Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mostarka
    28. Veljača 2023. 16:10

Pozdrav mame, danas kontrola sve uredno 15+6 saznali da nam stize djevojcica. Ono sto me zanima jeste da mi je doktor rekao da mi je posteljica niže ali da se ona inace podigne kako maternica raste. Pa me zanima da li koja od vas je imala ili ima trenutno isto pa da se podigla. 

Lemon
    28. Veljača 2023. 16:27

bambi27zg

Vanilla Diva

Cure koje ste pisale popis stvari koje trebaju, hvala puno. Stvarno nama koje smo mame prvi put to jako puno znaci. Ja jos ne znam sto cu s kinderbetom, uzela bi isto mozda next to me i putni posto cemo biti cesto kod mojih ili kod njegovih pa ce nam trebati. A opet ne znam ne sama… sve mi izgleda kao da ima previse toga, ja nisam jos nista kupila. A za ovaj sajam u westgateu necu moci ici jer taj vikend imam svoje vjencanje. Tako da, vi koje budete isle, pokupite vise popusta ako uspijete pa da nama ostalima podijelite :D

Koliko sam skuzila dosta ducana stavi iste te popuste online pa izvidite ranije i ugrabite online (ili nekog zaduzite obzirom na aktivnosti vikenda 😄 da obavi tu kupnju) 😉 Ja to vec sad radim za pojedine stvari, narocito vece/skuplje, imam linkove gdje i sto i pratim akcije 🙈

Tako i ja, većinom znam što bih i samo gledam cijene, znat ću onda i za sajam jesu stvarno spustili ili ne 😁

Još me najviše muči robica da ne kupim jednog broja previše, a opet ne želim da fali i da moram svaka dva dana prati jer tko će napuniti mašinu s tako malom robicom 🤷‍♀️

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lorkaa
    28. Veljača 2023. 16:32

slikica kitonje hahahah umrla sam na ovo! super su slikice! 😍
    moj mali zvrk sad prosli tjedan na zadnjem pregledu je samo divljao i nije bio raspolozen za slikanje 😂
    ja idem sljedeci tjedan na ogtt, skinut cu si seriju na mob i tako ubijat vrijeme i pokusat sto pozitivnije razmisljat o tom napitku 🥲

🤰27 ⚽️ 29

• Robin_Daggers
    28. Veljača 2023. 19:05

Ja sam danas bila na ogtt-u i nije bas najfinije za popiti, ali ok, izdrzljivo je. U prvoj trudnoci je bilo cak i gore jer je bilo ljeto i taj slatki okus koji ostane u ustima 🥴A ne smije se popiti vode za tim. 
    Hvala na info za sajam, bacit cu i ja oko :)

Lemon
    28. Veljača 2023. 20:00

Thinkpurple i mene pati što nemam sušilicu, vidjet ću kako će biti po ljeti pa onda da znam jel mi treba pred zimu ili ne. Onda najbolje u početku kupiti do veličine 56 pa se vidi kada će trebati veće 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Pahuljka
    28. Veljača 2023. 20:20

SAYuRI

Evo i nas sa pregleda, slikica lica:
    https://ibb.co/y68WN3z
    Slikica kitonje :
    https://ibb.co/bgWh2YP
    Uradili smo anomaly, hvala Blgu sve u redu, dinamika ploda uredna, organi uredni, pupcanik 3 krvna suda, malo smo veci par dana , tezina oko 350gr. Cerviks 39mm i dalje cvrsto zatvoreno i dalje sam bez ogranicenja u smislu kretanja i rada… sljedeci put radim taj omrazeni Ogtt 🤮

Djes’ pisonja mali 🫶

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Memi
    28. Veljača 2023. 21:25

mostarka

Pozdrav mame, danas kontrola sve uredno 15+6 saznali da nam stize djevojcica. Ono sto me zanima jeste da mi je doktor rekao da mi je posteljica niže ali da se ona inace podigne kako maternica raste. Pa me zanima da li koja od vas je imala ili ima trenutno isto pa da se podigla.

Meni je tako bilo u prošloj trudnoći, dok.je rekao ovim riječima: Imate sreće da je plod ostao, toliko se nisko ugnjezdilo da ste mogli i ostati bez njega, ali kad pređeš 20.tt onda bi se trebala podići, meni se lijepo podigla i sve je bilo ok😀
    Sayuri sreća da si zaokružila jer ja sam pomislila da je višlje gore prema desno 😅, sličice su odlične 😀 
    Ja sam danas bila na morfologiji u bolnici i sve je ok, posebno sam pitala dali sam zatvorena ali kako sonda nije mogla ići dolje nisko prema ostalom viđenom dok.misli da je sve ok, rekao je da bi se kladio na curicu ali nije 100% siguran...idem 7.3. kod svoje soc.gin.a 8.3.kod priv.na 2 anomaly pa mislim da ću 8.više znati sve što me bude zanimalo jer danas u bolnici doktor se baš žurio, imao je posla pa nisam imala vremena ga išta pitati...nadam se da je sve dolje ok jer da nije valjda bi detaljnje pogledao da je posumnjao na nešto s obzirom na prijašnje trudnoće i dijagnoze...🙂

bambi27zg
    28. Veljača 2023. 22:27

Sayuri kitonja 🤣🤣🤣🤣 bas su dobre fotke! 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

• cordis00
    01. Ožujak 2023. 07:00

Cure cestitam na dobrim nalazima. Bome su to vec veelike bebice. Jos malo pa ce pocet pravo udarat. I blago vama koje ste se rijesile OGTT-a.
    Sayuri super su slike, crkla sam 😂.
    Evo ja samo javljam da idem danas na pregled (koji je trebao biti u pon, ali snijeg je imao druge planove😅).
    Cure sa vecom djecom, koji krevetic uzimate kada dijete preraste ovaj prvi? Od koliko cm duzine? Ja imam ikea krevetic 120 cm, plan je da mala bude u njemu do negdi 2 god i 3 mj i onda ide u veliki s ogradicom, a bebu bi drzala u onom malom kraj kreveta sta se namontira prvih 6 mj, posudit cu od prijateljice jer nema smisla da kupujem jos jedan prvi krevetic. Pa cu je prebacit u sekin kad seka ode u veliki,

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• cordis00
    01. Ožujak 2023. 07:03

Mend je spasila susilica, ne znam kako bi bez nje sad, prije stalno vuci robu po stenderu i radijatorima, a kako se mala rodila pred zimu, prala sam svaki dan njen ves i to mi je sve trebalo brzo suho, vrece za spavanje i gomila tetra. Plus ukakani bodiji😂

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.