Mi smo prošli tjedan obavili anomaly scan u Poliklinici Eljuga i samo pohvale imam. Detaljan pregled, sve lijepo objašnjeno, dobila sam puno sličica iako se doktorica trebala baš potrudit jer je malac bio nestašan, ali za kraj nas je počastio i smiješkom
Stigao je i jastuk od Ethereala pa i za to idu pohvale, koristim ga čak i kad samo sjedim zbog bolova u leđima.
Kako sam se registrirala na stranici Novalaca jučer je stigla pošiljka s karticama za fotografiranje važnih trenutaka. Fora je i iskoristit ćemo za neke kućne foto sessione
Zavidim vama koje ste doživjele taj glow, mene zaobilazi u širokom luku
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Meni je od ovih stranica na kojima sam se registrirala jedino od Hippa dosao paket 🤔 A jesam i Novalac i JGL i jos hrpu drugih 😅
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Meli možda stvarno budemo u isto vrijeme tamo 😂 Maru ti si prije nas pa ćeš nam ispričati dojmove. Iako možda bolje da ne znam što me čeka 😆
.
Za glow što pričate ja ga isto stalno čekam, baš sam komentirala jučer s mužem da sam si kao neki tenk. Kosa mi je stalno ispucana, prištavija sam nego u pubertetu. Trbuh mi se baš dobrano vidi već sad tako da do kraja ja ne znam koliki će biti 🤦
.
Mi smo danas išli malo turu po Baby centru da vidimo uživo što se nudi i malo se raspitamo i baš sam se ugodno iznenadila djelatnicima. Baš ti se potrude objasniti, pokazati i nije da ti nude nešto najskuplje i uvaljuju.
.
Ja sam se isti na sve i svašta registrirala i dobila sam samo od Novalaca te kartice za fotografiranje kao Mom, drugo ništa 😅 Jedini sam u DM-u pokupila onaj paket. Kako si ti thinkpurole dovila tester kutiju, ja bi to 😆
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Curke,jeste počele nabavljati opremu i stvarčice za bebicu ,ja sam sad u 23 tjednu i imam toliko vremena za to ali sve mislim kolko je rano.
Curke,jeste počele nabavljati opremu i stvarčice za bebicu ,ja sam sad u 23 tjednu i imam toliko vremena za to ali sve mislim kolko je rano.
Bas sam ja mislila pokrenuti temu o tome. Iskreno i ja se lagano pripremam da pocnem, sve ti se cini ono rano je, a znam slucajeva da se tad nije krenulo bilo bi panike. Megii kad ti je termin? Nemam osobno nista vec kupljeno, ali bas sam happy jer mi je prijateljica poklonila kadicu, pa ipak ne krecemo od 0...
Cure kad smo vec kod ove teme, imate neku preporuku za kolica? Dobro bi mi dosao savjet. 😁
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Mia mozdaaa, bas bi bilo dobro 😊 i meni se vec dosta vidi trbuh 😊 vjv.jer sam mala i mrsava, tko zna 😂 jedva cekam saznati da li je musko ili zensko 😊 imena vec imamo 😅
....
Kolica? Mi smo ih vec kupili 😂 posto smo naisli na jako dobru akciju, zadnji komad pa smo i zbog toga dobili jos popusta na popust... Da nije bilo te akcije, nebi jos uzeli ali eto, tako se potrefilo 😊
Uzeli smo Kinderkraft xmoov 3u1... Jako su lagana, imaju velike gume, zadovoljna sam ali, cemo vidjeti u 8 mjesecu kako ce se pokazati. Citala sam da ih druge zene hvale... 😊
Ja ne znam koju kadicu uzeti 🙄 htjeli smo aquascale sa vagicom i termometrom ali mi se cini da ce brzo prerast 🙄 tako da mislim da cemo uzeti jednu malu vecu, obicnu (npr od 100cm) i uzeti i poseban umetak za 0+ 😊
Sto se tice komode, ne znam sta bi 🙄 nema bas nekog izbora...a posto sam mala, moram traziti neku koja ima manje ladica..
Mi imamo kolica i jaje i bazu za auto (Maxi Cosi Plaza+) jer smo lovili akciju 20% 🥳
I ovaj tjedan mi doslo gnijezdo.
Ostalo sve je u excel tablici, 80% toga tocno znam sto cemo, pa sad lovim akcije 🕵🏽♀️
Ostalo je tipa robica i to sto cu kasnije, dok smontiramo komodu i ormara. Mi cemo Malm s 4 ladice jer smo oboje visi i gore onaj dio za prematanje koji kasnije micemo.
Od kadica obicnu veliku 100 cm (Winnie Pooh 🤗) i onaj dodatak, a stalak uzimam od kume.
A i cekam onaj sajam zbog popusta, racunam kroz ozujak pokupovati/naruciti stvari da do svibnja dodu i onda samo sitnice 🙂
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Bas sam ja mislila pokrenuti temu o tome. Iskreno i ja se lagano pripremam da pocnem, sve ti se cini ono rano je, a znam slucajeva da se tad nije krenulo bilo bi panike. Megii kad ti je termin?Nemam osobno nista vec kupljeno, ali bas sam happy jer mi je prijateljica poklonila kadicu, pa ipak ne krecemo od 0…
Cure kad smo vec kod ove teme, imate neku preporuku za kolica? Dobro bi mi dosao savjet. 😁
Termin je 27.6
Kako smo dan ispored bio bi 26.7 al smo ostali na tom 27
Kad je tvoj?
Jel osjećaš bebicu?
Bas sam ja mislila pokrenuti temu o tome. Iskreno i ja se lagano pripremam da pocnem, sve ti se cini ono rano je, a znam slucajeva da se tad nije krenulo bilo bi panike. Megii kad ti je termin?Nemam osobno nista vec kupljeno, ali bas sam happy jer mi je prijateljica poklonila kadicu, pa ipak ne krecemo od 0…
Termin je 27.6
Kad je tvoj?
Jel osjećaš bebicu?
Moj je 25.6. blizu smo znaci, osjecam 💕
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Termin je 27.6
Kad je tvoj?
Jel osjećaš bebicu?
Moj je 25.6. blizu smo znaci, osjecam 💕
Tu smo dan dva🥰,moja damica se ne umiruje al hvala Bogu
Sortiraj odgovore
Najstariji