Hvala za popis svima ❤️ dobro će mi doći.
Meni je ovo prva beba pa ništa ne znam, ali evo moja šogorica jako hvali Ethereal tetrice. Kupila je na popustu hrpu njih različitih dimenzija. A vidim da imaju i ostali asortiman. Ako se ne varam hrvatska firma.
I njezina mala jako bljucka pa dnevno i po 5 tih malih tetrica promjeni.
Curke hvala ba popisu i iskustvu, idem danas na radionicu za buduce mame u sklopu koje je i kao sto kupiti (od opreme i odjece i slicno) pa javim saznanja ;)
*
Pahuljka mi cemo Cutie3u1 krevet uzeti, isti princip kao ovaj, dobije se sve za najmanju insrednju varijantu i to mi je ok, a kasnije normalan krevet. On nam je i jedina opcija da kinderbet stane u spavacu kraj nas u pocetku 😅 Frendici se pokazao kao super jer je lako seliv pa je malog vozila po stanu kroz dan 😄
*
Nama je prvo, i mozda jedino obzirom na sve, pa znam da cu u nekim stvarima pretjerati (i zeznuti se) ali necu se time opterecivati 🤗😄 Sto mogu probat cu izbjeci, a negdje nesto mora “biti krivo” 🎈
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Mi smo narucili online KinderKraft Nesite UP dječji krevetić, light melange. Nisam si mogla pomoci pa sam odma i skicnula na bodice i pidzamice tako da vise stvari rjeseno od jednom 😊
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
volim vidjeti ove popise sto je potrebno, za nas prvi put mame to puno znaci! hvalaaaaaa❤️
mi vec sve imamo spremno za bebu, jedino jos trebamo od kozmetike sto treba i malo robice hehe ne mozemo docekati!
🤰27 ⚽️ 29
Cure koje ste pisale popis stvari koje trebaju, hvala puno. Stvarno nama koje smo mame prvi put to jako puno znaci. Ja jos ne znam sto cu s kinderbetom, uzela bi isto mozda next to me i putni posto cemo biti cesto kod mojih ili kod njegovih pa ce nam trebati. A opet ne znam ne sama... sve mi izgleda kao da ima previse toga, ja nisam jos nista kupila. A za ovaj sajam u westgateu necu moci ici jer taj vikend imam svoje vjencanje. Tako da, vi koje budete isle, pokupite vise popusta ako uspijete pa da nama ostalima podijelite :D
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Cure koje ste pisale popis stvari koje trebaju, hvala puno. Stvarno nama koje smo mame prvi put to jako puno znaci. Ja jos ne znam sto cu s kinderbetom, uzela bi isto mozda next to me i putni posto cemo biti cesto kod mojih ili kod njegovih pa ce nam trebati. A opet ne znam ne sama… sve mi izgleda kao da ima previse toga, ja nisam jos nista kupila. A za ovaj sajam u westgateu necu moci ici jer taj vikend imam svoje vjencanje. Tako da, vi koje budete isle, pokupite vise popusta ako uspijete pa da nama ostalima podijelite :D
Koliko sam skuzila dosta ducana stavi iste te popuste online pa izvidite ranije i ugrabite online (ili nekog zaduzite obzirom na aktivnosti vikenda 😄 da obavi tu kupnju) 😉 Ja to vec sad radim za pojedine stvari, narocito vece/skuplje, imam linkove gdje i sto i pratim akcije 🙈
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Mi ćemo uzeti krevetić u Ikeii Sundvik, super mi je što se jedna stranica može maknuti kad je veći pa se duže može koristiti krevetić. Kad ga preraste ćemo kupiti onaj normalan dječji. Za kod mojih ćemo kupiti novi madrac, a krevetić su moji sačuvali od mene pa će poslužiti, a njegovi su nam blizu pa neće tamo spavati preko noći tako da po danu će poslužiti kolica.
Mi za sad još samo sve gledamo di bi šta uzeli i čekamo taj sajam. Ne isplati mi se ići do zg-a pa ćemo vidjeti što će biti online.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Pozz zenice srecno danas na pregledu koje imate i da se lijepo gledate i družite sa svojim bebicama.
Danas me zvali za termin za ekspertski UZV pa idem 16.03 kad sam 19 nedelja. Valjda nije prerano i valjda ce do tad stomak malo vise iskociti za sad samo malo imam donji ali kako dan odmiče sve je veći vjerujem od hrane i sadržaja u crijevima jer ujutro bude manji.
Kazu da je to ok za prvu trudnoću. Mada sad i kad lezim imam lopticu nije vise kao daska ravan 🤭
Krevetić ovaj sto je SAYuRI postavila je plan za bebecu sobu a u nasu ide onaj kao kolijevka Momi smart bed 4u1koji se moze transformisati i u prenosni pa mi je to superrr.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Cure koje ste pisale popis stvari koje trebaju, hvala puno. Stvarno nama koje smo mame prvi put to jako puno znaci. Ja jos ne znam sto cu s kinderbetom, uzela bi isto mozda next to me i putni posto cemo biti cesto kod mojih ili kod njegovih pa ce nam trebati. A opet ne znam ne sama… sve mi izgleda kao da ima previse toga, ja nisam jos nista kupila. A za ovaj sajam u westgateu necu moci ici jer taj vikend imam svoje vjencanje. Tako da, vi koje budete isle, pokupite vise popusta ako uspijete pa da nama ostalima podijelite :D
Koliko sam skuzila dosta ducana stavi iste te popuste online pa izvidite ranije i ugrabite online (ili nekog zaduzite obzirom na aktivnosti vikenda 😄 da obavi tu kupnju) 😉 Ja to vec sad radim za pojedine stvari, narocito vece/skuplje, imam linkove gdje i sto i pratim akcije 🙈
E pa da.. trsbala bi si naci sto hocu i tak pratiti.. samo nikak da se tome posvetim jer to kao stignem
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Evo i nas sa pregleda, slikica lica:
https://ibb.co/y68WN3z
Slikica kitonje :
https://ibb.co/bgWh2YP
Uradili smo anomaly, hvala Blgu sve u redu, dinamika ploda uredna, organi uredni, pupcanik 3 krvna suda, malo smo veci par dana , tezina oko 350gr. Cerviks 39mm i dalje cvrsto zatvoreno i dalje sam bez ogranicenja u smislu kretanja i rada… sljedeci put radim taj omrazeni Ogtt 🤮
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji