Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anasplutona
    27. Veljača 2023. 13:55

Pahuljka ja imam nekakav svoj popis šta sam pisala pa evo stavljam ga, isto mi je prva beba pa bi voljela čuti mišljenje od iskusnijih mama sto su prošle to sve; nezz jel mi ovo sve potrebno i trebam li još sto dodati popisu😆 pa slobodno pišite ako nešto mislite da bi trebala maknuti ili nadodati😂
    ZA BEBU
    [ul]
    [li]pelene 0, 1[/li]
    [li]vlažne maramice[/li]
    [li]jednokratne podloge [/li]
    [li]duda[/li]
    [li]toplomjer [/li]
    [li]aspirator za nos[/li]
    [li]inhalator[/li]
    [li]podloga za igranje/presvlačenje [/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]bočica[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]lampa[/li]
    [li]kamera [/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]tetra pelene[/li]
    [li]autosjedalica [/li]
    [li]kolica[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]torba za kolica[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]set za njegu i higijenu [/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]prašak za odjeću i omekšivač za bebe[/li]
    [li]cepici[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]njihaljka [/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]bebimil [/li]
    [li]kapi za grčeve [/li]
    [li]hranilica (ne odmah)[/li]
    [/ul]

SOBA 
    [ul]
    [li]krevetić [/li]
    [li]plahta donja 3 kom[/li]
    [li]poplun[/li]
    [li]jastuk ravni[/li]
    [li]posteljina 3 kom[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]dekica[/li]
    [li]zaštitna ogradica[/li]
    [li]gnijezdo[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]komodica[/li]
    [/ul]

KUPANJE
    [ul]
    [li]ručnik s kapom 4 kom[/li]
    [li]mali ručnik[/li]
    [li]šampon mustela[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]ulje za kupanje[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]losion za tijelo mustela[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]krema[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]sudokrem[/li]
    [li]štapići za uši [/li]
    [li]puder[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]kada[/li]
    [li]sve za toaletu pupka[/li]
    [/ul]

ODJEĆA 56, 62br (nisam sigurna u brojeve 😆)
    [ul]
    [li]5 bodija kratkih rukava[/li]
    [li]5 bodija dugih rukava [/li]
    [li]5 hlača sa stopalima[/li]
    [li]5 hlača bez stopala[/li]
    [li]carapice [/li]
    [li]4 pidžame [/li]
    [/ul]

• anasplutona
    27. Veljača 2023. 14:11

Thinkpurple hvala ti, onda ću i ja sve izbaciti.. 

MareiKate
    27. Veljača 2023. 14:14

Miracle2023

Jel ima koja da cesto kupuje u DMu i da se kuzi u te bodove? Meni je to SF. Moje pitanje glasi: kupon je 300 dodatnih bodova na pampers pelene 78 i / ili 94kom i pise da se ostvaruje na jedno ili vise pakiranja - da li je to ukupan broj bodova kupila ja 1 ili 5 paketa ili se ostvaruje na svaki paket po 300?
    Ne znam da li sam dobro objasnila pitanje. 😅

Trebalo bi ići na svaki paket...

Pahuljka
    27. Veljača 2023. 14:35

Anapsolitna i Thinkpurple hvala na vasim listama 🫶 Super je cuti necije iskustvo, podrazumijeva se da su svaka mama i beba razlicite, ali otvoriti vidike pa razmisliti o nekim stvarima je usteda i vremena i novaca. Vidim na spisku mustela proizvode, a cesto mi se oni vrte po instagramu, hvale ih, a u danasnjici ne mozes nikome vjerovati na insta jel to bila reklama za pare ili je fakat dobro. Konkretno bih mozda krenula sa Weleda baby proizvodima ? Ima neko iskustvo ili cak nesto bolje preporuciti ? 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

MareiKate
    27. Veljača 2023. 14:44

Pahuljka

Anapsolitna i Thinkpurple hvala na vasim listama 🫶 Super je cuti necije iskustvo, podrazumijeva se da su svaka mama i beba razlicite, ali otvoriti vidike pa razmisliti o nekim stvarima je usteda i vremena i novaca. Vidim na spisku mustela proizvode, a cesto mi se oni vrte po instagramu, hvale ih, a u danasnjici ne mozes nikome vjerovati na insta jel to bila reklama za pare ili je fakat dobro. Konkretno bih mozda krenula sa Weleda baby proizvodima ? Ima neko iskustvo ili cak nesto bolje preporuciti ?

Weleda je odlična za bebe isto, kod nas je ta Mustela češće broj 1 jer te welede prije nije toliko bilo kod nas...
    U samom početku se ne preporučuje zapravo s ničim pretjerivati. Ja u početku bebu kupam u bademovom ulju iz ljekarne. Povremeno s par kapi mustele. Kremom ne mažem u početku jer je bademovo ulje dovoljno, čak i guzu mažem minimalno, po potrebi. Vidjela sam puder kod nekog na listi. To se kod nas više ne preporučuje, navodno je štetno, ja se ne kužim ali ionako ne vidim svrhu toga pa nikad nisam koristila 😅
    Dodatno: octenisept, gazice, fiziološka...
    Što se tiče inhalatora, ja sam ga zatrebala tek s drugim djetetom, tako da to uvijek možete naknadno kupiti...

MareiKate
    27. Veljača 2023. 15:21

Miracle2023

thinkpurple

MareiKate

Miracle2023

Jel ima koja da cesto kupuje u DMu i da se kuzi u te bodove? Meni je to SF. Moje pitanje glasi: kupon je 300 dodatnih bodova na pampers pelene 78 i / ili 94kom i pise da se ostvaruje na jedno ili vise pakiranja - da li je to ukupan broj bodova kupila ja 1 ili 5 paketa ili se ostvaruje na svaki paket po 300?
    Ne znam da li sam dobro objasnila pitanje. 😅

Trebalo bi ići na svaki paket…

I ja mislim 🤔

Ja bi voljela sve kupit u DMu, pelene npr. 3 veca paketa da mi izdrzi za mj dana da se ne moram s tim opterecivati i gledati jel ce mi falit.
    A sad, zna biti i u drugim ducanima akcija na te pelene, i Bipa i DM znaju imati akciju 2+1 ili tako nesto pa nemam pojima onda sto je najpametnije. Malo su mi cudni ti kuponi i njihovo racunanje. Pogotovo sad kako je euro pa su nesto mijenjali. 🤷‍♀️

Nije se ništa puno promijenilo od kad je euro. Ja ti sve uzimam u dm-u, jednom mjesečno, jer svaki dm skoro jednom mjesečno ima neki svoj dan kad je kupnja iznad 200 kn -15%. Konkretno ja sam u podsljemenu i najbliži mi je garden mall, I tamo je svake prve subote u mjesecu ta akcija. Tada si aktiviram kupone u aplikaciji, obično svaki mjesec imaš 15x više bodova na ukupnu kupnju, a često i 15 ili 30x više bodova na baby proizvode. I ja ti sebi tako planiram mjesečnu kupnju i onda s tim bodovima doslovno na drugoj kupnji znam imati i preko 100 kn popusta samo na temelju bodova. Ja koristim njihove babylove pelene i maramice, to mi je najbolje. Pampers koristim samo jedinicu, prvih tjedan dva... Od kad sam se ušemila s tim bodovima više ne gledam nigdje drugdje ništa. Ali kažem, to mi se isplati jer mi pašu dm pelene, da koristim neke druge možda bih više škicala okolo.

SAYuRI
    27. Veljača 2023. 15:42

Pahuljka

Masemo vam decki i cure, mamama koje su idalje bolesne brz oporavak 🫶
    Mi smo tu, citamo vas, dohvatili smo neke prehladice a kako ni sami ne znamo. Borimo se s cajevima al skoro pa smo pobijedili. Ovih dana rodjendani 🤦🏼‍♀️ Sto suprugu, sto prijateljima, pa smo jedni kod drugih naizmjenicno po slavljima. Moram pazit da ne vratim istu ukrasnu kesu ili bombonjeru 🤦🏼‍♀️
    Za curke koje cekaju ribicu, sad vec mogu rec da to mozda moze biti i kao da zivac zaigra na par sekundi. To sam skontala da bi mogla biti ona 🫶 Primijetila sam i da je aktivnija navecer (to mora da je na mater) 😂
    Sve cekam da pocnem s nekom listom sta mi sve treba, ali nikako da se nakanim. Evo ako bi neko ko vec ima neku listu bio voljan da postavi, pa da nama koji smo prvi put trudne malo prosiri vidike sta bi nam to trebalo od “sitnijih” stvari. Sve kontam ima vremena, rano je, dok otopli pa da mogu setat do radnjica i gustat, a doslovno nama SVE treba. Niti smo imali manju bebu u blizoj/siroj porodici niti bilo sta nasljedjujemo 😂 U neku ruku i drago mi je, jer mogu ja birat sve sto se meni svidja. A ova mackica iz stomaka vam se bude javila nakon sljedeceg pregleda tik pred 8. mart. Vidjet cemo sta ce nam imat za rec, dal je sve po njenom bilo ovih dana 🤔🤷‍♀️
    Sayuri zeno jesil se to zadala opet u poso 😂

Jjeeeeeesam 😁😁😁🤦🏼‍♀️

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    27. Veljača 2023. 15:45

Ja sam koristila i Mustelu i Weledu i mogu vam reci da je Weleda daleko bolja i prirodnina, jedino od Mustele stvarno valja onaj 2u1 gel za kupanje i sampon koji mozete odmah od rodjenja koristiti, ja inace sam svoju djecu kupala u hipermanganu prvih par dana, a poslije kap Mustele na onu krpicu za ruku i istrljam bebicu i glavu obavezno zbog tjemenice i saperem i cao . Poslije namazen Weleda kremu za pelenski dio i Weleda njegujucu kremu za tijelo… i zdravo… tako cu i ovo dijete, nikad problema sa osipima, tjemenicom, pelenski osipi i sl… 
    Meni sutra pregled pa me nerovoza uuuffff, nisam isla 5 tjedana 🫠

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

SAYuRI
    27. Veljača 2023. 15:48

Evo ovo koristim, 500ml nikad potrositi a krasno mirise i tijelo i kosu 😋
    https://www.iherb.com/pr/mustela-baby-gentle-cleansing-hair-and-body-gel-with-avocado-for-normal-skin-16-90-fl-oz-500-ml/105442

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Takica
    27. Veljača 2023. 15:49

Cure bravo za popis oduševljena sam i mnogo pomaže ali meni bas mnogo.
    Imam od brata klince pa cu i od njih nesto , od kume koja čuva godinama za mene....
    Babe su se javile jedna za krevetac-sobicu druga za kolica pa smo za sada odlicno prosli😊😇🥰

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.