Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    15. Siječanj 2023. 20:55

Pa ja sam morala 3puta spricnut. Nisam mogla izdrzat. :/ doslovno me gusilo od disanja na usta

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Sarra
    15. Siječanj 2023. 21:09

Curke kako staviti ovu trakicu za trudnocu,preslatka mi je a neznam🤔

Pahuljka
    15. Siječanj 2023. 21:14

Cvit

Sad mi se jedu hrenovke 😅 inace mi ful pase pekara, a jutros sam htjela kao nesto zdravije pa pojela musli s grckim jogurtom i povracala cijelo jutro 😅
    Al dobro, ide na bolje. Uvijek se sjetim Pahuljke..nadam se da je njoj lakse 🍀
    .
    Cure koje imate nesto sutra, sretno svima 🍀🍀🍀

Draga moj Cvit 🌸 
    Hvala sto me se sjetis. Meni je neke dane bolje a neke kao npr danas dusu povratim. Ako mi je juce nesto super pasalo apsolutno ne znaci da ce i danas. I tako je i bilo… ali eto vidim neki pomak u odnosu na 8-9-10tu nedjelju kada sam povracala najmanje 4x dnevno, sada se nadam nekom prestanku sa ulaskom u 12 nedjelju. Kako si ti ? 💐

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Cvit
    15. Siječanj 2023. 21:18

Thinkpurple za sada svaka 3 tjedna pregledi..na mini anomaly sve ok, pa sad, od pregleda do pregleda..racunam da cu kasnije u neka doba morat biti u bolnici na pracenju, al valjda sve ovisi kako ce se razvijati situacija
    .
    Sto se hrenovki tice, ja si uzmem valjda 1x godisnje one male sa sirom i to mi bude gust 😅 al generalno ih ne jedem. No, sad od silnog spominjanja na temi, vec se vidim ujutro da idem u ducan po njih 😂😂😂

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

Pahuljka
    15. Siječanj 2023. 21:19

Mahanje i za sve ostale cure 🙋🏼‍♀️
    Mi sutra imamo pregled pa se javljamo sa novim info, a do tad ko zaspi zaspi. Inace sam full nervozna kad imam neku bitnu stvar sutra dan. Za vrijeme studiranja a noc prije ispita znala sam leksice drmat kako bi zaspala i naspavala se. Inace i noc prije putovanja, a pogotov sad prije pregleda, em je proslo mjesec od zadnjeg em su jos kriticne nedjelje. Kad cujem srceko tacno cu prodisat. 🤦🏼‍♀️
    Sve vas pozdravljam i sretno svima sa sutrasnjim pregledima 💪🏼❤️

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Pahuljka
    15. Siječanj 2023. 21:22

I da hrenovke, nema ih na svijetu boljih do poli 🤪 
    Digla sam Njemacku dok ih nisam nasla, i evo sad tamanim svako jutro, jedino mi odgovaraju za dorucak. Nije zdravo Boze moj, al nece ni to dovijeka. 🫣

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Cvit
    15. Siječanj 2023. 21:23

Pahuljka

Cvit

Sad mi se jedu hrenovke 😅 inace mi ful pase pekara, a jutros sam htjela kao nesto zdravije pa pojela musli s grckim jogurtom i povracala cijelo jutro 😅
    .

Draga moj Cvit 🌸
    Hvala sto me se sjetis. Meni je neke dane bolje a neke kao npr danas dusu povratim. Ako mi je juce nesto super pasalo apsolutno ne znaci da ce i danas. I tako je i bilo… ali eto vidim neki pomak u odnosu na 8-9-10tu nedjelju kada sam povracala najmanje 4x dnevno, sada se nadam nekom prestanku sa ulaskom u 12 nedjelju. Kako si ti ? 💐

Jao, ja se stvarno nadam da ce ti pocet lagano ic na bolje ♥️ mene zadnjih par dana mucnina satra, al ne povracam svaki dan. Danas sam ujutro isto dusu ispustila, i koma mi je to, ne mogu zamislit da svaki dan povracam. 
    Jel uspijes barem unijet nesto tekucine i pojest stagod?

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

• gluglu
    15. Siječanj 2023. 21:25

Haha hrenovke i ja sam do prije 10tak dana imala fazu sa njima...čak sam i pravila hrenovke u tijestu i zamrznula ih, da ih pečem kad mi se budu jele 😀, a isto ih nisam jela poslednjih 10god...sad mi se jedu sendviči...samo nezdravo...šta da radim jedem od čega nemam mučnina...
    Sa posljednjeg pregleda dobre vijesti hematom se nije vidio, beba napreduje 🙂
    Ove sedmice stižu rezultati Qualified testa, pa vam javljam 

Pahuljka
    15. Siječanj 2023. 21:37

Cvit

Pahuljka

Cvit

.

Draga moj Cvit 🌸

Jao, ja se stvarno nadam da ce ti pocet lagano ic na bolje ♥️ mene zadnjih par dana mucnina satra, al ne povracam svaki dan. Danas sam ujutro isto dusu ispustila, i koma mi je to, ne mogu zamislit da svaki dan povracam.
    Jel uspijes barem unijet nesto tekucine i pojest stagod?

Kako tada nisam ama bas nista jela, sad ja itekako fino pojedem (e sad drugo je ako ne sjedne pa sve izbacim van, ali unesem koliko toliko). Imam taktiku da ubacim cepic sat-dva prije rucka da se to sve smiri, pa onda ga stignem i skuhati i pojesti. I tako dok djeluje cepic hrana se probavlja a ostatak ide van cim popusti 🤷‍♀️ Ali evo do sad u zadnje 2 sedmice mooozda 2 dana da sam izdrzala skroz bez cepica 🤷‍♀️ Sta je tu je, nadam se da ce nas obje uskoro popustit, jer ko nije dozivio da je gladan i umire od gladi a povraca, tesko da moze pojmit te patnje… 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

SAYuRI
    15. Siječanj 2023. 22:09

Hannica0 👧

Pa ja sam morala 3puta spricnut. Nisam mogla izdrzat. :/ doslovno me gusilo od disanja na usta

Ma nek si 😎 Vjeruj svi kazu da ti sprejevi suzavaju zile sto i jeste tacno ali to je lokalna primjena, to je toliko sitno da skoro ne dodje nista do posteljice, nego se oni svi ogradjuju pa na obicnom sirupu za kasalj pise da ne smiju trudnice. A isto tako puno je veca steta za bebaca da ti fali kisika i da jedva dises , pa se ubrza puls i svasta nesto. Jer ti obeznjedjujes kisik bebi. Jedino sto mozes recimo da ti je lakse savjesti je Operil P, one je bas za bebe i blazi je a opet odcepi dobro… 😋

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.