Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    i_am_ivy
    04. Studeni 2022. 18:58

Ja se pridruzujem Ljetnim bebama 2023., ali i dalje ostajem vjerna Zimskim mamama i bebama 2021./2022.
    Toplo nas je iznenadio plusic 🙈❤➕
     Kcer tek 9 mjeseci, a sin 4 godine (+ 1) bit ce nam veselo 😂 
    Neka nam se svima sretno, da izdrzimo do kraja i da imamo uredne trudnoce! 

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

Maravillas
    04. Studeni 2022. 19:36

snjezanica

Ja se pridruzujem Ljetnim bebama 2023., ali i dalje ostajem vjerna Zimskim mamama i bebama 2021./2022.
    Toplo nas je iznenadio plusic 🙈❤➕
    Kcer tek 9 mjeseci, a sin 4 godine (+ 1) bit ce nam veselo 😂
    Neka nam se svima sretno, da izdrzimo do kraja i da imamo uredne trudnoce!

Dobrodošla mama 😊 želim ti laganu i školsku trudnoću! ❤

31.7.2021. 👶🏻💝

• Marttina
    04. Studeni 2022. 19:55

snjezanica dobrodošla ❤😍

👱🏼‍♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
    👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
    1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
    BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
    1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

• regica123
    04. Studeni 2022. 21:03

Evo mene opet malo do vas da se ubacim 🙈 zanima me sto od hrane izbjegavate jesti otkad ste saznale da ste trudne? Znam da sireve mekane ne smijemo, a sto je sa sirkom? Jeste jedne od onih sto strogo paze ili jedu sve?☺

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Lady8
    04. Studeni 2022. 21:47

regica123

Evo mene opet malo do vas da se ubacim 🙈 zanima me sto od hrane izbjegavate jesti otkad ste saznale da ste trudne? Znam da sireve mekane ne smijemo, a sto je sa sirkom? Jeste jedne od onih sto strogo paze ili jedu sve?☺

U prvoj trudnoci sam sve jako jako pazila, sad bas ne pazim. Ne jedem sir od bakice sa placa ni suhomesnato neko nepoznato. Jedem zapravo sve sto mi pase, npr tunu izbjegavam i sl

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

rosie0111
    04. Studeni 2022. 23:14

snjezanica dobrodošla i čestitam 🥳💝
    regica123 ne pazim baš, jedino se trudim jesti više voća i povrća. 

Maravillas
    05. Studeni 2022. 02:55

regica123

I ja sam u prvoj t.jako pazila što jedem, al to mi je čak dolazilo prirodno da su mi odbojne stvari koje ne bi smjela jesti.
    Također sad neću domaći sir, mesne prerađevine, tunu i neke ribe kao ni gazirana koja inače nemam običaj piti. Čak sam mislila ostaviti malu dozu kave, al ni nju ne mogu smisliti. Upozoravaju i na čokoladu pa eto i na to ću pripaziti.

31.7.2021. 👶🏻💝

• Robin_Daggers
    05. Studeni 2022. 07:27

Dobro jutro svima, nove cure dobro dosle.
    Sto se tice govorenja, cekala sam prvi pregled  da kazem na poslu jer tamo ne mogu sutjeti. Prije toga smo jedino rekli roditeljima, braci/sestrama i par prijatelja.
    Ovaj put to nisam imala potrebu podijeliti s previse ljudi.
    Od ovog tjedna sam na trudnickom i sad kazem tek kada me netko pita jel radim, a sad sam vec u 11 tjednu. Slijedeci tjedan idem na pregled, zarucnik ide samnom i sad me nesto uhvatila panika hoce li sve biti u redu. Inace sam maksimalno opustena. Jedva cekam utorak!
    Do sad sam dobila kilu, vidi se vec s obzirom da mi je druga trudnoca, ali nitko ne moze to sam shvatiti da je bas trudnoca ako ne kazem 🙃
    Od hrane sam se tunjevine odrekla, a poslije s mucninama skoro svega, pasu mi ljesnjaci, prepecenac, jogurti, kruh, slano... Jedva cekam normalizaciju.
    Cure koje imate djecu, kako s dizanjem djece? Stedite li se?

Flowerson 🌸
    05. Studeni 2022. 08:09

Snjezanica,dobro dosla!🤗
    Regica, ne pazim nešto posebno, al se trudim jesti uravnoteženo..dosta povrća, orašastih plodova, losos. Kad imam želju pojedem i pizzu i burger...sve u nekoj mjeri. Najviše pazim po pitanju čajeva jer znam da smo tu ograničeni.
    Što se tiče kad je tko rekao za trudnoću, kod mene već skoro svi znaju jer jednostavno ne mogu se družiti s ljudima i lagat im u facu i pravit se da se ništa ne događa...na poslu sam rekla šefici jer mi je to stres manje u slučaju da mi bude loše pa mogu radit od doma. Ostale kolege s posla ne znaju..znaju svi oni koji su mi na neki način bliski. Najteže mi pada to čestitanje pa pokušavam to umanjit jer je još rano i pravi mi to stres..
    Robin, nemam drugo dijete, al imam mačku od 7 kila i normalno ga dižem i nosim 😅 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

doulita94
    05. Studeni 2022. 10:14

Nove curke dobro došle <3 

Kod nas do prošlog tjedna znali samo obitelj i najbliži prijatelji nakon pregleda, a kako sam onda završila na bolovanju i relativnom mirovanju, znaju i ostali s posla... Inače sam odgojiteljica pa je bilo sigurnije da sam na bolovanju s obzirom da sam u jaslicama pa tu ima raznih boleštinica i dizanja djece...
    Prva nam je trudnoća i nekako smo jako uzbuđeni, za sad je sve dobro tako da smo optimistični.
    Od hrane uglavnom izbjegavam jesti salame, hrenovke, domaći sir, ribu rijetko i jedem, tunu ne podnosim pa mi to ne pada teško, počela sam piti samo vodu iako sam prije uglavnom bila na sokovima, popijem jednu čašu soka dnevno da si malo uljepšam dan , slatko uglavnom izbjegnem, osim ako mi baš dođe, ali i to malo (keksić ili redak čokolade), napravim voćni smoothie 

Tjedna tablica na stranici 114 ❤
    ➕ 24.10.2022.
    ❤️ 31.10.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.