Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarra
    15. Siječanj 2023. 11:01

Razlika izmedju prvog i drugog 4 god.izmedju drugog i treceg 2 godine,i sad kad malena napuni 4.godine dolazi 4.beba

SAYuRI
    15. Siječanj 2023. 11:07

lana1985

Razlika izmedju prvog i drugog 4 god.izmedju drugog i treceg 2 godine,i sad kad malena napuni 4.godine dolazi 4.beba

Uh joj sve mali razmaci 🫣  kod mene izmedju prvog i drugog 8 godina, evo sada drugo i trece ce biti godina i pol, ali planiramo ako sve bude kako treba tamo negdje kad trece napuni 1,5 godinu i cetvrto, moram sacekati najmanje godinu i po zbog reza opet, ali eto kontam cetvrto u 38 godini nije belaj…valjda 😁

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Sarra
    15. Siječanj 2023. 11:10

SAYuRI

lana1985

Uh joj sve mali razmaci 🫣 kod mene izmedju prvog i drugog 8 godina, evo sada drugo i trece ce biti godina i pol, ali planiramo ako sve bude kako treba tamo negdje kad trece napuni 1,5 godinu i cetvrto, moram sacekati najmanje godinu i po zbog reza opet, ali eto kontam cetvrto u 38 godini nije belaj…valjda 😁

Pa i ja cu u 6.mjesecu napuniti 38 godina a roditi mjesec poslije..Dali vec znas spol?ja sam radila panorama test prije par dana kad sam bila 12+1 i vidjela je spol ali mi nije rekla

Sarra
    15. Siječanj 2023. 11:30

thinkpurple

lana1985

SAYuRI

lana1985

Uh joj sve mali razmaci 🫣 kod mene izmedju prvog i drugog 8 godina, evo sada drugo i trece ce biti godina i pol, ali planiramo ako sve bude kako treba tamo negdje kad trece napuni 1,5 godinu i cetvrto, moram sacekati najmanje godinu i po zbog reza opet, ali eto kontam cetvrto u 38 godini nije belaj…valjda 😁

Pa i ja cu u 6.mjesecu napuniti 38 godina a roditi mjesec poslije..Dali vec znas spol?ja sam radila panorama test prije par dana kad sam bila 12+1 i vidjela je spol ali mi nije rekla

Mozda je onda deckic ako se tako rano vidjelo na uzv 🙈

Iskreno svejedno mi je,samo neka je zivo i zdravo..kuci smo podjeljeni,muz bi sina,kcer seku,jedan sin seku drugi bracu a meni stvarno svejedno ali eto kad bi mogla birati mozda jos jednu curicu da nas je podjednako😉

Sarra
    15. Siječanj 2023. 11:33

thinkpurple

Lana e to bas i kazu svi koji imaju 3+ djece da im je lakse s vise nego kad je doslo drugo. Mene je bas strah kako ce to biti jer je meni oporavak nakon 1.poroda bio katastrofa, nisam sama mogla se dic ni do wc ni oprat se ni nis skoro 3 mjeseca. Rana se otvorila pa je bio i jos veci problem. Pa su se zaredali mastitisi i odlasci na hitnu u tim bolovima i dolje i gore. Pa mala nije spavala duze od 20 min s mukotrpnim uspavljivanjima nikad ni dan ni noc…Bas koma period. I sad kad se sjetim da bi uz sve to imala doma zivahnu 3 i pol god.me jeza ulovi. Al svejedno smo se odlucili za 2.dijete 😅🙈 nadam se da ce ovaj puta biti ipak drugacije…
    A imamo oduvijek zelju za 3 djece al vidjet cemo… ima vremena za te odluke, prvo nek ova curka dode ziva i zdrava pa cemo vidjeti…

Imala si carski jel?gle sva su djeca razlicita,vjerujem da ce ti ovo biti dobro i mirno i cista suprotnost..ja kad sam rodila malenu odmah iz rodilista sam zvala mamu da dodje po ovo dvoje da ja mogu sa malom se upoznati i bilo me strah jer znam sta sam prosla sa drugim..i tako mama zove jadna ujutro u strahu da vidi kako mi je prosla noc a ono ja se naspavala kao nikad u zivotu mala se nije ni pomaknula😁

Sarra
    15. Siječanj 2023. 11:34

lana1985

thinkpurple

Lana e to bas i kazu svi koji imaju 3+ djece da im je lakse s vise nego kad je doslo drugo. Mene je bas strah kako ce to biti jer je meni oporavak nakon 1.poroda bio katastrofa, nisam sama mogla se dic ni do wc ni oprat se ni nis skoro 3 mjeseca. Rana se otvorila pa je bio i jos veci problem. Pa su se zaredali mastitisi i odlasci na hitnu u tim bolovima i dolje i gore. Pa mala nije spavala duze od 20 min s mukotrpnim uspavljivanjima nikad ni dan ni noc…Bas koma period. I sad kad se sjetim da bi uz sve to imala doma zivahnu 3 i pol god.me jeza ulovi. Al svejedno smo se odlucili za 2.dijete 😅🙈 nadam se da ce ovaj puta biti ipak drugacije…
    A imamo oduvijek zelju za 3 djece al vidjet cemo… ima vremena za te odluke, prvo nek ova curka dode ziva i zdrava pa cemo vidjeti…

Imala si carski jel?gle sva su djeca razlicita,vjerujem da ce ti ovo biti dobro i mirno i cista suprotnost..ja kad sam rodila malenu odmah iz rodilista sam zvala mamu da dodje po ovo dvoje da ja mogu sa malom se upoznati i bilo me strah jer znam sta sam prosla sa drugim..i tako mama zove jadna ujutro u strahu da vidi kako mi je prosla noc a ono ja se naspavala kao nikad u zivotu mala se nije ni pomaknula😁

Do godine dana nisam znala kako je to kad zaplace,bila je beba za pozeljeti..cista suprotnost od drugog

• ružica
    15. Siječanj 2023. 11:58

Lana, kako si riješila tu postporođajnu depru? Mene je toga strah, s prvim sam isto bila blizu.. kako se ocitovala te depra?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    15. Siječanj 2023. 12:02

Meni je prvi proplakao prvih godinu dana, i tomije bio uzasan stres. Valjda ce onda s drugim biti lakse🥴

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

SAYuRI
    15. Siječanj 2023. 12:04

lana1985

SAYuRI

lana1985

Cekam nalaz nipt testa, trebali bi rezultate ovog tjedna do petka 🤞
    Jesi sve rodila prirodno ili carski?
    Thinkpurple ja sam se poslije oba carska stvarno brzo oporavila nije bilo problema. Prvo dijete me tako izmucilo tacno znam kako se osjecas i onda je doslo drugo koje bukvalno nisam osjetila, spavala cijelu noc od 3 mjeseca, grcevi skoro nista, zube osjetili nismo pa dijete za pozeljeti. I tada sam stvarno shvatika da bez obzira sto je isto tijelo apsolutno svaka trudnoca i djeca su skroz razlicita. Stvarno se sa drugim oporavis odmah nikad se ne zna nemoj da te to brine. A kad prelomis na drugo onda dalje ide lakse, ja vjerujem da ce trece biti stvarno lagano, hem iskustvo, hem ovi stariji pomazu okupiraju ga, itd… 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Sarra
    15. Siječanj 2023. 12:21

ružica

Lana, kako si riješila tu postporođajnu depru? Mene je toga strah, s prvim sam isto bila blizu.. kako se ocitovala te depra?

Ocitovala se tako da sam imala neku tjeskobu.unutarnji nemir,samo sam plakala i u naletima mi je dolazilo da sve ostavim i odem negdje..nisam mogla podnjeti plac,sve me gusilo..bas sam bila katastrofa i to je trajalo skoro godinu dana,svaki treci dan mi je hitna dolazila nazalost dobila panicne napade,desavalo se da sam u sred noci bjezala van da uzmem zraka jer sam mislila da umirem.ma ukratko uzasss,i onda sam se bojala da ce se ponoviti kad sam rodila trece ali hvala Bogu nije ali stvarno mali je bio jako naporan nije nikad spavao,pa grcevi pa zubi😟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.