Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    03. Studeni 2022. 11:50

Cure,

Do kada mislite raditi? 

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Flowerson 🌸
    03. Studeni 2022. 11:57

ružica

Cure,

Do kada mislite raditi?

Evo ja sam danas javila šefici da sam trudna i dobila sam punu podršku! Kad bude trebalo radit ću od kuće i ako trudnoća bude uredna, radila bih do 2 mjeseca prije termina.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lady8
    03. Studeni 2022. 11:58

Svako malo se dignem ili naslonim pa ispruzim, inace mi bude bas jak pritisak. Sad nemam ali prije mi je pomogla jogi lopta.
    Planiram raditi do 1.2 ili 1.3.
    Tako sam prvi puta. Ne znam jesam li vec spomenula ali termin poroda mi je na termin poroda prve trudnoce i dva tjedna prije bi trebao biti CS na rodendan od sina 🤭 

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• rora123
    03. Studeni 2022. 12:07

Pozdrav cure! Nedavno sam saznala da sam trudna, danas idem na prvi pregled (7+0). S obzirom na missed ab.prije par mjeseci nadam se da će se danas čuti ❤️. Od simptoma imam bolne grudi, mučnine popodne/navečer i jaaako sam umorna, ne mogu se razbuditi nikako pa se nekako nadam da to znači da je sve u redu  🤞🏼

👱‍♀️ 24
    🧑 25

• Lola2307
    03. Studeni 2022. 12:15

NadaRosa_s

Cure koje radite:
    Kako se nosite sa osjecajem pritiska nakon duljeg sjedenja?
    Ne znam da li bi me to trebalo zabrinjavati ali def. nije ugodno. Sta mogu, prosetat krug po uredu i natrag na stolicu.
    Kako vi to hendlate?

Ustajanje svako malo.. i mene to bas muci, a jos vise jer ne mogu jos reci na poslu jer sam na odredeno jos uvijek.. 
    jel ima koja probleme s nesanicom? Ja tako tesko zaspim i onda se vrtim cijelu noc, i ponoci puno vise osjetim grceve nego preko dana.. nadam se da je to normalno

• Lola2307
    03. Studeni 2022. 12:16

Lady8

Svako malo se dignem ili naslonim pa ispruzim, inace mi bude bas jak pritisak. Sad nemam ali prije mi je pomogla jogi lopta.
    Planiram raditi do 1.2 ili 1.3.
    Tako sam prvi puta. Ne znam jesam li vec spomenula ali termin poroda mi je na termin poroda prve trudnoce i dva tjedna prije bi trebao biti CS na rodendan od sina 🤭

Joj koja slucajnost, bas slatko! Skupa ce slaviti rodendane 😁

Betty1993
    03. Studeni 2022. 15:10

Cure stvarno me muci ovo smeđarenje od hematoma koji je puna u proslu sub navecer. Tad mi je isla krv a od tad smeđi iscjedak, sad kako imam 4 puta po 2 utrogestana svaki put kad ih stavim ka da potaknen sve i onda mi curka. Inace ležim i nista ne radim, iz luduje me ovo, koliko to moze trajat pa nije to neznan koliko da ima toliko se cijedit iz njega 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png

Megii
    03. Studeni 2022. 15:12

Lola2307

NadaRosa_s

Cure koje radite:
    Kako se nosite sa osjecajem pritiska nakon duljeg sjedenja?
    Ne znam da li bi me to trebalo zabrinjavati ali def. nije ugodno. Sta mogu, prosetat krug po uredu i natrag na stolicu.
    Kako vi to hendlate?

Ustajanje svako malo.. i mene to bas muci, a jos vise jer ne mogu jos reci na poslu jer sam na odredeno jos uvijek..
    jel ima koja probleme s nesanicom? Ja tako tesko zaspim i onda se vrtim cijelu noc, i ponoci puno vise osjetim grceve nego preko dana.. nadam se da je to normalno

Također djelimo isti problem nemogu se nikako namjestiti a još manje zaspati. Mislim si ako je u početku ovako kako će tek biti sa trbuhom do zuba...malo mi je čudno jer je tek početak ali mi grudi pomalo počinju kipiti iz grudnjaka 😅

• Marttina
    03. Studeni 2022. 15:22

Pozz svima
    Danas sam napokon bolje i migrene više nema, još malo glava boli, kako neće nakon 3 dana te glupače 😅😅 Još malo prehladu vučem i to će otić. Smeđarenje se od jučer ujutro više nije pojavilo tako da sam odma bolje. 😁
    Svima hvala na lijepim riječima ❤ 
    Netko je pitao za nesanicu, znači kriminal. Spavam nikako, samo se vrtim i idem na wc. 
    Flowerson baš su ažurni u Ri. Za svoj mir možeš otići privatno na pregled. Mada inače preporučuju tek u 8tt ići, ali mi mpo odma čim ostanemo trudne. Vidim tamo se ne drže toga. 🤬

👱🏼‍♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
    👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
    1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
    BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
    1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

• Lola2307
    03. Studeni 2022. 15:41

Megi to sam i ja pomislila, kako ce tek biti s trbuhom😂 Ali ok, izgurat cemo svee 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.