rosie0111 kako sam bila lijena odradit endokrinološke pretrage kad sam trebala prošli tjedan sam vadila hormone štitnjače i glikemiju natašte. TSH i ft4 su mi manji nego prije, izgleda da prelazim iz hipo u hipetireozu. Niš ne osjetim na sebi, al eto valjda neće stvarati probleme. Ma ja sam išla jučer googlati što znači taj izraz "fetalna bradikardija" i bolje da nisam. Kardinalna greška neću ubuduće to raditi.... srećom je u nalazu napisala da je kratkotrajna bila pa kasnije normalan ritam inače bi bila van sebe
Drago mi je da su ti nalazi dobri, samo tako dalje
Ružica ja planiram raditi skroz do kad budem mogla. Mislim da najranije idem u travnju. Al to ovisi o sto faktora - tko zna kako ću se osjećati za par mjeseci.
Maravillas dobrodošla, nadam se da će trudnoća biti školska i divna. Jesi imala mučnine i u prvoj trudnoći?
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Pozdrav! Jučer sam bila na prvom pregledu i vidjelo se ❤️! S obzirom da sam u prošloj trudnoći imala missed ab. doktor mi je pripisao utrogestan 2*1 svakih 12 sati. Jeste imali kakve simptome od tih vaginaleta?
👱♀️ 24
🧑 25
Vesca meni ginekologinja rekla da se suzdržim od googlanja ako mogu 🤣
Maravillas čestitam i dobrodošla 🤗🥳
rora123 čestitam i želim mirnu trudnoću koristim 3x2 utrogestana i nemam nikakvih simptoma. Kod nekih curka se znalo pojaviti smeđarenje, koliko sam skužila može malo oštetiti stijenke pa kapilara pukne i slično. Nadam se da ćeš upast u moju grupu jer mogu mislit kako je vidjeti krv, a trudna si... ali utrogestan je tu da ti pomogne, nuspojave ne bi trebale biti opasne.
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Cure,primjetila sam da dosta vas ima uredski posao,ima li neka koja radi na nekom drugom poslu?
Evo ja frizerka
Cure,primjetila sam da dosta vas ima uredski posao,ima li neka koja radi na nekom drugom poslu?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png
Cure, jel imate problema sa zatvorom? Jel imate nešto što pomaže?
Magnezij yasenka, spas
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png
Am13 da, ali isto uzimam magnezij iz drugih razloga, ali pomogao i za ovo. I punooo vode.
Ja sam medicinska sestra :)
Sortiraj odgovore
Najstariji