Pričate o libidu. Ne da da nemam nego muža pogledati ne mogu. 😂 Doslovno mi se povraća na njegov miris 😂 od svih simptoma taj mi je najluđi.
Vidim da vas ima dosta u Njemačkoj. Ja sam u hr ali se spremam i ja gore. Muž gore radi. Pa između pregleda bi išla kod njega ako sve bude ok 🤞🏼 mrvicu me strah avionom ali ako je sve dobro mislim da me nebi trebalo biti strah
Muž je bio divan i ponudio se kupiti mi tajice iz lidla. Stao sam, bez nagovaranja. Uglavnom donio mi je dvoje hulahopki za trudnice 😂😂😂😂
Oprosteno mu je jer cu i njih koristiti, a i kivi je usput donio 😂😂 sutra idem vidit ima li jos tajica....
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Muž je bio divan i ponudio se kupiti mi tajice iz lidla. Stao sam, bez nagovaranja. Uglavnom donio mi je dvoje hulahopki za trudnice 😂😂😂😂
Oprosteno mu je jer cu i njih koristiti, a i kivi je usput donio 😂😂 sutra idem vidit ima li jos tajica….
Ni nema tajica, samo hulahopke bez stopala 😂
Oprosteno mu je jer cu i njih koristiti, a i kivi je usput donio 😂😂 sutra idem vidit ima li jos tajica….
😂😂
Teško je uloviti tajice, moraš ići u neki penzionerski lidl 😂
Ja računam da će ionako trbuh biti najveći u ljeto, pa ću nosit haljine, a sad po doma nosim te Lidlove, čisto radi udobnosti iako stanem još u obične trenirke. A kad nekud ovako odem, isto stavim bilokoju haljinu i dobro je...
Cvit prelijepa je fotka uzv ❤️❤️❤️
Super za uredne preglede danas 💪
A što se tiče tajica iz Lidla od danas to nisu tajice...reklama je rekla drugo jer ja sam došla "na vrijeme" što znači kampirala ispred Lidla s mužem.
Dobro cure kažu jer danas su bile kao deblje hulahopke bez nogavica (a na njima pišu tajice) i uz to još trudničke baš hulahopke... Nisu to one prave tajice s dodatkom tkanine za trudnice 😏🙃
Ali zato sam uzela nešto čarapica, hlačica i bodija 🤗Prvi šoping za bebača ❤️
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Cure jel imala koja e.coli u trudnoći? 😔
Od mog lošeg nalaza urina, radila urinokulturu i eto nakon 10 dana me se doktorica sjetila nazvati da imam e.coli i da moram na antibiotik. Ovo je prvi put u životu da imam.
A danas tajice u lidlu nikakve 😂 naručila sam iz sinsaya neke. Pa valjda će te bit ok
Cure jel imala koja e.coli u trudnoći? 😔
Od mog lošeg nalaza urina, radila urinokulturu i eto nakon 10 dana me se doktorica sjetila nazvati da imam e.coli i da moram na antibiotik. Ovo je prvi put u životu da imam.
A danas tajice u lidlu nikakve 😂 naručila sam iz sinsaya neke. Pa valjda će te bit ok
Upravo se borim s njom.... i ja je imam po prvi puta u zivotu... nije velika koncentracija 10(3) tako da mi je moja ginekologica prepisala Klavocin ali mi se to nekak nije svidalo pa pitala svog ginića koji mi vodi trudnocu i naravno da je rekao da nema potrebe za antibiotikom, rekao D manozu i evo pijem je 2x na dan i min 2l tekucine tokom dana i kad zavrsim (imam jos za par dana) ponavljam UK pa se nadam da ni nje vise nece biti🙏🏻🤗
Tako da ovisno kolika ti je koncentracija colija, ako ti je isto mala kao i meni, nemoj pit antibiotik nego D manozu💪🏻
Evo da prijavim da smo danas odradili drugi UZV, veliki smo 2cm, sve super, srčeko, glavica, rukice, nogice, sve se lijepo vidi🍀🍀🍀🍀... 30.01 me ceka Panorama... kakva su iskustva? Jel bolje uzeti full sve ili?
E kad bi ja znala čitati nalaz 😂 piše 10 na 3 CFU/1 ml. Pretpostavljam da je to isto ko tvoje.
Ja idem 26.1 na panoramu, mislim uzeti srednji paket
Vidim da su neke mame u Njemackoj ..Daj da vas pitam..Koji magnezij kupujete u Njemackoj ?
E kad bi ja znala čitati nalaz 😂 piše 10 na 3 CFU/1 ml. Pretpostavljam da je to isto ko tvoje.
Ja idem 26.1 na panoramu, mislim uzeti srednji paket
E onda imamk isto... na tvom mjestu ne bi pila antibiotik, a ti kako zelis🤗 i ja se mislim izmedu srednjeg i full, nisam pametna jos🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji