Thinkpurple hvala ti 😊 znam da, uzivo je bolje ali ZG mi je malkice previse daleko 😅 nekih 300km.. ne isplati nam se bas...
A na kojim stranicama bude to? U smislu, da li sve trgovine sa djecjom opremom itd imaju popuste tad kada je sajam ili samo odredene?
Takica evo cini mi se da sam osjetila koji mjehuric u donjem dijelu trbuha. Pratit cu pa cu vidjeti, ocekivala sam dolje desno kao zadnji put pa nisam bas isla za tim, moguce da onda osjecam koji dan. Javi se 2-3x dnevno, vidjeti cemo🥰.
Thinkpurple bas mi je zao kako ti je ispalo na poslu i sto si sve dozivjela, stvarno neki ljudi nisu normalni, to je stvarno privremeno u zivotu dok su djeca mala, ma da potraje i 3-4 godine ukupno bit kuci, imat 2-3 djece, naspram cijelog ostalog radnog vijeka…..
I meni je bilo krivo na pocetku jer znam da su me ocekivali na poslu iako nitko nije nista rekao konkretno, ja sam drugi put zatrudnila kad je mala navrsila godinu dana tako da sam u komadu doma i ic cu raditi tek kad potrosim sav stari GO koji cu skupiti da sam sta duze doma s drugom bebicom i uopce mi nije krivo jer kad krenem raditi necu prekidati, inace nikad nisam trosila niti bolovanje i svakakva sam isla raditi uvijek.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Thinkpurple hvala ti, nemam stvarno nikakve simptome već kod mog gin je to rutinski da napravi u 20. tjednu briseve pa mi je zato radio sad, inače mi je i papa i brisevi svi bili uredni prije trudnoće..
možda će tebi raditi sad na idućoj kontroli briseve, ne znam stvarno jel svima to rade ili to ovisi od ginekologa do ginekologa🤔
Ja sam zaboravila komentirati da imamo ikea kadicu, jos nas sluzi, velika je, jednostavna za cistiti. Prvo smo kupili jednu s umetkom koji se nije mogao skinuti i patronazna je rekla da je bolje najobicniju jer ovako ne mozemo bebu kupati potrbuske ako bude imala kolike, a ni skroz ju potopiti, tako smo je iskoristili samo jednom il dvaput na kraju.
Tad smo sve nabavili zadnja dva mj cini mi se osim kolica koje smo dobili od jedne bake, sad sam planirala zadnje sitnice kupit tih zadnjih mjesec dana ako se sta odlucimo jer u biti sve imamo, a prat cu robicu dva mj prije pa da sam mirna. Do 35.tj da je spremno sve, ukljucujuci i torbu za rodiliste😁.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Pozz cure! Nadam se da ste svi okej. Ja isto razmisljam o baby watcheru i mislim da cu uzeti iz druge ruke, uz sve sto treba kupiti za bebicu mislim da nema potrebe kupovati i to jer je skupo ali voljela bi bas cuti otkucaje. Nisam ih jos cula uopce, ne znam jel vasi ginekolozi vam puste otkucaje bas da ih cujete? Meni do sad nisu.. nisam ni pitala. U tim trenutcima sam fokusirana na bebu na monitoru i tak brzo prođe da se ni ne sjetim. I isto pocinjem gledati stvari za kupiti sto bi trebala. Vidim da ste pisale o nekom sajmu? O cemu se radi?
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Što se tiče baby watchera moj je sa Alija i ja sam zadovoljna, vec ga imam par godina i radi. A sad sve što naručim od tamo dođe mi kroz dva tjedna pa se dugo ni ne čeka. Gel se kupi kod nas. Sad ga nisam koristila vec mjesec dana, od kad osjetim, a vjerujem da će opet biti pred kraj dobro ga imati.
U vezi kadice to stvarno ne znam koju bih, ja bi aquascale ali mm kaže da je puno novaca iako sad vidim da se taj nastavak za skroz male bebe može izvaditi. Dobro mi izgledaju i ove, ali imaju čep
https://www.magicbaby.hr/izdelki-na-popustu/cam-kadica-baby-bagno-col-u21.html
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Jutro cure, evo da se javim.. bila sam u utorak na pregledu; s djevojčicom je sve u redu, raste a i bome osjetim je već tjedan dana stalno kroz cijeli dan, posebno ako pojedem čokoladu 🤭
Radila sam i briseve, došao mi je nalaz pozitivan na ureaplasmu urealiticum; u 9 mj sam radila briseve, prije nego sam ostala trudna i bili su mi svi uredni pa sad mi nije jasno zašto mi je sad pozitivan bris na tu bakteriju, no dobro, tu je… pa čekam sutra th ali svakako bi voljela čuti vaše mišljenje i vaša iskustva, ukoliko ju je koja imala, bas me strah kad pitam ovog google doktora; jel ju koja imala od vas i jeste li je se brzo riješile?
Idući pregled mi je 24.10.
Čuvajte se💜
Ja sam ju imala prije trudnoce i uzimala sam jednu turu antibiotika i probiotike uz to i sve je otislo bez problema. Nemoj se brinuti previse oko toga...
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Thinkpurple odlicno, pratiti cu akcije posto svakako planiramo ici do Pule po komodu, kadicu i jos neke sitnice. Da li se vec zna kada ce biti taj sajam? Pokusala sam naci na internetu ali naidem samo na stare datume, za 2022.. Ispricavam se ako je vec netko napisao ili ako se jos ne zna kada ce biti 😅
Takica evo cini mi se da sam osjetila koji mjehuric u donjem dijelu trbuha. Pratit cu pa cu vidjeti, ocekivala sam dolje desno kao zadnji put pa nisam bas isla za tim, moguce da onda osjecam koji dan. Javi se 2-3x dnevno, vidjeti cemo🥰.
Thinkpurplebas mi je zao kako ti je ispalo na poslu i sto si sve dozivjela, stvarno neki ljudi nisu normalni, to je stvarno privremeno u zivotu dok su djeca mala, ma da potraje i 3-4 godine ukupno bit kuci, imat 2-3 djece, naspram cijelog ostalog radnog vijeka…..
I meni je bilo krivo na pocetku jer znam da su me ocekivali na poslu iako nitko nije nista rekao konkretno, ja sam drugi put zatrudnila kad je mala navrsila godinu dana tako da sam u komadu doma i ic cu raditi tek kad potrosim sav stari GO koji cu skupiti da sam sta duze doma s drugom bebicom i uopce mi nije krivo jer kad krenem raditi necu prekidati, inace nikad nisam trosila niti bolovanje i svakakva sam isla raditi uvijek.
Bas mi je drago da se tvoja mrva vec osjeti.. ali ti i znas sta trebas osjetiti meni je prva bebica pa vas pratim sve detaljno sta pišete i cekam čuvenu ribicu.
Sto se tice Baby watchera meni obećala ginekolog da ce mi dati neki na revers😁 i vjerovatno cu je pitati na sledećem pregledu 9.03.
Vidim spominjete briseve ..moji su bili uredni prije trudnoce a Papa nalaz rađen mjesec dana pred transfer. Tako da nije jos nista ranjeno kod mene.
Sad cekam ekspertski UZV u drugoj polovini marta.
Anasplutona i mene zanima jesi imalannekih tegoba ili je *slučajno * otkrivena.
Pred svaki pregled radim KKS,CRP, ŠUK i urin i uvijek je bilo ok.
Znate li u kojoj nedelji se radi OGTT ?
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Thinkpurplebas mi je zao kako ti je ispalo na poslu i sto si sve dozivjela, stvarno neki ljudi nisu normalni, to je stvarno privremeno u zivotu dok su djeca mala, ma da potraje i 3-4 godine ukupno bit kuci, imat 2-3 djece, naspram cijelog ostalog radnog vijeka…..
Bas mi je drago da se tvoja mrva vec osjeti.. ali ti i znas sta trebas osjetiti meni je prva bebica pa vas pratim sve detaljno sta pišete i cekam čuvenu ribicu.
Sto se tice Baby watchera meni obećala ginekolog da ce mi dati neki na revers😁 i vjerovatno cu je pitati na sledećem pregledu 9.03.
Vidim spominjete briseve ..moji su bili uredni prije trudnoce a Papa nalaz rađen mjesec dana pred transfer. Tako da nije jos nista ranjeno kod mene.
Sad cekam ekspertski UZV u drugoj polovini marta.
Anasplutona i mene zanima jesi imalannekih tegoba ili je *slučajno * otkrivena.
Pred svaki pregled radim KKS,CRP, ŠUK i urin i uvijek je bilo ok.
Znate li u kojoj nedelji se radi OGTT ?
24.-26. tt, mene salje odmah u 24. 😅
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Sortiraj odgovore
Najstariji