Jen_dva i ja sam cula na dosta strana za to pametno kuhalo, poogota ta opcija odrzavanja tekprrature mi je bitna, znaci samo ubacis vodu u flasicu i dodas prah…
Kako si danas?bice to dobro sve kod tebe vidjet ces, doguraj do 34-35 tjedna i ti si bez brige…znas koliko zena tako izgura, znam da se brines ali vjeruj sasvim vjerovatno tako mozes skroz do kraja…
Kiki ja sam odmah rekla, od mog dojenja nema vise nista. Sa dvoje djece pored da se ja bavim sisama nema sanse…pa nek kritikuje ko hoce 😋
Ma meni jedino kod Brezze je to ciscenje svaki cas pa susenje, 3 min dok zagrije vodu a ja za minut smuckam ovamo rucno, i opet kad sam vani i idemo negdje moras prokuhati vodu u kuhalu, pa termos pa dozer za prah …. A za 300$ ne znam jel stvarno isplativo….🤔 Ja sam po noci imala sistem da pred spavanje stavim vodu u termosku, prah u flasicu i kad ustanem samo ubacim vodu i promuckam….😎
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
MiaJa sam koristila Herplex vec xy puta od kad sam trudna… nije mi palo na pamet da nebi smjela… a sklona sam gadnom herpesu na ustima cim mi malo padne imunitet ili umor ili nesto i cim me krene stezat i peckat mazem. Tanki sloj kak kaze sayuri i evo jos nije izaso. 🤞
Al meni od jucer pola lica upristavljeno. Al ono potkozni ogromni upaljeni pristevi. To ni u pubertetu nisam imala. Kazu da blistas u trudnoci, yeah right 🤣
Suosjećam se, tako i meni, krenuli prištevi početkom drugog tromjesečja i nikako na bolje plus kile, baš blistam 😅😔
Takoder suosjećam 🙈🙈🙈
Ja i dalje sve pratim i čitam al se od ovih mucnina i povracanja nisam mogla fokusirati na kolica, sjedalice i slicnu opremu... samo cekam da prode ovo i da konacno pocnem malo uzivati 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
Ciklusi 28/29
04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception
Meli123-ja sam isto dobila hemoroid(e) tako oko 14-og tjedna, kad sam nakon 4 zabavna dana opstipacije konačno uspjela otići na wc. Tad sam ih, po maminom savjetu, mazala s bademovim uljem (izvana i mrvicu unutra gurnes prst), a ona kaže da moze I maslinovo ulje i svinjska mast. Svoju ginićku sam pitala, rekla mi je da probam izbjeći sve masti iz ljekarne, a ako baš moram da stavim mrvicu Faktu masti. I savjet je bio sprečavat opstipaciju - kefir, jogurti, mekinje, voće (ne banane), Donat Mg, puno tekućine i hodanje. Meni se nekako spontano stvar razriješila kroz tjedan dana, makar sam na progesteronu tako da i dalje povremeno imam opstipaciju, al nikad se više nije tako gadno vratilo.
👨🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
👱♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳
Meli123-ja sam isto dobila hemoroid(e) tako oko 14-og tjedna, kad sam nakon 4 zabavna dana opstipacije konačno uspjela otići na wc. Tad sam ih, po maminom savjetu, mazala s bademovim uljem (izvana i mrvicu unutra gurnes prst), a ona kaže da moze I maslinovo ulje i svinjska mast. Svoju ginićku sam pitala, rekla mi je da probam izbjeći sve masti iz ljekarne, a ako baš moram da stavim mrvicu Faktu masti. I savjet je bio sprečavat opstipaciju - kefir, jogurti, mekinje, voće (ne banane), Donat Mg, puno tekućine i hodanje. Meni se nekako spontano stvar razriješila kroz tjedan dana, makar sam na progesteronu tako da i dalje povremeno imam opstipaciju, al nikad se više nije tako gadno vratilo.
Ja nemam opstipaticiju pa me onda jos vise boli 😓 pijem puno, uzimam i kefir, donat... Probati cu sa maslinovim uljem 😓 svakako u cetvrtak imam pregled pa cu se dodatno savjetovati sa gin..
Hvala puno na savjetima ❤️
Sayuri ja sam proučavala tu Baby breezu ali smo mi od previše negativnih recenzija odustali od toga. Odlučili smo se baš za ovu opciju Xiaomi pametnog kuhala i spremnika za hranu. Šogorica i brat imaju praksu s tom kombinacijom i kažu da je super. Prokuhaju vodu i održavaju temperaturu na dovoljnoj za pripravu hrane. Sipaju dio te zagrijane vode, dodaju mjeru hrane i dodatno spuštaju temperaturu bočice sa rashlađenom prokuhanom vodom koju imaju spremnu sastrane. Tako nekako to kod njih funkcionira.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Drage moje evo da se i ja javim.
Prošli četvrtak sam bila na pregledu i sve je super, curka je pokazala sve što je trebala, mahala i na kraju se sakrila rukicama kad smo joj dosadile. Doktorica je bila divna, u detalje sve pokazala i isprintala mi puno fotkica
Sayuri možeš upisati da je curka i da je sljedeći pregled 9.3.2023. kad budeš ažurirala listu nadam se da će se muž brzo vratiti kući... do tad mu sretno! ....a i tebi
MareiKate moja sreća da nisam pratila temu redovno pa sam u istom mahu vidjela što se dogodilo i saznala da je sretno završilo...baš mi je drago da ste dobro!!
Kad pričate o opremi može li netko iskusan iskomentirati izdajalice? Bolje su električne ili ručne? Koju marku/model da gledam?
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Cure, danas mi je pregled 🥰🥰 usla u 22. tjedan i dalje nikome nismo rekli za trudnocu 🤣🙉
Stomak se naravno jos ni ne nazire 🤦🏼♀️
Haha super! Ti si rekorder, mi rekli prosli tjedan iako mogla sam i jos skrivat, vec mi postalo i zabavno 🤪
Sretno na pregledu!
I nama je bas zabavno 😂😂😂 pregled je prosao super 🥰
Jos uvijek cekamo s objavljivanjem 🤣
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Vesca ja ti imam ručnu izdajalicu Lansinoh i meni je super s tim da ja koristim samo kod prepunjenosti, da spriječim mastitis. Ja nemam živaca ni vremena za izdajanje da bi imala za kasnije ili da bi netko mogao umjesto mene hraniti 😅 Prvih 6 mjeseci kud ja tu i beba a poslije je lako.
Ja sam prvo dvoje dojila, i sad ću iako mi je puna kapa toga 🤣 neki dan umorna od svega padne mi na pamet, ma što onda ako sad budem od starta puknula bočicu i bok i onda se sjetim pripreme bočice 🤣 jednom sam pokušala, i meni je to znanstvena fantastika, odustala sam. 🤣 Tako da vama s bočicama kapa dolje 👸 ja uvijek krenem dojenje sa: pa ajde makar prvi mjesec pa ajde još malo dobro nam ide pa tako dođemo do momenta da ne znam kako da ih odviknem 🤣
moram malo proučiti, ali nabavit ću izdajalicu da imam za svaki slučaj. Ko zna kakva će situacija biti kod mene s mlijekom... Nismo obiteljski nekakve dojilje pa možda bude i promašena investicija
Nemam iskustvo više djece, ali sam si naručila mommy bag s Allie ekspressa. Našla sam par modela s preko 1000 narudžba i ocjenom 4.8 pa se sad veselim da mi dođe moje primjerak. Inače to sam isto na preporuku od bliske mi osobe koja je oduševljena kvalitetom i veličinom..
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
MareiKate kak si?
Tak sam i ja, ma samo sa izdrzim tjedan, mjesec, dva, i
6 i na kraju godina i 7 mj dojenja 🤣
Jedino ceg me strah su ti mastitisi opet… 😰
.
Cure s vise djece, kakve torbe, ruksake nosite za ovako svaki dan? Ja dok potrpam njenu rezervnu robu, nes za grickat, vodu, maramice vlazne, suhe, svoj novcanik eventualno nesto iskilavim se, a dok jos ih budu 2 pa cu morat i pelene i ostalo… imate sta za preporucit?
Ok sam, hvala 😊 krvarenje stalo. Imam pregled u petak, nadam se da će sve biti dobro.
Ja ti isto imam taj neku mummy bag s amazona, kupljen prije 4 godine, prošao sito i rešeto, kao nov je. Nosim ga u park, na vikend putovanja, doktoru... Ma svugdje, stvarno je praktično. Uzela u crnoj boji pa ga i muž može ponijeti.
Sortiraj odgovore
Najstariji