Mi smo rekli najbližim prijateljima i užoj obitelji. I sefu sam rekla zbog planiranja i izostanaka zbog nekih pretraga, lakse mi je tako.
U prvoj trudnoci sam rekla nakon pregleda sa 10 tj, sada bi isto tako…no vjerojatno cu pricekati i panoramu, ovisi kako se budem osjecala.
Slazem se da tko osjeca treba pricekati dok se ne uvjeri da je sve okej. Ali za svaku od nas to je neki drugi trenutak.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Lady8 ma baš tako. Biraš trenutak kad želiš da znaju i i to je to
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Mi smo rekli mojoj mami, sestri i šogoru. Planiramo njegovima reći za cca 2 tjedna kada odemo u Slavoniju u posjet. Da se nešto dogodi oni bi ionako znali tako da od njih nećemo skrivati.... prijateljima planiramo tek kasnije, ako ne skuže i sami prije...
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Kod nas zna već puno ljudi...spletom okolnosti saznala većina...kako sam morala prestat dolazit u ured s vremenom saznali svi razlog, doma isto ne mogu ništa pa saznali i ljudi s kojima se družimo, od naših smo jednom letili na hitnu pa su isto saznali neplanirano prije nego smo mislili, drugo sam ja iz istre trebali nestto rjesit doljr morao ic decko solo jer ja nisam smjela na put pa saznali i moji..i tako 🤣 sad se samo nadamo da će sve proc ok...
Ja imam pitanje za cure koje su radile Panoramu. Ako radimo nju treba li mini anomaly scan ili se to onda vodi kao da si na drukčiji način testirao istu stvar ili ima mini anomaly nesto sta Panorama ne pokaže?
Kod nas isto zna dosta ljudi, obitelj i prijatelji s kojima se viđamo stalno. Mislila sam da bi bilo teško sakriti to od njih baš radi čestih druženja i skužili bi da je nešto jer npr ne pušim više i ne pijem pivu, a pivu sam stvarno voljela popiti a i mislim da kad bi i nedaj Bože bilo nešto opet bi im rekla tako da.. smatram da je to lijepa vijest i da će biti kako je suđeno, to što sam nekome rekla ne može nikako utjecati na krajnji ishod.
Kod nas isto zna dosta ljudi, obitelj i prijatelji s kojima se viđamo stalno. Mislila sam da bi bilo teško sakriti to od njih baš radi čestih druženja i skužili bi da je nešto jer npr ne pušim više i ne pijem pivu, a pivu sam stvarno voljela popitia i mislim da kad bi i nedaj Bože bilo nešto opet bi im rekla tako da.. smatram da je to lijepa vijest i da će biti kako je suđeno, to što sam nekome rekla ne može nikako utjecati na krajnji ishod.
Naravno da ne Moze. Napravis kako ti je u ♥️.
Evo mi idemo na svadbu sutra, stvarno mi se vidi trbuh u kombinaciji 😂 al dobro mogu proc pod debelo haha
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Kod nas znaju samo moji roditelji, reći ćemo i dečkovim roditeljima čim odemo do njih, a za ostale ćemo ipak čekati pregled u 11. tjednu. Barem je tako plan
👱♀️ 24
🧑 25
Kod nas isto zna dosta ljudi, obitelj i prijatelji s kojima se viđamo stalno. Mislila sam da bi bilo teško sakriti to od njih baš radi čestih druženja i skužili bi da je nešto jer npr ne pušim više i ne pijem pivu, a pivu sam stvarno voljela popitia i mislim da kad bi i nedaj Bože bilo nešto opet bi im rekla tako da.. smatram da je to lijepa vijest i da će biti kako je suđeno, to što sam nekome rekla ne može nikako utjecati na krajnji ishod.
Naravno da ne Moze. Napravis kako ti je u ♥️.
Evo mi idemo na svadbu sutra, stvarno mi se vidi trbuh u kombinaciji 😂 al dobro mogu proc pod debelo haha
Hoće biti ono žesticu u prvu ukrasnu vazu? 😂😂
Ja planiram "skrivati" do veljače. Naručila sam si u panici na about you zvonoliku košulju da nadopunim ove šire za ured. Al ko što kažeš može proći i pod debela. 😅
31.7.2021. 👶🏻💝
Na poslu smo nesto nazdravljali, ja si natočiš i grijem to i onda polako negdje neprimjetno odlozim 😄 Vec sam ispraksana haha
E super za kosuljicu, ja sam otisla u necem obicnom i nakon rucka sam se borila, jer se bas jako nekako napusem 🙈
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Tocno ovako i ja razmisljam, obitelj i prijatelji znaju i drago mi je zbog toga.. s tim da mi jos nismo ni prvi ultrazvuk obavili, tek za dva i pol tjedna😅
Sortiraj odgovore
Najstariji