Anasplutona i Thinkpurple - hvala na popisima, dobro će doći nama kojima je prva trudnoca. Ja se ne usudim opet imati veliko spremanje, nakon zadnjeg sam imala 12h grčeve i baš sam se prepala tako da sad samo pomalo. Od stvari mislim da ćemo prvo velike (kolica, prematalicu, kinderbet), a kasnije ostalo. Makar bih nekak do 30-og tjedna htjela većinu toga završiti, da se kad budem ko okruglica ne moram drndati okolo po vrućini u autu bez klime. Moja ideja je da prematalicu i kinderbet uzmemo preko njuskalo, a i onaj next-to-me krevetić. Nekako mi se ne daje novaca za sve novo, a računam da su to stvari koje se valjda nisu stigle puno uništiti tijekom korištenja. Za kolica čekam onaj sajam krajem 3.mj,a dotad proučavam. Mene zanima čemu služe famozne tetrapelene (za nas koji ćemo koristiti obične jednokratne)? Svi pričaju o njima, a ja više ne znam ni koliko bih ih trebala imati, ni koje veličine, ni koji materijal. I otkad se može koristiti babybjorn, koliko dijete mora biti staro? I treba li nam zbilja baby monitor, I zašto? Zar necu čuti dijete kako plače?
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Anapsolitna i Thinkpurple Wow cure hvala puno na popisima! ♥️ Dobro ce doci nama koje cemo prvi put postati mame, ja sam si spremila, skicnula sam vas malo iako spadam u Jesenske bebe 🥰🥰 Hvalaaaa! 😍😍
BabyBoy 💙
Hvala vam cure, ma sigurno svakako na prvom mjestu. Bas sam se i ja veselila pregledu, proslo je 4 tjedna, ali sta je tu je. Nadam se do kraja tjedna da cu ipak otici.
Necu sad i ja komentirati cijeli popis, cure su sve vec rekle svoje misljenje pa da se ne ponavljam, ja cu se samo osvrnuti na tetra pelene- ja sam ih svugdje stavljala, od babybjorna (mi smo nasu stavili vec nakon mj dana i pomoglo je kod kakanja kad ju je mucilo i da je kao uspravnije zbog bljuckanja), kolica, jajeta, znaci svugdje di bi je drzala, a da moze bljucnuti ili se iskakati, a da pelena propusti. I dok sam dojila jer je znala bljucnit pa stavim pod sebe, na rame itd. Iza dojenja pod vrat kad sam ju drzala uspravno (moja je cesto bljuckala).
I za baby monitor, meni je mala spavala kraj mene po danu do negdje 2.mj pa sam ju poslije tokom dana prebacila u sobicu u krevetic, onda bi joj zatvorila vrata da je mirno i tamno, a i znala bi recimo otic do kuhinje, na wc itd, dobro dode imat ju pod nadzorom, takoder nekad ne bi ni culi nego preko monitora. Isto tako kasnije nekad place u snu i sama se smiri, bezveze bi onda ulazili i dirali je i tako probudili. Nas je monitor spasio. A i volim ju opcenito imat pod nadzorom i kad je bolesna ili ako ju uhvati povracanje da odmah vidim.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Hvala od ❤ na popisu anasplutona & thinkpurple,bravo cure na trudu, velika ce nam pomoc biti 🤗
kiki13 odlicno da je negativno, bas ljepo za gender reveal
Sretno s pregledima, javite nam se 🤞🏻🤞🏻
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
I jos jedno pitanje od mene 🫣
Da li neko ima iskustva sa Stokke kreveticem, konkretno da li se isplati? Cini mi se kao super ideja, od najmanjeg krevetica pa do najveceg navodno do 3-4god jer se spusta skroz na pod i skidaju stranice. Dvoumim se izmedju njega i next to me za pocetak a onda poslije kupiti neki veci koji ce se opet zamijeniti necim drugim, mozda putnim. Tako da kad se sve sabere mozda je to tu negdje, ili on sam ili 2-3 druga. Evo ne znam nisam pametna… Stokke mi se cini kao super dugorocna opcija, ali opet zbog vise cijene voljela bih cuti iskustva iz prve ruke 😎
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Da li neko ima iskustva sa Stokke kreveticem, konkretno da li se isplati? Cini mi se kao super ideja, od najmanjeg krevetica pa do najveceg navodno do 3-4god jer se spusta skroz na pod i skidaju stranice. Dvoumim se izmedju njega i next to me za pocetak a onda poslije kupiti neki veci koji ce se opet zamijeniti necim drugim, mozda putnim. Tako da kad se sve sabere mozda je to tu negdje, ili on sam ili 2-3 druga. Evo ne znam nisam pametna… Stokke mi se cini kao super dugorocna opcija, ali opet zbog vise cijene voljela bih cuti iskustva iz prve ruke 😎
Sa Stokke kreveticem je takva gnjavaza, moras kasnije dokupljivati dodatke za produzenje i prosirenje, izadje te skupo a uopste ne vrijedi tih para 😫 Imala sam prvim djetetom i nikad vise… ja sada idem na varijantu Next to me, pa u putni koji ce ti svakako trebati i da kupis stokke, pa ce onda u pravi posten krevet, racunaj da ce ti dijete sigurno vecinu vremena spavati sa vama , pa sigurno do ovog pravog kreveta 😋 jesi gledala u Cileku ( ne znam da li to ima gore kod tebe) dobrih opcija na taj fazon…Recimo ovaj fol, imas krevetic za bebu, komodu i prematalicu a kasnije transformacija u pravi krevet…
https://cilek-ba.myshopify.com/collections/baby-krevetici/products/baby-cotton-transformirajuci-krevet-sa-ladicom-pomocnim-krevetom-80x180-cm
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
hvala svima na preporukama dodatnim i komentarima na moj popis, super mi je čuti iz vašeg iskustva sto ste koristile a sto ne🤗
Cure hvala na popisima, pogotovo na iskustvu što vam je valjalo, a što ne. Puno mi znači čuti nečije iskustvo. 🤗
Kiki13 čestitam na urednom nalazu 🥰 Baš me zanima spol 😁
.
Meni se čini da sam jučer i danas osjetila malog, ali nisam sto posto sigurno jel to to. Kao da me nešto lagano poškakljalo ili neki mjehurić puknuo, ne znam kako bi objasnila ni jel to to 😂 Vidjet ćemo hoće li se tako ponavljati.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Sa Stokke kreveticem je takva gnjavaza, moras kasnije dokupljivati dodatke za produzenje i prosirenje, izadje te skupo a uopste ne vrijedi tih para 😫 Imala sam prvim djetetom i nikad vise… ja sada idem na varijantu Next to me, pa u putni koji ce ti svakako trebati i da kupis stokke, pa ce onda u pravi posten krevet, racunaj da ce ti dijete sigurno vecinu vremena spavati sa vama , pa sigurno do ovog pravog kreveta 😋 jesi gledala u Cileku ( ne znam da li to ima gore kod tebe) dobrih opcija na taj fazon…Recimo ovaj fol, imas krevetic za bebu, komodu i prematalicu a kasnije transformacija u pravi krevet…
https://cilek-ba.myshopify.com/collections/baby-krevetici/products/baby-cotton-transformirajuci-krevet-sa-ladicom-pomocnim-krevetom-80x180-cm
Ja sam to sve mislila odjednom nabaviti, upravo da se ne zajebavam poslije s dokupljivanjem, jel ima na stanju, jel nema itd. Jer realno imamo prostora za ostavit za poslije. Ali evo ne znam, sve to meni izgleda super, lijepo, ali ali… A ovakvih krevetica kao sa linka ima, ali ne trebaju nam svi dijelovi, jer imamo prostor i za odvojenu komodicu i za te neke sitne dzidze. Sve u svemu negdje cu se zaje*at, pa jel 😂 Ne mogu sve potrefit 😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Kiki super da je sve ok! ☺️ i fora ideja za spol, bas me zanima 😊 to cete s familijom organizirati?
Mia ma to je to, sad ce svaki dan po malo se javljati 😊
Pahuljka ja sam bila jako zagrijana za taj krevetic, a razlog zbog kojeg sam odustala je sto nemam mjesta gdje drzati sve te dijelove i dodatne madrace i ostalo… svidjela mi se ideja male koljevkice, al eto, na kraju mi se obican kinderbet pa poslije normalan krevet pokazao cisto ok. Sad mozda jos dodatno uzmemo next to me al vidjet cu jer ni to nije dugorocno rjesenje…
E pa da to, next to me je kratkorocno rjesenje i poslije ide normalan krevetic koji ce se nadamo duze koristiti, i onda opet kroz to sve mozda se kupi i putni… Na stranu sve kad ja moram svakih par mjeseci razmisljat koji sad krevetic 😂 Ali da izgleda fensi izgleda, i cinjenica da dobijes 3 kreveta u jednom i to stoji. A obzirom da planiramo i u Bosni opremiti bebinu sobicu, bas mi je haos u glavi gdje i sta uzeti spram potreba a ne pogrijesiti 🤦🏼♀️
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji