Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    25. Veljača 2023. 22:14

Veeeceeee cure 💃
    Samo da vam mahnem, Kiki zelim ti svu srecu da Nipt dodje uredan 🥰

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Nikky0407
    26. Veljača 2023. 06:14

Jutro ženske, svega ste se dotaknule i samo upijam svaku vašu riječ... ono za sto mi treba vasa pomoc je baby watcher - vi koje ste kupovale pliz info kakav je, da li vrijedi uzimati ga i najbolje bi bilo ako imate link sa stranice s koje se uzimale i cca za kolko vam je stigao? Ulazim sutra u 14tjedan pa bi pokusala nabaviti da navecer mogu mirno zaspati kada cujem svog mališu💙... znam da se dosta pisalo o tome tu ali nikako naci te postove.... ako vam ne bi bio problem, bila bih vrlo zahvalna... hvalaa i sretno svima dalje kao sto je i do sada bilo🤞🏻🍀

Meli18
    26. Veljača 2023. 06:38

Nikky0407

Jutro ženske, svega ste se dotaknule i samo upijam svaku vašu riječ… ono za sto mi treba vasa pomoc je baby watcher - vi koje ste kupovale pliz info kakav je, da li vrijedi uzimati ga i najbolje bi bilo ako imate link sa stranice s koje se uzimale i cca za kolko vam je stigao? Ulazim sutra u 14tjedan pa bi pokusala nabaviti da navecer mogu mirno zaspati kada cujem svog mališu💙… znam da se dosta pisalo o tome tu ali nikako naci te postove…. ako vam ne bi bio problem, bila bih vrlo zahvalna… hvalaa i sretno svima dalje kao sto je i do sada bilo🤞🏻🍀

Ja sam kupila iz druge ruke.. Narucila ga je sa aliexpress, dosao joj kasno tako da ga je koristila svega 2 puta 😅 meni je odlican... 😊 Lijepo se cuje i ne vidim razliku izmedu ovog i onog iz ljekarne koji kosta (bez akcije) skoro 900kn (trenutno je na akciji za 490kn..) 
    Gel sam kupila posebno, 2 eura i nesto kosta, 250ml 😊
    Ali ja ti ga ne koristim svaki dan, to bi mi bilo previse. Koristim ga jedanput na tjedan 😊 iako zadnji put sam ga doslovno cula 5 sek 😂 jer se beba vjv.okrenula..ali, dovoljno je i to da te umiri ❤️💙

Meli18
    26. Veljača 2023. 06:39

Zena ga narucila iz druge ruke* 😂 i ja kupila od nje

Meli18
    26. Veljača 2023. 06:40

I da, na marketplace puno zena ga prodaje po nesto manjoj cijeni pa eto, ako zelis malo usparati i ti se neda cekati da ti dode sa aliexpressa ili ebay, pogledaj i na fb 😊

Mia2023
    26. Veljača 2023. 07:28

Nikky0407

Jutro ženske, svega ste se dotaknule i samo upijam svaku vašu riječ… ono za sto mi treba vasa pomoc je baby watcher - vi koje ste kupovale pliz info kakav je, da li vrijedi uzimati ga i najbolje bi bilo ako imate link sa stranice s koje se uzimale i cca za kolko vam je stigao? Ulazim sutra u 14tjedan pa bi pokusala nabaviti da navecer mogu mirno zaspati kada cujem svog mališu💙… znam da se dosta pisalo o tome tu ali nikako naci te postove…. ako vam ne bi bio problem, bila bih vrlo zahvalna… hvalaa i sretno svima dalje kao sto je i do sada bilo🤞🏻🍀

Ja sam uzela Masov baby watcher, bilo me strah uzeti preko ebaya i sl. pa da ispadne da ne čujem srčeko jer ne valja, a ja se prestrašim da nešto nije u redu 😂 Uzela sam rabljeni jer nisam htjela davati toliko novaca za novi, mislim da je bio 200kn ako se ne varam. Ja prezadovoljna, baš se lijepo čuje, srčeko odmah pronađem i stvarno me umiri. Koristim svako toliko na kratko samo da čujem i to je to. 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• anasplutona
    26. Veljača 2023. 10:42

Jutro cure, evo da se javim.. bila sam u utorak na pregledu; s djevojčicom je sve u redu, raste a i bome osjetim je već tjedan dana stalno kroz cijeli dan, posebno ako pojedem čokoladu 🤭  
    Radila sam i briseve, došao mi je nalaz pozitivan na ureaplasmu urealiticum; u 9 mj sam radila briseve, prije nego sam ostala trudna i bili su mi svi uredni pa sad mi nije jasno zašto mi je sad pozitivan bris na tu bakteriju, no dobro, tu je… pa čekam sutra th ali svakako bi voljela čuti vaše mišljenje i vaša iskustva, ukoliko ju je koja imala, bas me strah kad pitam ovog google doktora; jel ju koja imala od vas i jeste li je se brzo riješile?
    Idući pregled mi je 24.10.
    Čuvajte se💜

• anasplutona
    26. Veljača 2023. 11:10

da se ispravim, idući pregled je 24.03😂

mom.I
    26. Veljača 2023. 11:50

Što se tiče stvari za bebu, mi moramo kupiti sve jer je kćer bila beba prije 9 godina, tako da idemo ispočetka 😂 polako sam već počela, nešto robice i ostale sitnice za bebu. Malo mi se čini rano, ali gledam tako da će biti lakše po malo kupovati, nego sve odjednom. Za veće stvari sam već najavila kod kuće da čekamo sajam pa ako uspijemo ulovit nešto na popustu odlično. 😊

L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
    V 💙 2023. | we made a wish and you came true |

Meli18
    26. Veljača 2023. 13:16

Cure, mi mozete objasniti kako to ide sa sajmom, tj da li je to samo u ZG ili ce biti "vecih" popusta i negdje preko interneta? 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.