Pozz mali update od mene..
Danas uradila Qualified test rezultati 7 do 10 radnih dana super ako dodju ranije.
Hematom tu smedjarenje tu, mirovanje tu...
Pahulja tebe sam se setila danas jer ja koja inace sve jedem danas nista na sve mi mučno...Nadam se da si ti bolje i ti i ostale cure koje imaju mucnine.
Cvit wou UZV 🥰🥰🥰
Ja hrenovke nikakoooo nekad sam imala višak 4kg pa bila na keto dijeti smucile mi se nakon prvog jutra...tako da sam tražila drugi nacin mrsavljenja.
Inace sam u minusu sa kg za 1od pozitivnog testa. Sad 61kg.
UZV kucaji tu beba super🥰.
Cure ja od danas imam stomacic 😍😍😍😍😍😍
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Vidim da su neke mame u Njemackoj ..Daj da vas pitam..Koji magnezij kupujete u Njemackoj ?
Kupujem Bioelectra Mg u apoteci, kosta nekih 15€ za 30 kesica za direktnu primjenu u ustima. Moj savjet je cekati da bude na snizenju, pa se ugrabi i za 8-10€. Inace svaka apoteka u Njemackoj ima opciju za Kundenkonto i na osnovu toga za sve lijekove iz slobodne prodaje (koji ne idu na recept) imas od 5-10% popusta. Kao i online apoteka gdje su veoma cesto popusti sa ili bez dostave 😊
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Pozz mali update od mene..
Danas uradila Qualified test rezultati 7 do 10 radnih dana super ako dodju ranije.
Hematom tu smedjarenje tu, mirovanje tu…
Pahulja tebe sam se setila danas jer ja koja inace sve jedem danas nista na sve mi mučno…Nadam se da si ti bolje i ti i ostale cure koje imaju mucnine.
Cvit wou UZV 🥰🥰🥰
Ja hrenovke nikakoooo nekad sam imala višak 4kg pa bila na keto dijeti smucile mi se nakon prvog jutra…tako da sam tražila drugi nacin mrsavljenja.
Inace sam u minusu sa kg za 1od pozitivnog testa. Sad 61kg.
UZV kucaji tu beba super🥰.
Cure ja od danas imam stomacic 😍😍😍😍😍😍
Bas mi je zao da je i tebe snaslo 🫠
Za utjehu nek ti bude da ce proc i vec sutra ce biti bolje. Bar je kod mene tako, danas ako mi je preelose sutra sam avion, a prekosutra se vec selim u toalet 😂😂
Drago mi je za dobar pregled 🥰
Baci 🖐️ kompa iz stomaka 🙈
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Vidim da su neke mame u Njemackoj ..Daj da vas pitam..Koji magnezij kupujete u Njemackoj ?
Kupujem Bioelectra Mg u apoteci, kosta nekih 15€ za 30 kesica za direktnu primjenu u ustima. Moj savjet je cekati da bude na snizenju, pa se ugrabi i za 8-10€. Inace svaka apoteka u Njemackoj ima opciju za Kundenkonto i na osnovu toga za sve lijekove iz slobodne prodaje (koji ne idu na recept) imas od 5-10% popusta. Kao i online apoteka gdje su veoma cesto popusti sa ili bez dostave 😊
Hhhehe taj kod nas u Sarajevu oko 4-5€ 😁😁
Joj ljudi moji, ja sam sada sebi zadala vocnu salatu, kiwi, jabuka, ananas i banana. A Boze sto je dobro leglo, osvjezilo me bas i zasitilo a nema muke. Sto nisam ovo ranije 🤦🏼♀️
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Evo i nas sa danasnjeg pregleda, sve je u redu, doktor je rekao da cemo iduci put potvrdit 100%, ali najvjerovatnije je deckic 💙 iduci pregled je 13.2.
28.09.'22 🤰🏽
termin 28.06.2023.
Hhhehe taj kod nas u Sarajevu oko 4-5€ 😁😁
Joj ljudi moji, ja sam sada sebi zadala vocnu salatu, kiwi, jabuka, ananas i banana. A Boze sto je dobro leglo, osvjezilo me bas i zasitilo a nema muke. Sto nisam ovo ranije 🤦🏼♀️
Da da, znam. Nazalost ovdje su lijekovi dosta skuplji, cak duplo 🫠 Ali spram standarda pa nekako i razumijem. Doduse osim orthomola, on je jeftiniji na taj Kundenkonto pa se isplati ponijeti ga dole porodici. Bude nekih 45€ a u Bosni oko 65€ ako se ne varam.
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Vesca Pall je sad kod moje gin u poliklinici gemini plus. Jako ga hvale.
Neznam za sta ti treba prijateljica i kako stoji financijski ali ja od kad sam krenula kod privatne nebi vise isla kod socijalne iako mi je bila bas dobra. Stvarno su uvjeti neusporedivi, a plus i ova doktorica mi je odlicna i isto za preporuku.
Ma preselila se u ZG prije dosta vremena i zaključila da je vrijeme da riješi primarnu zaštitu. Pall je meni isto bio jako dobar, dok mi je kuma imala očajno iskustvo kod njega. Plačući izašla iz ordinacije, ona ga ima u jako lošem sjećanju... sto ljudi sto ćudi
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Bambi na bazi inozitola imaš nekoliko proizvoda pa ako ti se gynositol počeo gaditi možda da probaš sa Inovo ili Chirofolom. To su tablete pa je ipak malo lakše. Ja sam Gynositol pila jaako dugo po 2 vrećice i ne mogu reć da je išta napravio za mene, ali kad sam počela s Chirofolom (2 tablete dnevno) ostala sam trudna prirodno u roku 3 mjeseca. Mislim da meni Chirofol više odgovara. Mislim da je malo skuplji, ali vratit ću mu se nakon trudnoće. Sestra ima IR njoj je recimo Inovo pomogao....Javi kad budeš išla na OGTT
VanillaDiva hvala na kontaktu. Na porodiljni ću odmah tih 45 dana prije. Možda mi je ostalo nešto sitno godišnjeg iz 2022. pa ću ti spojiti. Veselim se da dignem sidro
AM13 dobro da si rekla da to nisu zapravo tajice.... Al bi se razočarala što sam bzvz išla u Lidl
Miracle a jesam se nasmijala, a kad bi obukla te bapske gaće tek bi onda uočio pogrešku....
čudio bi se otkud njegovoj ženi tako loše rublje
.
Čini mi se da su tri trudnice javile da su pregledi dobro prošli, baš mi je drago zbog vas
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Pregled uspjesno prosao. Beba po uzv 2dana veca. Nuhalni 1mm, nosna kost vidljiva. Mislim da cu ovaj tj odraditi prenatalni test
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Pregled uspjesno prosao. Beba po uzv 2dana veca. Nuhalni 1mm, nosna kost vidljiva. Mislim da cu ovaj tj odraditi prenatalni test
Hannica0 super za dobre rezultate...
To si radila double test?
Koliko sam shvatila,ako radim prenatalni test ne treba na doubl..
Ja u išcekivanju rezultata qualifieda, odmaram po cele dane, stomak me malo boli i zateže i dalje imam grčeve, to mislim da je od duphastona što pijem...
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20769;19/st/20230806/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/ac3a/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji