Flo razvalit ces i tu betu i trudnocu.Znam puses i na hladno al tvoja losa sreca je iza tebe sad samo radost i dobre vijeti ljubim te 💜❤️🤞💫🙏😘
Sani sretno draga 🙏😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Flo razvalit ces i tu betu i trudnocu.Znam puses i na hladno al tvoja losa sreca je iza tebe sad samo radost i dobre vijeti ljubim te 💜❤️🤞💫🙏😘
Sani sretno draga 🙏😘
Mislim da si malkice fulila temu 😂😂😂😂
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Bokiic curke..
Evo da se javimo nakon duzeg vremena, obavili smo danas nifty , jucer uzv i sve je super i lijepo napredujemo.
Sad cekamo s nestrpljenjem rezultate kroz 10 dana
Iduci pregled nam na 10.3 🥰
12.12 +🤰
TP - 24.8 🥰
💙
Uh prvo grč a onda olakšanje Mare drago mi je da je sve u redu, ne ponovilo se ❤️. Cure ja izgleda najdeblja ovdje, ostala trudna sa 79 i dobila skoro 2 kile do sad nadam se da neću preći 100...e sad cure koje imaju posteljicu sprijeda kao i ja, zanima me kad ste osjetile pokrete i kako, ja nekad mislim da osjetim bebu ali u dubini nekako...ne znam kako drugačije opisati...dakle daleko od stomaka više prema leđima ili prema debelom crijeva, u prošloj t bila je posteljica straga i već sam u ovo vrijeme osjećala bebicu prema stomaku a sa nekih 18.tt se moglo osjetiti lagano pod rukom...to sam točno zapamtila jer sam oko 18.tjedna išla na serklažu i beba se taj dan poslije anestezije nije javljala skoro do navečer i znam da me uhvatila panika pa su mi rekli u bolnici da je beba još uspavana...a ovo sad ne znam dali osjetim ili su mišići, crijeva ili živci 😅😀
Očito ta posteljica sprijeda dosta ublažava udarce kako je rekla i Thinkpurple. Ja sam prošli put isto već sa 18tt osjetila pod rukom kad je posteljica bila straga, a sad jedva malo neko kucanje i to ako i jednom dnevno a danas sam točno 19tt.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Evo da se ja javim, jučer bila na pregledu - mini anomaly scan i Nifty. Sve je u redu, beba narasla i na ultrazvuku sve izgleda dobro i kako treba. Sad cekam Nifty rezultate, nadam se da ce brzo! Sljedeći pregled mi je 20.2. 🤞🏻😊
Bas ste puno pisale, nisam bas pratila, sva sam u organizaciji vjencanja... Malo mi zadnjih dana nekako kao na pola da cu se prehladiti, nije ni cudno koliko je hladno pa me to malo brine. Ne zelim pobrat neku virozu. I imam bolove u leđima i nesto sto mi je malo cudbo, ne znam jel kojoj od vas bilo tako nesto ali svrbe me leđa na jednom dijelu samo, negdje na sredini ali nemam ni neko crvenilo ni nista pa mi je to malo cudno.. mazem se s uljem
30 god 💃 30 god 🏃♂️
Curka 🎀🎂 19.08.23.
MareiKate 🎈 bas mi je drago da je s bebom sve ok ❣️ Drzi se i miruj!
Memi nisi, ja krenula s 81, pala na 79,5 zbog mucnina, sad sam 81,5 (ali imam i visinu pa nije da me to opeterecuje 😄)
Novi pregled mi je 7.3. (za evidenciju 🤗)
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Ja sam danas nakon redovne kontrole zadrzana u bolnici, prolabiranje vodenjaka, izgleda da ni serklaza ni strogo mirovanje nisu pomogli, ne znam sta su dalje koraci al nitko ne izgleda optimisticno
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Ja sam danas nakon redovne kontrole zadrzana u bolnici, prolabiranje vodenjaka, izgleda da ni serklaza ni strogo mirovanje nisu pomogli, ne znam sta su dalje koraci al nitko ne izgleda optimisticno
Nedaj se draga dok je vodenjak čitav ima nade grlim jako 🤗🤗🤗
Sad si u bolnici na sigurnom 🥰🥰🥰
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Drži se, želim ti svu sreću svijeta...čim budeš znala bilo što novo javi nam...ja sam to nažalost prošla a ti probaj se psihički opustiti i daj Bože da bude sve u redu...šaljem ogroman zagrljaj i mislim na tebe 🤗❤️🙏💪
Sortiraj odgovore
Najstariji