Privatno sam isla jer me moja tek narucila za 3 tjedna a nemogu cekat toliko haha,nadam se da ce sve bit u redu. 🙏🙂
Nadam se da ce biti sve ok, javi obavezno ❤
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Hej curke! Čestitam svima na trudnoći 😘
Nova sam na forumu, friška trudnica tek sam 5+2!
Uzv tek za 2 tj, neznam kako ću ga dočekati, jako me strah zbog visoke bete 12dpt 1900 ! Kakva su vaša iskustva, mišljenje?
👩🏼 28 Pcos
👨🏼42 Sve uredno
1.IVF- spontani u 17.tj zbog kromosomske greške
2.FET ➖
3.IVF stimulirani ➖
4.FET 2 blastice, ➕, beta 12.DPT 1907, 14.DPT 4480
Uzv tek za 2 tj, neznam kako ću ga dočekati, jako me strah zbog visoke bete 12dpt 1900 ! Kakva su vaša iskustva, mišljenje?
Moguće je da ćeš imat dvojke :) Al znam i curu koja je imala prvu betu 10000 na kraju je bila normalna trudnoća...mislim da nemaš razloga za brigu, ako si se javila svojem doktoru i nisu ništa alarmirali, onda je ok.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cestitam na pozitivnoj beti ☺️ Zelim ti školsku trudnocu i da ova dva tjedna produ jako brzo 🥰
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Cure hvala na podršci! ❤️
👩🏼 28 Pcos
👨🏼42 Sve uredno
2.FET ➖
3.IVF stimulirani ➖
Hej zene,kako se nosite sa hranom i kilama?🙈
Jel se koja od vas bavi vjezbanjem i hodate li navecer?
Ja sam stalno gladna, to mi je jedini simptom trudnoće 🙈
Pokušavam se nekako suzdržati da ne pretjerujem, ali nažalost nesmijem vježbati barem mi je tako doktor preporučio zbog Ivf-a
👩🏼 28 Pcos
👨🏼42 Sve uredno
2.FET ➖
3.IVF stimulirani ➖
Draga Sofi, cestitke! Zelim ti skolsku trudnocu i lijepe uspomene. ♥️
Hej zene,kako se nosite sa hranom i kilama?🙈
Jel se koja od vas bavi vjezbanjem i hodate li navecer?
Ja nemam neki pretjerani osjecaj gladi preko dana, ali navecer kad idem u krevet, pojela bih nogu od stola 🤣
Ne pretjerujem, cak mislim da mogu reci da jedem nesto manje nego sam prije trudnoce, maknula slatko i sokove, pijem uglavnom vodu, jednu casu soka dnevno, slatko bas kad mi dode malo si zasladim zivot ☺️ ali moj zeludac je talijan pa uglavnom imam zelju za nekom tjesteninom 😅
Ne vjezbam, ne smijem, ali zato sam dogovorila s dvije frendice da cemo odlaziti u setnje koliko ce nam se dati i koliko cemo moci ☺️
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
Od ovog tjedna jedem okej, ne moram vise samo kruh da bi mogla prezivjeti hehe. Mucnine su predvecer i po noci me probudi uzasan osjecaj u zelucu pa pojedem npr bananu i bude okej.
Slatko me ne privlaci, inace sam pretjerivala.
Imam viska kila od poslije prve trudnoce. Rodila skinula skoro sve i onda sam se udebljala 🤷♀️
Secem koliko mogu, iza 12.tj cu pojačati i malo vjezbati :)
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Vesca i ja idem sutra na kontrolu.. 😬
Sretno, držim fige 💓💓
Iiii kako je proslo?
Kod mene se vide otkucaji, bas me to razveselilo. Jedino je rekla da je ritam malo sporiji. Kao da se ne brinem jer je prva trudnoća i rano je pa to nije zabrinjavajuće trenutno, ali opet me to mrvicu zabrinulo. Ja ću si govoriti da je beba odmarala na pregledu pa je to razlog, ali jedva čekam kontrolu za 2 tjedna 😅
Moram do tad prikupiti neke nalaze pa ću se s tim mrvicu okupirati.
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Cure koje radite:
Kako se nosite sa osjecajem pritiska nakon duljeg sjedenja?
Ne znam da li bi me to trebalo zabrinjavati ali def. nije ugodno. Sta mogu, prosetat krug po uredu i natrag na stolicu.
Kako vi to hendlate?
Sortiraj odgovore
Najstariji