Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bambi27zg
    01. Ožujak 2023. 08:26

Thinkpurpule imam osjecaj da imamo isto Candy 2u1 😄 ja se nisam nasla s tom susilicom nikako 😩 em susi 100 sati, em je ko da je krava prozvakala, ovaj dio da je poluvlazno sam akuzila da moram na sunce oznaku staviti 😅 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

MareiKate
    01. Ožujak 2023. 08:26

Sayuri super slikice i super za pregled 💪
    Još je netko imao jučer pregled, nisam zapamtila nick 🤭 Sayuri je upečatljiv post zbog slikice 😊 ja isto još ne znam spol. Nadam se da će mi u petak reći. Prošli put je sva bila u tom hematomu i nije se ni potrudila pogledati 😐 ja isto mislim da je kod mene curica.
    Cordiso sretno danas! 
    Perilica/sušilica mi sada imamo AEG i super je, poanta je da paziš na to da sušilica ima veći kapacitet od pranja, inače džaba. Mi smo prije imali BOSCH i ista stvar, samo gužvanje,ali nije da je perilica/sušilica loša nego imaš mali kapacitet sušilice. 
    Cure, ima li neki rok do kada se mora izvaditi krva grupa i one "gluposti" u Petrovoj 3? Meni je to rekla prije mjesec dana ja to nisam obavila jer sam bila sva u brizi i stresu oko hematoma i nije mi se hodalo okolo. Nadam se da neću zakasniti. Trebam li uputnicu za to?

bambi27zg
    01. Ožujak 2023. 09:18

MareiKate

Sayurisuper slikice i super za pregled 💪
    Još je netko imao jučer pregled, nisam zapamtila nick 🤭 Sayuri je upečatljiv post zbog slikice 😊 ja isto još ne znam spol. Nadam se da će mi u petak reći. Prošli put je sva bila u tom hematomu i nije se ni potrudila pogledati 😐 ja isto mislim da je kod mene curica.
    Cordiso sretno danas!
    Perilica/sušilica mi sada imamo AEG i super je, poanta je da paziš na to da sušilica ima veći kapacitet od pranja, inače džaba. Mi smo prije imali BOSCH i ista stvar, samo gužvanje,ali nije da je perilica/sušilica loša nego imaš mali kapacitet sušilice.
    Cure, ima li neki rok do kada se mora izvaditi krva grupa i one "gluposti" u Petrovoj 3? Meni je to rekla prije mjesec dana ja to nisam obavila jer sam bila sva u brizi i stresu oko hematoma i nije mi se hodalo okolo. Nadam se da neću zakasniti. Trebam li uputnicu za to?

Meni je rekao do pregleda u 24./25.tjednu, uputnicu su mi dali u Petrovoj jer imam D1 kod njih. Ovo (krvna grupa i Rh faktor) vadis u Petrovoj 3 (transfuzija), s vanjske strane ulaz na desno, odmah pitaju jesi trudan i ides odmah (samo ispunis opce podatke na papiric). Kad sam vadila za operaciju gin mi je dala uputnicu. (I da, sad me vec treci put u 2 godine salju vaditi Rh faktor i krvnu grupu 😅, pitat cu ga na pregledu je li neophodno jer nije da se promijenilo 😃) 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69

MareiKate
    01. Ožujak 2023. 09:42

bambi27zg

MareiKate

Cordiso sretno danas!

Meni je rekao do pregleda u 24./25.tjednu, uputnicu su mi dali u Petrovoj jer imam D1 kod njih. Ovo (krvna grupa i Rh faktor) vadis u Petrovoj 3 (transfuzija), s vanjske strane ulaz na desno, odmah pitaju jesi trudan i ides odmah (samo ispunis opce podatke na papiric). Kad sam vadila za operaciju gin mi je dala uputnicu. (I da, sad me vec treci put u 2 godine salju vaditi Rh faktor i krvnu grupu 😅, pitat cu ga na pregledu je li neophodno jer nije da se promijenilo 😃)

Hvala ti!

Mia2023
    01. Ožujak 2023. 10:13

MareiKate

bambi27zg

MareiKate

Cordiso sretno danas!

Hvala ti!

Ja sam vadila u 12. tjednu, ali mislim da ti nije kasno, pogotovo jer imaš opravdan razlog :)
    Sayuri super za uredan pregled, a fotke su top 😂
    Ja jedva čekam pregled idući tjedan, uvijek mi izgleda kao cijela vječnost do njega.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Mado
    01. Ožujak 2023. 10:25

Pozdrav!
    Zanima me iskustvo s anomaly scanom u Vinogradskoj?
    Kako ste zadovoljne bile pregledom, tj. doktorima i da li se radi vaginalno ili preko trbuha? 

Landy
    01. Ožujak 2023. 14:06

Miracle meni je dr mjerila cerviks s uzv preko trbuha🤷🏻‍♀️

Žene koje već imaju djecu, ima li koja ljetno dijete? 

Meni je najveći upitnik kako oblačiti bebu😂. Prva cura mi je zimska, i sad što god od odjeće gledam ne znam šta bi uzela ipak će bit vrućine🤦🏻‍♀️

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

bambi27zg
    01. Ožujak 2023. 14:43

Landy

Miracle meni je dr mjerila cerviks s uzv preko trbuha🤷🏻‍♀️

Žene koje već imaju djecu, ima li koja ljetno dijete?

Meni je najveći upitnik kako oblačiti bebu😂. Prva cura mi je zimska, i sad što god od odjeće gledam ne znam šta bi uzela ipak će bit vrućine🤦🏻‍♀️

E bas sam to jucer pitala na radionici obzirom da je termin u sredini ljeta 😅 
    Primalja je rekla da bebice prvih cca 1,5 mjesec jos razvijaju cirkulaciju i da je vazno da imaju carapice na nogama i hlace i duge rukave bodi ili 3/4 rukava bodi, ali kao tanje jer je ljeto. Rekla mi je da kratke/bez rukava ne kupujem same za sebe, eventualno ako ce nesto ici na to ili cisto 1-2 ako bas opali neka luda vrucina. 
    Kapica na glavu za setnju od pocetka. 
    Pokrivati tanjom dekicom ili tetrom od pocetka. 
    Pratiti je li bebi hladno (hladna su joj zapesca, prstici nisu mjesrodavni) ili vruce (vrat se znoji tj taj pregib). 
    Od velicina preporucuju 56, ali isto vidjeti pred kraj prema UZV ocekujemo li manju/vecu bebu. 
    Nadam se da pomaze, mene je malo usmjerilo sve skupa 🙂

🙎🏽‍♂️34 sve ok

Landy
    01. Ožujak 2023. 15:24

Baš ti hvala Bambi♥️ sad se mogu fokusirati na robicu😂 

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

MareiKate
    01. Ožujak 2023. 16:01

Bambi hvala na info za robocu. Ja sam svakako računala da će nositi tanke hlačice i carapice ali bih kupovala kratke bodije a ne duge... 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.