Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lightblue
    09. Veljača 2023. 15:44

Cvit

MareiKate super za bebicu da je sve ok 🤗🤗 odmaraj sada i pazi se ✨️
    Lightblue ja sam vec spremna psihicki da bez dohrane nece ici. Gledala sam dal bi uzeli mozda Baby brezzu da mi ustedi vrijeme, generalno mi se cini super, pa sam onda citala neka negatibna iskustva di nije mijesala pravilno omjere, itd. Sad me strah toga. Kontam mozda ono Xiaomi pametno kuhalo, citam da su zadovoljne zene..nekako cu si morat pomoc, em sta nemam tri sise, nemam ni tri ruke 😂😂
    Sayuri bravo za muza kolegu ♥️ strasno je to tamo uopce preko ekrana gledati…svaka mu cast. Isao s nekom ekipom?
    .
    Mi smo danas tocno 16tt 🥳
    Hocu prijaviti da vec 6 dana nemam mucnine, i generalno sam puna energije, tako da se nadam da smo s tim dijelom gotovi 🎉 dok su mucnine bile, stalno sam bila gladna i morala jesti svako malo. Krenula sa 76kg, u mucninama dosla na 74, na zadnjoj kontroli sam bila 77. Dr vodi kao +3.
    Sad recimo uopce nisam tako gladna kroz dan, i manje jedem. Slatko mi je i dalje odbojno, sta me cudi i veseli istovremeno, jer san prije bila uzasno nabrijana na cokoladu, nista bez nje. 😅
    Zbog grceva u crijevima izbjegavam i tijesto, sta je jos jedan wow za mene - mada sam se danas pocastila, jela mi se manistra na pome (šalša) 🤤
    .
    Trbuh je jucer ujutro opet preko noci malo narastao, sad se vec fino zaoblio 😄 i ne mozes ga faliti. Ovu noc sam slabo spavala (tu mi fali onaj umor iz prvog tromjesecja di sam mogla zaspat kad god, di god), al su se zato moji hahari migoljili cijelu noc 🥰

S prvim- jednim sam prosla dohranu i izdajanje i nije mi sjelo.1h izdajanje,onda mjesanje hrane onda 1h jela. A kako je jeo svaka tri sata po noći nisam uopće spavala.Danju mi je mama znala uletit da odspavam ali opet sam se morala izdojit. Gledala sam i ja breezu. Još ću razmislit-ona mi je najpraktičnija

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Lightblue
    09. Veljača 2023. 15:45

MareiKate dobro što je samo hematom, sada polako i sigurno.

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Ally007
    09. Veljača 2023. 16:03

MareiKate, užas, koji stres. Sad samo miruj i probaj se što manje nervirati. Netflix ili neka knjiga i to je to.

Evo da se javim da sam obavila kontrolu, danas je 15+6 tj, sve je ok, čak se i pišonja već vidi. Sljedeća kontrola je 9.3.,a termin 28.7. (vidim da netko u grupi vodi evidenciju). Ja sam krenula sa 53.5 kg, sad sam na 57. S obzirom da mi je prije trbuh bio skroz ravan, sad se već vidi (onako kao da sam napuhana od graha). Imam osjećaj da su mi se vise udebljale noge nego trbuh 😭. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Takica
    09. Veljača 2023. 16:21

MareiKate drago mi je da je sve ok,stres koji si preživela mogu misliti. Ja sam se slično osećala kad sam prvi put vidjela sukrvicu a kod tebe je to bas obilno. Mene su tad sestre tjesile da su bile cure sa mnogo obilnijim krvarenje od mog i da se dobro zavrsilo-- to mi je bila vodilja da ce i kod tebe sve biti ok. Jesi dobila neku th?

Evo ja da prijavim prvo gadjenje na hranu.. Svekrva mi napravila sogane ( luk crveni punjen mesom i rizom) je nešto što sam obožavala sad kad sam probala zamalo se nisam rasplakala sto mi se želudac okrenuo na njih😬
    Sutra mi je pregled pa se javim poslije. Super su prijedlozi i iskustva za kolica😍
    Sayuri bravo za kolegu!!!!! Neka mu je srecno i da se ova agonija jadnim ljudima sto prije zavrsi uz pomoć svih ljudi dobre volje. 

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• Robin_Daggers
    09. Veljača 2023. 17:41

Pozdrav svim mama i bebicama.
    Ja vas citam, ali ne pisem 😐 mi smo dogurali do 25og tjedna vec, cura je i zivahna je sto me veseli. Zadnjih mjesec dana je stomak bas iskocio i sad sam bas trudnica 😆 do sad sam 7 kila dobila, ali ova zima mi ne ide bas u prilog za setnje, pogotovo sto onda i stariju kcer vodim, a malo mi je prezima za voditi je na minus temperaturu na sat i nesto dok prosecem svoj krug.
    Zadnji put sam dobila uputnicu za vadjenje krvi i ogtt, meni isto to prvi put nije bio problem popiti, ali taj okus poslije u ustima, a ne smijes popiti obicnu vodu za tim... Fuj. 
    Sto se kolica tice, mi cemo od starije kceri uzeti njezina, imaju dve godine i jedno milion kilometara, a jos su kao nova. Moje preporuke za peg perego.
    Ovaj put sam si kupila i klokanicu.
    Iskreno, ja bih robicu vec sad oprala i popeglala, ali bas je jos rano, imam jos 3 i pol mjeseca do termina.
    Pozdrav svima.
    MareiKate, drago mi je da je samo hematom, sretno! 

Karamela22
    09. Veljača 2023. 19:06

Evo mene nakon par dana. Opet borba s povraćanjem 😔
    Hvala svima na odgovorima na kolica. 

MareiKate tako mi je drago da je sve dobro ❤️ mislim da je to ogroman stres. 😔

Mateja111 moja urinokultura je bila loša. Dobila sam antibiotik. Uz to sam uzela i probiotike s brusnicom. I evo zadnja urinokultura super. 

Lemon
    09. Veljača 2023. 19:22

Meli ja sam krenula sa 48kg pa dobivala pa gubila, a sad već dobivam po malo na tjednoj bazi, na 52 sam. Nadam se da neće sad to previše ići gore, jedem zdravo i ništa si ne branim. Bedra su mi se udebljala i otišao već struk. Već dva jutra osjetim dva, tri lagana udarca oko pupka, ali to je tako slabo no dobro..
    Sljedeći pregled mi je 14.2. i radimo anomaly

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

MareiKate
    09. Veljača 2023. 19:25

Bila sam na pregledu prije 10 dana. Hematoma tada sigurno nije bilo. To je bio dodatni razlog straha jer sam bila uvjerena da nema šanse da se radi o hematomu...

• cordis00
    09. Veljača 2023. 19:35

MareiKate bas mi je drago da je sve u redu na kraju, mogu samo zamislit sok i brigu, a jesu ti rekli kako to da je odjednom tako veliki hematom nastao, je li moguce da je otprije pa se nije vidio?

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

• gluglu
    09. Veljača 2023. 19:41

MareiKate  moguce da ga dr nije uočio na UZ tada,  imala sam hematom i svaki put moram da podsjetim dr da pogleda opet i provjeri da li ga ima još. Gledaj da što više miruješ bukvalno, krevet i wc i vjerujem bice sve dobro 💗.Moj je nestao posle 2 mjeseca.
    Juče bila na kontroli, beba raste, dr ne priča baš puno, pa cu otici i privatno na pregled. 
    Ako sam radila nipty da li ne radim nikakav više test tipa double, anomaly...?
    I da li imate preporuku za kolica 0+ do kraja, tipa mist2, imam od starije cerkice klasična i kišobran ,ali bi zamjenila sa nekim da mi pokriju sve 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.