Thinkpurple uh bas sam nekako mislila da prolaze svima. Nadam se da ce i tebi onda brzo, jos mjesec i sitno i na pola trudnoce si vec🤞🏻
Cvit predivna je slikica. Mozda se kasnije bude bolje vidjelo kad budu veci? Osim ako se ne sakriju jedno iza drugog 😁
Sto se tice odnosa, u prosloj trudnoci je libido bio 0,vec vidim da ce biti isto. Sad me smetaju umor i mucnine, od hormona imam uzasno zarenje vaginalno, kaze dr da je sve u redu i da ce proci, ali eto u takvom stanju mi se stvarno ne da. Valjda ce biti bolje u drugom tromjesecju. I meni je zao intime, dugo nam je isto trebalo da se vratimo u normalu, sta umor od male, sta moji hormoni od dojenja, ocito ja jako reagiram na sve te hormone. 😂😂
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cvit prelelijepo ih je vidjet sve troje na jednom mjestu 🥰 Stvarno je za sjest i razmislit o tom cudu 💐
Sayuri budem probala odma, cim sletim 😎
Thinkpurple a trebalo bi vec jednom proc, smori me. Mada vidim i tebi se u odredjenom trenutku vratilo 🫣 Valjda ti nece jos dugo potrajat i da konacno budu zadnje muke.
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Belinda hvala ti, proslijedim joj link
Super mi je kako si se kaznila - nema šetnje=nema hrenovke tako ja sa "lošom" hranom. Ako nisam dva dana pojela voće e onda nisam zaslužila nuttelu doručkovati
nije da često jedem slatko, ali pokušavam što manje zbog inzulinske rezistencije pa sama sebe moram dovodit u red
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Jutro curee,
Vesca moja soc je Iva Petruša Krišto (ona je umjesto dr.Palla) u domu zdravlja zapad na Srednjacima. Nisam jos nikad bila kod nje, idem pevi put sad u petak pa javim dojmove. Ali ja sam paralelno kod nje i privatno u Poliklinici Eljuga, cisto jer mi je lakse. Lutrija je dobiti ovu u domu zdravlja na telefon ali doktorica je azurna i uvijek odgovara na mailove, vec sam joj slala nesto makar nisam jos bila na pregledu.
Ja ne jedem hrenovke jer su kao nezdrave ali ni ne trazi me. Meni se samo jede kiselo voce (limun jedem ko narancu, kisele zelene jabuke, mandarine i to) i ne mogu se toga zasititi. I sendvici neki fini. Deugo mi se nista ne jede posebno. Npr slatko ni blizu ni meso neko bas. Ali trudim se jesti sto normalnije.
A sto se tice odnosa, rijetki su jer sam ja preumorna i muka mi je stalno ali uhvati me s vremena na vrijeme, nije da mi je libido bas na nuli. Dragi ima razumijevanja, ali znam da bi on cesce.
30 god 💃 30 god 🏃♂️
Curka 🎀🎂 19.08.23.
Cao drage mame i cao drugari mali i veliki, djecaci i djevojcice 🙋🏼♀️
Ja sam jedna jako nemirna beba, koju je ocito dosadni doktor i njegova spravica pomocu koje me pokusava spijunirat i probudila. Pa sam mahao/la nogicama i rukicama da me vec jednom puste na miru, jer ako se covjek ne naspava u stomaku nece nikad. To sam cuo/la od mame i pravo me zabrinulo. Drugari jel to istina, zna li se sta ? Osim toga i naraslo se velikih 5,8cm, dobre ove hrenovke moram priznat. Mama je jos htjela nesto da mi se oko nosica mjeri i tad mi je srce cak 140 puta otkucalo, slag me zamalo strefio. Ali sreca cika doktor ne radi to, vec joj je dao uputnicu za kliniku gdje se radi. Znaci drugari jos malo sam rahat pa ce mi haman i nos mjeriti. Sta me sve nece snac u zivotu… Mati se raspala, kontam se u sebi zeno pusti me da spavam u jos uvijek niskoj posteljici, dok me nisi pocela osjecat inace ces me molit da spavam. I tako druzbo moja prezivjesmo i ovaj pregled, rahat do sljedeceg za 4 sedmice (13.02.) al sam nacuo/la da mati hoce nekakav baby uzv da kupi. E vala ako me bude uznemiravala i s tim, nema smisla. Smislit cu neku taktiku pa vam se javim sa provjerenim metodama. Časna bebeća drugari. Cuvajte mi se i dobro se naspavajte. Valjda ono nije istina o nespavanju 🫣
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Ja sam jedna jako nemirna beba, koju je ocito dosadni doktor i njegova spravica pomocu koje me pokusava spijunirat i probudila. Pa sam mahao/la nogicama i rukicama da me vec jednom puste na miru, jer ako se covjek ne naspava u stomaku nece nikad. To sam cuo/la od mame i pravo me zabrinulo. Drugari jel to istina, zna li se sta ? Osim toga i naraslo se velikih 5,8cm, dobre ove hrenovke moram priznat. Mama je jos htjela nesto da mi se oko nosica mjeri i tad mi je srce cak 140 puta otkucalo, slag me zamalo strefio. Ali sreca cika doktor ne radi to, vec joj je dao uputnicu za kliniku gdje se radi. Znaci drugari jos malo sam rahat pa ce mi haman i nos mjeriti. Sta me sve nece snac u zivotu… Mati se raspala, kontam se u sebi zeno pusti me da spavam u jos uvijek niskoj posteljici, dok me nisi pocela osjecat inace ces me molit da spavam. I tako druzbo moja prezivjesmo i ovaj pregled, rahat do sljedeceg za 4 sedmice (13.02.) al sam nacuo/la da mati hoce nekakav baby uzv da kupi. E vala ako me bude uznemiravala i s tim, nema smisla. Smislit cu neku taktiku pa vam se javim sa provjerenim metodama. Časna bebeća drugari. Cuvajte mi se i dobro se naspavajte. Valjda ono nije istina o nespavanju 🫣
Ajmee, sto mi izmami osmijeh na lice 😄🥰✨️
Sve je znaci super proslo 🎉🎉 🎉
.
Cordisoo ma prevec je guzva vec sada 😂 imam ja ljepsih slikica svakoga zasebno, i videica i 4D...al svih skupa u jednom kadru, to nece vise ici 😄
.
Ja sam svoje hrenovke kupila jutros, opet one male sa sirom, drugo ne prolazi. Jos napravim pomfrit i na konju sam 😄 a bas sam mislila da cu kakvo varivo raditi, no dobro, to cemo sutra, osim ako ne osvanr tu na forumu jos neka vrlo zdrava opcija koju necu moc izbacit iz glave 😂
37 👩❤️👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
🧔 teratozoospermija, 👩🏼🦰 zacepljen jajovod
9/2021 AIH ❌️
2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖
Ajmee, sto mi izmami osmijeh na lice 😄🥰✨️
Sve je znaci super proslo 🎉🎉 🎉
.
Cordisooma prevec je guzva vec sada 😂 imam ja ljepsih slikica svakoga zasebno, i videica i 4D…al svih skupa u jednom kadru, to nece vise ici 😄
.
Ja sam svoje hrenovke kupila jutros, opet one male sa sirom, drugo ne prolazi. Jos napravim pomfrit i na konju sam 😄 a bas sam mislila da cu kakvo varivo raditi, no dobro, to cemo sutra, osim ako ne osvanr tu na forumu jos neka vrlo zdrava opcija koju necu moc izbacit iz glave 😂
Trebat cemo pocet pricat o brokulama i spinatu, mozda nam svima napravi guste jer vidim da smo svi navalili na te hrenovke nakon citanja na forumu 😂😂😂
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Pahuljka odlicno za pregled, bas si me nasmijala 😆
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Vesca i ti si IR! Kako ide s prehranom? Jesu te stavili na nesto posebno? Mene za sad nije jer me mucnine rasturile, ali generalno imam manju zelju/potrebu za slatkim zadnjih 2 godine, a prije sam zivjela na slatkisima 🙈 Uzimam metformine i mioinozitol i dalje…
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Drugari to sam na svoju mamu, ona je pravi humor od zene. Mada ni tata ne zaostaje, samo se pravi vazan. Al cesto mi zna rec da ako budem piškio iz ruke da cemo ic jednog dana u cure (nit znam kako piskim, nit sta su to cure, al jedva cekam). E da i ovo jos, nece moci one stvari radit 🙈 Ljudi mojiii stid me bilo dok su pricali, koje sramote Boze me sacuvaj. Al nemam ja nista s tim, casna siseća. Meni je top, to smedje nema veze sa mnom. Al oni su na distanci he he he 😈
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji