Bambi hvala na podujeljenim savetima uvijek dobro dodju.
Cordiso bravo za uredan pregled.
Thinkpurple bravo i za tvoj uredan pregled. Nekako nije svejedno kad kazu da se istanjuje mjesto prethodnog carskog ali je dobra stvar sto ti je dr odgovorna i prati sve. S obzirom na jak kašalj i naprezanje i to je moglo uticati kao i sam rast i napredak bebaća.
SAYuRI slatko sam se ismijala za drugu sličicu.
Ajsa mozda sam pogrešno razujmjela ali 7 nedelja nisi bila na UZV? Nekako mi bas predugo to. Ako si jako zabrinuta nazovi svog dr i reci mu strahove a i zenice koje imaju bebice su ti vec dale savjete.
MareiKate nikako se riješiti ovih viroza … srecno sutra na pregledu javljaj se obavezno. Ako si vec osjetila pokrete probaj se setiti u kom periodu dana su bili najintenzivniji pa se tad primiti i oslusni. Malo se pravim pametna ali sve sam to naučila kroz literaturu a i dosta zena je spominjali to. Ako te smaram zanemari savjet. 🙃
Pahuljka nisam upratila kad si ti na pregledu. I meni bio simpatičan Stokke krevetic ali nekako mi previše dijelova odjednom.🙉
Miracle, Vanila,Ally, i sve ostale 😘
Mi smo tik pred 8. Mart na pregledu (7.3)
Nadam se da ova godspodjica nema drugih planova osim da nam rasiri noge i potvrdi teoriju, pa ce dobit karanfil od tate (cula sam im “interni” razgovor) 🤣
Joj Stokke mi je idalje u glavi, nisam jos nasla drugu opciju 🤦🏼♀️
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
MareiKate, ma sto primas goste s dvije djece i trudna.
Ja to ne bih sada niti mogu.
Meni je H&M dobar za neke stvari, npr. Bodije, i za male bebe imaju super bodice u malim brojevima i bez etiketa. Zara mi je grozna jer im svaki bodi i odjeca imaju dvije etikete na vratu, pa to bi meni smetalo kud nece odjeca. BluKids ima super bodije isto...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ajsa a gdje zivis kad to tako rade? Znam da su obavezna 3 UZV-a u trudnoci, ostali su u biti dobra volja ginekologa, ali koliko sam cula na nasim podrucjima ih svi rade svaki put. Ja se zato bas i veselim ic da malo vidim bebicu. Jos ako ti je prva trudnoca, bas mi je zao, nekako ti pregledi imaju svoju car, jos kad i tate idu.
MareiKate uh sad bas i ti. Drz se, a nezgodno za goste, pretp da je uza obitelj i da ih ne mozes bas ne primiti :/.
Zaboravila sam komentirati da su moja prva mozda 2 UZV-a bila vaginalna i ostali su svi abdominalnom sondom, a pregled radi svaki put, ne mjeri mi cerviks, pretp da to pregleda manualno i to je to😅.
Iduci put dolaze muz i mala, bas se veselim, muz jos nije bio.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Ajsa a gdje zivis kad to tako rade? Znam da su obavezna 3 UZV-a u trudnoci, ostali su u biti dobra volja ginekologa, ali koliko sam cula na nasim podrucjima ih svi rade svaki put. Ja se zato bas i veselim ic da malo vidim bebicu. Jos ako ti je prva trudnoca, bas mi je zao, nekako ti pregledi imaju svoju car, jos kad i tate idu.
MareiKate uh sad bas i ti. Drz se, a nezgodno za goste, pretp da je uza obitelj i da ih ne mozes bas ne primiti :/.
Zaboravila sam komentirati da su moja prva mozda 2 UZV-a bila vaginalna i ostali su svi abdominalnom sondom, a pregled radi svaki put, ne mjeri mi cerviks, pretp da to pregleda manualno i to je to😅.
Zivim u Njemackoj i nazalost ovdje bar u mom gradu je tako.. jedino ako imas bas neke probleme bolove onda dokt uradi bez placanja.. druga mi trudnoca i zato sam ovaj put nasla babicu koja mi dolazi takodje kuci svake 4 sedmice i bar slusamo otkucaje srca pomocu nekog aparata.
Zivim u Njemackoj i nazalost ovdje bar u mom gradu je tako.. jedino ako imas bas neke probleme bolove onda dokt uradi bez placanja.. druga mi trudnoca i zato sam ovaj put nasla babicu koja mi dolazi takodje kuci svake 4 sedmice i bar slusamo otkucaje srca pomocu nekog aparata.
Sve je to dobro,bitno da je beba aktivna,a kako raste beba,tako i posteljica,i onda se podize…
Ako sam u krivu,ispravite me🧐🤪
I ja sam u Njemackoj i normalno mi je 3 UZV
Nadam se haha prva trudnoca mi je bila mnogo laksa i jednostavnija. Ova od pocetka krenula sa smedjim iscjedkom sa bolovima, pa se osvrcem na svaki pokret. Hormoni pucaju, plasim se depre, ima dana ne bih ustajala iz kreveta, zaplacem svaka 2 sata haha.. tacno cu morati traziti kakve tablete za smirenje XD🤪
Sve je to dobro,bitno da je beba aktivna,a kako raste beba,tako i posteljica,i onda se podize…
Ako sam u krivu,ispravite me🧐🤪
I ja sam u Njemackoj i normalno mi je 3 UZV
Nadam se haha prva trudnoca mi je bila mnogo laksa i jednostavnija. Ova od pocetka krenula sa smedjim iscjedkom sa bolovima, pa se osvrcem na svaki pokret. Hormoni pucaju, plasim se depre, ima dana ne bih ustajala iz kreveta, zaplacem svaka 2 sata haha.. tacno cu morati traziti kakve tablete za smirenje XD🤪
Nemoj se stresirat,uzivaj u trudnoci🤗
U kojem si gradu ,ako se smije znati?
Nrw, Siegen manji je gradic pa mozda nisi cula..
U kojem ti gradu budes?
Zene drage, nema me par dana, a vi se raspisale. Cestitam svima na dobdim pregledima i lijepim slikicama. Ja bi isla na uzv svaki tjedan, ne znam kako bi izdrzala samo 3 u cijeloj trudnoci... umiri me vidjeti bebicu, srce kako kuca i ona kako se mice jer ovako nista ne osjetim. Samo mi je trbuh iskocio, zaokruzio se i hlace mi postale tijesne. I imam ogroman apetit, samo o hrani razmisljam! Uzas.. al nisam jos dobila nista na tezini hvala bogu.
Mene isto uhvatila neka glavobolja, grlobolja, pritisak u plucima pa sam uzela bolovanje da se malo rekuperiram. Inace kad radim, nista se ne naspavam.. ustajanje po noci na wc 3 puta i 6 ujutro dode prebrzo pa sam sva neka krepana cijeli dan. Jedva cekam porodiljni. Planiram sad krajem ozujka na godisnji jer imamo svadbu pa cu nakon toga na komplikacije. Inace me išijas malo ulovio... nije prestrasno, kad se sagnem i nakon cijelog dana sto sjedim na poslu ma bas krene boliti. Kaze mi doktorica da uzmem povremeno lupocet ali ne vjerujem da bi mi od lupoceta prestala bol a ne zelim se trovati. Krenula sam na prenatalnu jogu pa ajde, to me malo tjesi.
Kako ste vi inace? Jesu svima prestale mucnine?
Curka 🎀🎂 19.08.23.
VanillaDiva meni nisu prestale skroz mučnine...
Morala sam otkazati pregled danas 😞 i dalje temperatura, bolovi u kostima toliko jaki da nisam cijelu noć spavala. Ne mogu ništa jesti a pila sam Lupocet i onda mi je to vjerojatno iziritiralo želudac pa sam cijelu noć povraćala 🙄
MareiKate suosjećam, noćas mi je toliko loše bilo, također užasni bolovi u kostima, mučnina, i trenutno mi je sve navedeno, samo što sam ja nažalost opet završila s gnojnom anginom i antibiotikom, i ako nema pomaka za vikend na zarazni 😭
👨👩👧👦
💃30
🤵 33
👧🏼 4
MareiKate i Landy stvarno mi je zao sto vam je lose. Drzite se... pomognite si koliko mozete. Malo i sebicno sve otkantajte.. nikakvi gosti, nista. Sad je vrijeme kad treba misliti na sebe i bebicu i nista drugo. Drzim fige da vam uskoro bude bolje.
Sto se tice ciscenja i pospremanja po kuci. Ja imam ogromnu srecu da mi zarucnik radi malo specifican posao pa ne radi svaki dan i ima onda vise vremena za obavljanje svega i svacega. Stvarno mi oko ciscenja jako puno pomaze, iako on to radi triput sporije nego bi ja i uvijek bude zivcan nakon 🤣 ali ocisti stvarno dobro i to mi cak ne da da udišem klor iz domestosa itd. Tak da sam tu bas blagoslovljena i ne moram nista. Ja malo brinem oko veša, peglam kad stignem i to. On radi sve drugo. I kuham naravno, makar i tu uskace puno. Stvarno je muz za pozeljeti 🥰
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Sortiraj odgovore
Najstariji