Drage moje imam nedoumicu i pitanje, dobila sam pozitivan test u nedjelju, sada sam u 5 tjednu i 3 dana. Na ultazvuk sam narucena za tocno tri tjedna i iskreno jako mi je dugo cekati toliko da budem sigurna da je sve u redu :( Mislila sam otici iduci tjedna u privatnu polikliniku na ultrazvuk, pa onda samo ponoviti kod ginekologa prema narucenom terminu. Je li to previse ultrazvuka u kratkom razmaku? Ne bi htjela napraviti vise stete nego koristi..
Znam cure koje su iz straha svaki put između pregleda išle privatno na uzv pa pretpostavljam da nije previše. Ja sam htjela na početku napraviti isto, ali na kraju nisam jer sam malo istraživala i može se dogoditi da ne vidi ništa posebno pa da se izbezumiš bezveze, a da na kraju bude sve okej. Meni je na kraju ispalo da je implantacija bila kasnije ili tak nešto pa sam i manje trudna nego što sam mislila, tako da bi išla bezveze da sam išla ranije. Iako ako će te to smiriti odi, ali ako je sve u redu i nemaš prethodno negativnih iskustava možda nema potrebe.
Inače čestiram i sretno 🥳💝
Lola2301 bila sam na UZV prošli četvrtak, kontrola za novi postupak, a ispalo je da sam trudna (5+1). Pošto je bilo prerano da vidimo kako srce kuca naručila me ponovno sutra na UZV (6+1). Tako da bih rekla da nije previše. Ne bi me uzela na kontrolu odmah za tjedan dana da je previše.....
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Razmislit cu jos malo, hvala i sretno svima🥰❤️❤️❤️
Ja ti mogu rec da sam sad na 10+5 i do sad iza sebe imam 6 ultrazvuka i u petak sam narucena ponovo. Ni jedan nisam isla na svoju ruku nego sam spletom okolnosti imala krvarenja pa bi me ginic naručio svakih tjedan dana opreza radi a onda bi ja još prokrvarila u medjuvremenu pa bila na hitnoj..citala sam da nije dobro puno uvza ( vani to pogotovo izbjegavaju tj svode na minimum) pa jos dok je bio početak a bila je stvar samo u mojoj nestrpljivosti vadila sam betu da malo sebe smirim a opet da ne riskiram plod (ako je rizik) a sve ovo drugo su morali pogledata da vide da li je krvarenje utjecalo na plod tako da ocito se smije al po dr informacijama nije bas preporučljive. S tim da imaju na umu da je rano pa te mozda ni pregled nece smirit meni se sa 5+3 vidila samo gestacijska sa 6+4 jos nije bilo srceka...tako da ako možeš hendlat sebe možda se ipak jos malo strpi..i meni je ovo prvi put pa ti ne mogu rec nesto pametno niti stručno al mogu prenijeti da je mene puno pregleda samo jos više zabrinulo i na kraju sam opet morala cekat
Casperka zao mi je sto moras to prolaziti, ali vjerujem i drzim najvece fige da sve prode u najboljem redu i da ce sve proci uz sto manje stresa za tebe💕 Mislim da je ipak pametnije biti strpljiv i cekati, izludit cu, al nema veze proci ce🤣
Casperka zao mi je sto moras to prolaziti, ali vjerujem i drzim najvece fige da sve prode u najboljem redu i da ce sve proci uz sto manje stresa za tebe💕 Mislim da je ipak pametnije biti strpljiv i cekati, izludit cu, al nema veze proci ce🤣
Hvala ti iako sad sam se polako vec navikla :-D a i guramo dalje pa postajem klasa optimist :-D inače sam po prirodi jako nestrpljiva pa znam kako je teško docekat al činjenice su da dok je sve mini mini često nam nitko ne može pokazat ono sta bi mi odmah htjele cut i vidjet :-D.. pregrmit cemo sve zajedno ove mjesece najvećeg iščekivanja :-)
Cure bila danas na uzv,hematomi puknuti ispod bebe, tanak, mirovanje bez dugog stajanja na nogama 2 tjedna, beba je super mrda sa sobom, malo mi je to smisnp bilo, emotivno,
Razmislit cu jos malo, hvala i sretno svima🥰❤️❤️❤️
Ja ti mogu rec da sam sad na 10+5 i do sad iza sebe imam 6 ultrazvuka i u petak sam narucena ponovo. Ni jedan nisam isla na svoju ruku nego sam spletom okolnosti imala krvarenja pa bi me ginic naručio svakih tjedan dana opreza radi a onda bi ja još prokrvarila u medjuvremenu pa bila na hitnoj..citala sam da nije dobro puno uvza ( vani to pogotovo izbjegavaju tj svode na minimum) pa jos dok je bio početak a bila je stvar samo u mojoj nestrpljivosti vadila sam betu da malo sebe smirim a opet da ne riskiram plod (ako je rizik) a sve ovo drugo su morali pogledata da vide da li je krvarenje utjecalo na plod tako da ocito se smije al po dr informacijama nije bas preporučljive. S tim da imaju na umu da je rano pa te mozda ni pregled nece smirit meni se sa 5+3 vidila samo gestacijska sa 6+4 jos nije bilo srceka…tako da ako možeš hendlat sebe možda se ipak jos malo strpi..i meni je ovo prvi put pa ti ne mogu rec nesto pametno niti stručno al mogu prenijeti da je mene puno pregleda samo jos više zabrinulo i na kraju sam opet morala cekat
Hej, jel imas hematomi ili? Ja stalno curkam, jutros povećanje doze na 8 utrogestana
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png
Betty, bitno da beba bude ok, sve ostalo ćeš izdrzat 🤗
Ja još nisam ni imala prvi ultrazvuk, imat ću ga kad budem u 9. Tjednu 🙃 iskoristit ću to da se ne stresiram i da probam uživati u trudnoći.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pozdrav curke
Da se malo javim.. migrena treći dan još uvijek tu, malo popušta. Temp više nema, ali sam umorna i znojim se ko luda.. ujutro oko 5.30 kad sam išla na wc, dok sam se brisala imala sam što vidit. Obilan sluzavi smeđi iscjedak. 100 scena pred očima, Al znam da je sve ok. Otuširala se i čekala dečka da dođe iz noćne da me vozi u Petrovu, jer na nogama stajat od glave ne mogu. Ugl..Sve ok.. možda je bio mali hematom pa je otisao, možda od Utrogestana. Mrvici srce kuca i to je najbitnije. Mirovanje 2 tjedna i kontrola
Svima 😘
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji