj nestrpljivosti vadila sam betu da malo sebe smirim a opet da ne riskiram plod (ako je rizik) a sve ovo drugo su morali pogledata da vide da li je krvarenje utjecalo na plod tako da ocito se smije al po dr informacijama nije bas preporučljive. S tim da imaju na umu da je rano pa te mozda ni pregled nece smirit meni se sa 5+3 vidila samo gestacijska sa 6+4 jos nije bilo srceka…tako da ako možeš hendlat sebe možda se ipak jos malo strpi..i meni je ovo prvi put pa ti ne mogu rec nesto pametno niti stručno al mogu prenijeti da je mene puno pregleda samo jos više zabrinulo i na kraju sam opet morala cekat
Hej, jel imas hematomi ili? Ja stalno curkam, jutros povećanje doze na 8 utrogestana
Nemam tj nisu ga uspjeli nikad vidit iako kad sam imala jedno jako krvarenje ( i tad su bas veliki komadi izlazili) misle da je bio hematom al da je jako brzo nakon sta je nastao i puknuo ostalo kažu krvarenje iz rodice al ne znamo zašto. U 8? .ja sam na 6 i rekli da je to max sta mi mogu dat..jedino pametno sta ti mogu rec miruj meni to stvarno pomogne..dani su krevet -wc i čekanje.. izlazim samo na preglede :-D
Betty, bitno da je sve ok s bebom, a ti knjigu u ruke ili neku sriju i mirovanje, proći će. <3
Marttina, drago mi je da ti je barem malo bolje, proći će i to <3 I ti isto, knjigu u ruke ili daljinski i odmor... <3
Evo ja sam upravo došla od svog dr s UZV, sve je u redu, lijepo se razvija, srčeko kuca <3 <3 Hematom koji je u pon bio prisutan više nije vidljiv, smanjio mi Utrogestan s 3x200mg na 2x200mg pa ćemo vidjeti za 2 tjedna što i kako dalje. Krvne pretrage su dobre, jedino kaže TSH malo povišen (2.8, a kao u trudnoći bi trebao biti do 2.5) pa ćemo ponoviti pretrage za 4tjedna. Bolovanje mi je otvoreno tako da se sad mogu posvetiti tečajevima :P svima velike puse <3
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
Ja sam imala hematom, i u prvoj trudnoci i sada i oba su se izgleda skroz ocistila od utrogestana. Dva dana kasnije prestalo smedarenje.
Casperkaja sam isla na ogtt u Petrovu i ponjela limun ☺️ dozvoljeno je. Tako da sam popila finu limunadu.
Ne znam sto bi rekla za puno uzv. Nekad je mozda previse, a nekad spase zivot kao mom sinu…uzv i mamin osjecaj. Idite kad mislite da morate ☺️
Uuu pa super za limun i hiper super da te instinkt vodio pa da je sincic dobro 😍
U Ri naručuju tek za 3 tjedna nakon pozitivne bete... možda i bolje da je tako, probat ću se opustit i uživat u trudnoći u tom periodu čekanja.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
U Ri naručuju tek za 3 tjedna nakon pozitivne bete… možda i bolje da je tako, probat ću se opustit i uživat u trudnoći u tom periodu čekanja.
Brzo ce to proci 🥰
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Pozdrav curke,evo mene s pregleda,sve je u redu medutim jos ne prikazuje otkucaje. Po uzv sam 6+3 trudna,po menstruaciji 6+1,zanemariva razlika. I on je rekao da nije ocekivao da ce cuti da je to normalno i narucio me za tj dana ponovo na uzv. Opet tjedan dana nemira. No vjerujem da ce sve biti dobro 🙏🤗
Pozdrav curke,evo mene s pregleda,sve je u redu medutim jos ne prikazuje otkucaje. Po uzv sam 6+3 trudna,po menstruaciji 6+1,zanemariva razlika. I on je rekao da nije ocekivao da ce cuti da je to normalno i narucio me za tj dana ponovo na uzv. Opet tjedan dana nemira. No vjerujem da ce sve biti dobro 🙏🤗
Jesi bila privatno ili? Znaci iznenadjujuce je kolikooo su samo uzv-ovi jaci kod privatnika, to je cudo... npr meni kod privatnika vec u 9.tj uspio vidjeti preko trbuha, a kod drzavnog ono vaginalno prelosa rezolucija i sve se nekako mutno vidi. U 5.tjednu sam isla na pregled zbog krvarenja i u drzavnog nisu uspjeli vidjeti ni GV, a privatno odmah sve vidjeli, cak u zumanjcanu
Svakako, savjet, kada idete tako rano na preglede (prije 8.tj) odite kod privatnika ❤
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Privatno sam isla jer me moja tek narucila za 3 tjedna a nemogu cekat toliko haha,nadam se da ce sve bit u redu. 🙏🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji