Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    15. Siječanj 2023. 22:12

Jao hrenovke, i senf njjaammmmm🤩 Hajde na Poli salami smo svi odrasli 😎 
    Cvit draga tebe se bas cesto sjetim, ja jos ne mogu da svarim trojke, hajd dvojke mogu, ali tri bebe u stomaku hhjojjj 🫣 Jel narastao stomacic vec? Daj nam molim te stavi slikicu sa UZV kad budes imala da ih malo vidimo bas me zanima, jel svaka ima svoju posteljicu ili kako? 
    Pahuljka neces vjerovati ali cevapi ostaju u stomaku 😁

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Hannica0 👧
    15. Siječanj 2023. 22:19

SAYuRI

Hannica0 👧

Pa ja sam morala 3puta spricnut. Nisam mogla izdrzat. :/ doslovno me gusilo od disanja na usta

Ma nek si 😎 Vjeruj svi kazu da ti sprejevi suzavaju zile sto i jeste tacno ali to je lokalna primjena, to je toliko sitno da skoro ne dodje nista do posteljice, nego se oni svi ogradjuju pa na obicnom sirupu za kasalj pise da ne smiju trudnice. A isto tako puno je veca steta za bebaca da ti fali kisika i da jedva dises , pa se ubrza puls i svasta nesto. Jer ti obeznjedjujes kisik bebi. Jedino sto mozes recimo da ti je lakse savjesti je Operil P, one je bas za bebe i blazi je a opet odcepi dobro… 😋

Dada imam i taj. Trudit cu se niti jedan. Al vikend je bio nisam imala izbor. Sutra je pregled pa cu reci dr da mi prepise nesto sto je mozda sigurnije a djelotvornije

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

SAYuRI
    15. Siječanj 2023. 22:54

Hannica0 👧

SAYuRI

Hannica0 👧

Pa ja sam morala 3puta spricnut. Nisam mogla izdrzat. :/ doslovno me gusilo od disanja na usta

Ma nek si 😎 Vjeruj svi kazu da ti sprejevi suzavaju zile sto i jeste tacno ali to je lokalna primjena, to je toliko sitno da skoro ne dodje nista do posteljice, nego se oni svi ogradjuju pa na obicnom sirupu za kasalj pise da ne smiju trudnice. A isto tako puno je veca steta za bebaca da ti fali kisika i da jedva dises , pa se ubrza puls i svasta nesto. Jer ti obeznjedjujes kisik bebi. Jedino sto mozes recimo da ti je lakse savjesti je Operil P, one je bas za bebe i blazi je a opet odcepi dobro… 😋

Dada imam i taj. Trudit cu se niti jedan. Al vikend je bio nisam imala izbor. Sutra je pregled pa cu reci dr da mi prepise nesto sto je mozda sigurnije a djelotvornije

Cijelu drugu trudnocu sam spricala Operil jer je nos bio betoniran. Ispostavilo se da sam imala jace lucenje zbog hormona a ne zbog prehlade ili slicno, evo je ziva i zdrava… ja sam sve probala i sve to pomogne malo ali nikako da prodisem normalno, djaba dok ne spricnes nesto od tih ksilometazolina nema tu disanja 🫣  nazalost… nadam se da ce te proci ubrzo 🤞

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Cvit
    15. Siječanj 2023. 23:00

SAYuRI

Jao hrenovke, i senf njjaammmmm🤩 Hajde na Poli salami smo svi odrasli 😎
    Cvitdraga tebe se bas cesto sjetim, ja jos ne mogu da svarim trojke, hajd dvojke mogu, ali tri bebe u stomaku hhjojjj 🫣 Jel narastao stomacic vec? Daj nam molim te stavi slikicu sa UZV kad budes imala da ih malo vidimo bas me zanima, jel svaka ima svoju posteljicu ili kako?
    Pahuljkaneces vjerovati ali cevapi ostaju u stomaku 😁

Hahah, pricaj mi o tome 😄 nije jos narastao trbuh, ali ima mene, pogotovo u trbuhu, tako da ne ocekujem jos koji tjedan..mada osjetim dolje nisko prilicnu napetost.
    Sad su vec na 7cm racunam, puta tri, ne znam sama di to stane 🤣
    Sto se tice njih, blizanci imaju samo jednu posteljicu..biamnijati monokorijati..sto cini situaciju jos rizicnijom. Treci je sam u svom carstvu, uziva 😄
    Tesko ih je dobit skupa na slici

https://ibb.co/0MK9QyD
    .
    Pahuljka  dobro je dok imas taktiku, taman da nesto ostane, bolje je od konstantnog povracanja 🤞🤞

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

Vesca
    16. Siječanj 2023. 07:49

Jutro svima i sretno na pregledima 
    .
    Ja sam pušila, ali nikad nisam previše. Nekoliko cigareta dnevno i tako gooodinama. Znala sam imati faze da ne zapalim par tjedana pa se jednom prepušim. Ne znam kako opisati tu svoju čudnu naviku. Otkako sam trudna potpuno sam prestala jer mi je beba na početki imala sporije otkucaje srca. Prepala sam se, može biti uzrokovano pušenjem i nema šanse da zapalim do kraja trudnoće. Nadam se ni nakon  Ispalo je da nije ništa sa srculencem, da smo jednostavno uhvatile početak kucanja pa je bilo sporije, ali neka...radije ću pripaziti 
    S druge strane znam žene koje su pušile cijelu trudnoću (neke čak i bez smanjivanja) i djeci nije ništa tako da....

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Vesca
    16. Siječanj 2023. 07:51

lana1985

Curke kako staviti ovu trakicu za trudnocu,preslatka mi je a neznam🤔

Klikni dolje na link sličice i odvest će te na tu stranicu. Vrlo je jednostavno, a na kraju kopiraš BCCODE koji staviš u potpis na svom profilu. Detaljne upute sam već pisala nekoliko puta i to nedavno pa prolistaj. Nažalost sam zaboravila na kojoj stranici je uputa....

1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Vesca
    16. Siječanj 2023. 08:50

Miracle hahaha super tema. Meni je srećom libido malo smanjen jer inače ne bi ovu zabranu izdržala. Al baš totalna apstitencija  mi je koma.... al izdržat će se 
    Cure dajte mi neko dobrog ginekologa u ZG preko HZZO-a, treba frendici, a moj Pall odlepršao u privatnike  curka živi na Savskoj, ali nije definirala da moram biti u blizini. A onda opet...

1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

bambi27zg
    16. Siječanj 2023. 09:24

Sto se tice odnosa - em sam na mirovanju em sam sa spomrdanim hormonima od IVFa em preko 300 vaginaleta i nemam neku volju 😅 uz to su mucnine bile do nedavno i tek nisam bila ni za sto 🙈 

Vesca ima negdje na netu (ne znam gdje jer sam davno trazila) popis ginekologa i jesu free za upis ili ne (za Zg). Moja soc je u Runjaninovoj, no ona znam da je dupkom puna i samo mi je za pisanje recepata i bolovanja i uputnica, sve obavljam privatno i/ili u Petrovoj. 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Mia2023
    16. Siječanj 2023. 09:33

Jutro 🤗
    Mi imamo zabranu odnosa od početka tako da smo na pauzi. Mislim da to meni više teže pada nego njemu. On je dosta preplašen da ne bi nešto naštetio tako da mislim da i kad dobijemo zeleno svijetlo ćemo bit na pauzi jer će ga biti strah 😂
    .
    A hrenovke sam jela cijeli život do pred nekih 10g, tad sam prestala jer kao nosu zdrave, ali sad kad ste krenule o tome mi dođe da ih idem kupiti hahha. Meni se sad stalno jedu pizze, hamburgeru, burek i sl. Sve zdravo naravno 😅 
    Za ručak pokušavam što više povrća uvrstiti, obožavam maneštru pa to češće radim. A nisam baš neki fan voća pa jedino prolaze banane, mandarine i kivi. 
    Mučnine su još tu naravno, valjda će popustiti uskoro.

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Vesca
    16. Siječanj 2023. 09:40

thinkpurple hvala ti 
    Bambi i meni je tako, zbog utrogestana koji koristim vaginalno sam si sve osim privlačna. Koliko tog čuda izađe iz mene i još taj miris kemije.... baš mi uništi mood. OK operem se, naravno, ali opet ZNAM da je unutra puno ostataka i jednostavno me ubije u pojam ahahahha nije da mužu smeta, ali kad sam sa sobom nisi na čisto ni odnosi nisu nešto prezanimljivi  trudim se zbog muža, a on se isto trudi bit pun razumijevanja....

1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.