Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    27. Veljača 2023. 08:19

Ja sam OGTT proslu trudnocu radila 22-24 tj cini mi se.
    Danas mi je trebao biti pregled, ali zapeli smo u Dalmaciji tako da ocito nista od puta, vec smo se jucer trebali vratitit, ali s malom se ne usudim riskirati sve dok se put skroz ne ocisti. Pa javim kad mi je novi termin pregleda.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Takica
    27. Veljača 2023. 10:09

bambi27zg

Takica

cordis00

Takica evo cini mi se da sam osjetila koji mjehuric u donjem dijelu trbuha. Pratit cu pa cu vidjeti, ocekivala sam dolje desno kao zadnji put pa nisam bas isla za tim, moguce da onda osjecam koji dan. Javi se 2-3x dnevno, vidjeti cemo🥰.
    Thinkpurplebas mi je zao kako ti je ispalo na poslu i sto si sve dozivjela, stvarno neki ljudi nisu normalni, to je stvarno privremeno u zivotu dok su djeca mala, ma da potraje i 3-4 godine ukupno bit kuci, imat 2-3 djece, naspram cijelog ostalog radnog vijeka…..
    I meni je bilo krivo na pocetku jer znam da su me ocekivali na poslu iako nitko nije nista rekao konkretno, ja sam drugi put zatrudnila kad je mala navrsila godinu dana tako da sam u komadu doma i ic cu raditi tek kad potrosim sav stari GO koji cu skupiti da sam sta duze doma s drugom bebicom i uopce mi nije krivo jer kad krenem raditi necu prekidati, inace nikad nisam trosila niti bolovanje i svakakva sam isla raditi uvijek.

Bas mi je drago da se tvoja mrva vec osjeti.. ali ti i znas sta trebas osjetiti meni je prva bebica pa vas pratim sve detaljno sta pišete i cekam čuvenu ribicu.
    Sto se tice Baby watchera meni obećala ginekolog da ce mi dati neki na revers😁 i vjerovatno cu je pitati na sledećem pregledu 9.03.
    Vidim spominjete briseve ..moji su bili uredni prije trudnoce a Papa nalaz rađen mjesec dana pred transfer. Tako da nije jos nista ranjeno kod mene.
    Sad cekam ekspertski UZV u drugoj polovini marta.
    Anasplutona i mene zanima jesi imalannekih tegoba ili je *slučajno * otkrivena.
    Pred svaki pregled radim KKS,CRP, ŠUK i urin i uvijek je bilo ok.
    Znate li u kojoj nedelji se radi OGTT ?

24.-26. tt, mene salje odmah u 24. 😅

Hvalaaa 😘
    Cordiso jbm misa i vremenske neprilike...Sigurnost svakako na prvom mjestu. Nedaj se 😘
    Thinkpurple jeste održavale cure? 
    Gdje nam je Pahuljka da cujemo sta kaze bebac iz stomaka🥰
    Nadam se da su prošle virozice i kašalj kod svih zenica koje su imale problema.🥰
    MareiKate kako si jel se povlači hematom jel prestalo smedjarenje.
    Vidim dobijate neke paketiće za trudnice..  danas idem rijesavati neke obaveze ali cu se potruditi da svratim u DM da vidim kakva je situacije u BiH sa DM pokloncicima 🙃

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Takica
    27. Veljača 2023. 10:10

* ozdravile 🙈🙈

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

ivana.s
    27. Veljača 2023. 10:40

Takica mene ce poslat u 25.tt
    cordisoo a steta, eto i snijeg dosa kad ne treba, samo polako

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

MareiKate
    27. Veljača 2023. 11:33

Takica

bambi27zg

Takica

cordis00

Takica evo cini mi se da sam osjetila koji mjehuric u donjem dijelu trbuha. Pratit cu pa cu vidjeti, ocekivala sam dolje desno kao zadnji put pa nisam bas isla za tim, moguce da onda osjecam koji dan. Javi se 2-3x dnevno, vidjeti cemo🥰.
    Thinkpurplebas mi je zao kako ti je ispalo na poslu i sto si sve dozivjela, stvarno neki ljudi nisu normalni, to je stvarno privremeno u zivotu dok su djeca mala, ma da potraje i 3-4 godine ukupno bit kuci, imat 2-3 djece, naspram cijelog ostalog radnog vijeka…..
    I meni je bilo krivo na pocetku jer znam da su me ocekivali na poslu iako nitko nije nista rekao konkretno, ja sam drugi put zatrudnila kad je mala navrsila godinu dana tako da sam u komadu doma i ic cu raditi tek kad potrosim sav stari GO koji cu skupiti da sam sta duze doma s drugom bebicom i uopce mi nije krivo jer kad krenem raditi necu prekidati, inace nikad nisam trosila niti bolovanje i svakakva sam isla raditi uvijek.

Bas mi je drago da se tvoja mrva vec osjeti.. ali ti i znas sta trebas osjetiti meni je prva bebica pa vas pratim sve detaljno sta pišete i cekam čuvenu ribicu.
    Sto se tice Baby watchera meni obećala ginekolog da ce mi dati neki na revers😁 i vjerovatno cu je pitati na sledećem pregledu 9.03.
    Vidim spominjete briseve ..moji su bili uredni prije trudnoce a Papa nalaz rađen mjesec dana pred t

Hvalaaa 😘
    Cordiso jbm misa i vremenske neprilike…Sigurnost svakako na prvom mjestu. Nedaj se 😘
    Thinkpurple jeste održavale cure?
    Gdje nam je Pahuljka da cujemo sta kaze bebac iz stomaka🥰
    Nadam se da su prošle virozice i kašalj kod svih zenica koje su imale problema.🥰
    MareiKate kako si jel se povlači hematom jel prestalo smedjarenje.
    Vidim dobijate neke paketiće za trudnice.. danas idem rijesavati neke obaveze ali cu se potruditi da svratim u DM da vidim kakva je situacije u BiH sa DM pokloncicima 🙃

Hvala da misliš! Pa sigurno bar već tjedan dana nema krvi, čak zadnjih dana i smeđe skroz slabo i rijetko. Iskreno bila bih mirnija da curi... Ne znam, vidjet ću u petak na kontroli kakvo je stanje, nadam se da se bar malo smanjio.

Mi smo za vikend uživali u snježnim radostima 😊 danas klinci u vrtiću a ja krevet/kauč/kuhinja 😁

MareiKate
    27. Veljača 2023. 11:36

thinkpurple

E i cure koje dezice koristite? Ja sam vec dosta dugo na prirodnim, biobaza, melem.. al hormoni me satrali ovaj put izgleda, znojim se bas dosta i ovi ne pomazu… koristim onaj roll on i onaj ko krema. Mogu 3 majce dnevno promjenit i tusirat se, a ljeto jos nije ni blizu… a htjela bi neki sto prirodniji bez nekih intenzivnih mirisa kad budem i bebu dojila da mogu poslije koristiti…

Borotalco. Sad ga ne koristim, jer nije nimalo prirodan ali, od kad sam rodila prvu, od svega smrdim osim toga. Sad kak sam doma ne brine me smrad pa ne koristim ništa 😅 ili stavim neki light...

MareiKate
    27. Veljača 2023. 11:52

Kako ste vi ostale cure? Sayuri, Pahuljka?
    Mene neka fjaka drži već danima, zbog djece sam za vikend bila aktivna ali preko tjedna kad ih odveden u vrtić samo ležim, spavam. Što je jako čudno za mene, inače stalno nešto preuređujem, prevrćem, preslagujem. Sad 0 volje 😐

ivana.s
    27. Veljača 2023. 12:04

thinkpurple biobazu, najbolji mi je 🤗

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• anasplutona
    27. Veljača 2023. 12:54

Thinkpurple moguće da ti zbog toga ne uzima briseve ako pogleda pod mikroskopom odmah.. ja nikad ne koristim niti dezic niti roll on već samo parfem poslije tuširanja već godinama, pa nisam ni razmišljala o tome dok nisi sad spomenula hoće li to smetati bebici.. 🤷🏻‍♀️ 
    Flekica hvala ti puno, sad mi je lakše 🤗 
    Takica nisam imala nikakvih tegoba niti simptoma, slučajno sam otkrila sad kad mi je radio rutinski te briseve.. ali evo nadam se da će biti ok, sad ću ići po antibiotik i probiotike.. OGTT nezz kad bi trebala na to ići, meni moj još nije najavio to.. možda će mi na idućoj kontroli reci. 
    čak mi je danas jedna prijateljica rekla da je cijelu trudnoću vukla tu bakteriju i bilo je sve ok, rodila je u terminu i sve je bilo hvala Bogu super pa i to kad sam cula nekako sad se manje brinem.. 
    Cordisoo i ja sam jučer trebala ići za zg ali isto nisam mogla jer je sve zatvoreno, čekam da se otvori pa da krenem ali kako najavljuju i kakvo je stanje mislim da se neće ni danas otvoriti i još sutra zovu pogoršanje; do tad sam kod mojih tu.. 

Pahuljka
    27. Veljača 2023. 13:16

Masemo vam decki i cure, mamama koje su idalje bolesne brz oporavak 🫶 
    Mi smo tu, citamo vas, dohvatili smo neke prehladice a kako ni sami ne znamo. Borimo se s cajevima al skoro pa smo pobijedili. Ovih dana rodjendani 🤦🏼‍♀️ Sto suprugu, sto prijateljima, pa smo jedni kod drugih naizmjenicno po slavljima. Moram pazit da ne vratim istu ukrasnu kesu ili bombonjeru 🤦🏼‍♀️
    Za curke koje cekaju ribicu, sad vec mogu rec da to mozda moze biti i kao da zivac zaigra na par sekundi. To sam skontala da bi mogla biti ona 🫶 Primijetila sam i da je aktivnija navecer (to mora da je na mater) 😂 
    Sve cekam da pocnem s nekom listom sta mi sve treba, ali nikako da se nakanim. Evo ako bi neko ko vec ima neku listu bio voljan da postavi, pa da nama koji smo prvi put trudne malo prosiri vidike sta bi nam to trebalo od “sitnijih” stvari. Sve kontam ima vremena, rano je, dok otopli pa da mogu setat do radnjica i gustat, a doslovno nama SVE treba. Niti smo imali manju bebu u blizoj/siroj porodici niti bilo sta nasljedjujemo 😂 U neku ruku i drago mi je, jer mogu ja birat sve sto se meni svidja. A ova mackica iz stomaka vam se bude javila nakon sljedeceg pregleda tik pred 8. mart. Vidjet cemo sta ce nam imat za rec, dal je sve po njenom bilo ovih dana 🤔🤷‍♀️
    Sayuri zeno jesil se to zadala opet u poso 😂

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.