Jutro cure da prijavim. Prije dva dana mi se pojavila sukrvica te sa zavrsila na Ginekoloskoj urgentna gdje me pregledala uz UZV sa bebom sve ok uz hematom koji očito bas voli da curka. Istu nic oko 3 ujutro bas obilno krvarenje opet ujutro na pregled sve ok dresera se hematom. Sad sam na Progesteron depo na 3 dan uz Utrogestan. Malo su me smirili kad su rekli da je to tako zbog niske pozicije hematoma a beba je vise pa je navodno ne ugrožava. Posteljica nisko ali se thesim da ce se podići ipak sam tek 10 nedelja.
Sayuri ti radis Qualified test? Nakon iscrpnih konsultacija sa geneticarima prebacili smo se sa Veragene na Qualified jer on jedini radi mutacije svih hromozoma od prvog do zadnjeg. A nama je bitan 22. Tako da kolege iz Veragene i Veracity svaka cast sto su bili iskreni i rekli da ono sto ja tražim kod njih nije u potpunosti obuhvaćeno.
Iskreno ostala sam zapanjena profesionalizmom.
Tako da ponedeljak ipak Qualified 360 kod njih treba jos manja konc fetalne DNK i Clexane pauza 20h prije testa.
Sad mi je svakako isključen sigurno do ponedeljka a za dalje cemo vidjeti...
Ja od početka imam neki osjećaj da je djecak ali moji misle drugačije tako da vidjecemo ko je u pravu i na koju cu stranu prevagnuti.
Sve cure🥰
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Sayuri ti radis Qualified test? Nakon iscrpnih konsultacija sa geneticarima prebacili smo se sa Veragene na Qualified jer on jedini radi mutacije svih hromozoma od prvog do zadnjeg. A nama je bitan 22. Tako da kolege iz Veragene i Veracity svaka cast sto su bili iskreni i rekli da ono sto ja tražim kod njih nije u potpunosti obuhvaćeno.
Tako da ponedeljak ipak Qualified 360 kod njih treba jos manja konc fetalne DNK i Clexane pauza 20h prije testa.
Sad mi je svakako isključen sigurno do ponedeljka a za dalje cemo vidjeti…
Ja od početka imam neki osjećaj da je djecak ali moji misle drugačije tako da vidjecemo ko je u pravu i na koju cu stranu prevagnuti.
Sve cure🥰
Hej za hematom ne brini, cim njega beba preraste ne moze joj nista ali jedino sto pravi stres i nervira. Moguce da te malo taj Clexane zeza, inace bi se to hematom absorbovao davno. Istrpi proci ce, za bebu ne brini..
Za NIPT itprilike iz istih razloga sam i ja odabrala Qualified, stvarno pregledaju sve mutacije i mikrodelecije. 512 cini mi se. I bas mi ta fetalna frakcija vazna, da ne bi ponavljala. jesu li ti ponudili opciju Initiative? To je opcija da pored bebine DNK pregledaju i tvoje na najcesce nasljedne bolesti koje takodje i beba moze dobiti, misicna distrofija i cisticna fibroza. Ja sam to dobila uz Qualified 360🤔
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sayuri bas dobru listu imamo! Bas nas je puno 🤗
Reakcija moje svekrve na to da nam stize jos jedna djevojcica - a steta 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Da bas nas ima, ne pamtim da je bilo vece guzve na temi 👍 Ali neka, dok nam jos dodju Freyya i Kiki 🥰
Za svekrvu nemam rijeci, ja bi joj rekla : Draga Sveki, ne mozemo mi birati spol ali s obzirom kako mi je duboko i jako vas sin zabio penis dobro je da nisu trojke… 😎
jesi luda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤰27 ⚽️ 29
Jutro 🥰
Čestitam curama na dobrim rezultatima, baš nam dečkići prevladavaju. ❤️❤️
Uspila sam naći jučer otkucaje, skroz nisko s lijeve strane 🥰🥰 Sad je lakše čekati iduci pregled.
Simptomi su mi malo se smanjili (neću se nadati previše). Od tih vitamina pijem folnu i mg, pa ću kasnije prijeći na elevit 2. I d3 u visokim dozama, pošto sam ga kontrolirala u samom početku trudnoće i bio je baš katastrofa (9ng/ml).😮💨
Muž i ja 26.1 trebamo na put, cca 3h vožnje, pa mislim da ću zvati gin da napravim ranije pregled, ako je sve ok da sam na miru. Kako vi s putovanjima, jel vam frka ako gdje morate duže putovati? Mislim nije ovo strašno al eto opet nije ni kratko baš 😆
Mi planiramo na put u Njemacku 17.2., 8 sati voznje... Tjedan prije imam pregled pa cu provjeriti jel OK da idemo, sad me brine da ne dođe do krvarenja u drugoj državi zbog niske posteljice. Valjda ce se do tad podići 🙂 inače smo često po 3 sata u autu pa se oko takvih putovanja niti ne opterećujem 😄
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Bok cure, nadam se da ste dobro i ceatitam na urednim pregledima.
Evo u Zg je bio potres, smucio mi je dan malo.
Hvala Sayuri na listi, ja bi se pridruzila na update-u.
Otp- 14.6
Pregled 17.1. Anomaly
Spol ce bit iznenadjenje.
Cure u visim tjednima jel osjetite bebu i kako je osjetite? Ja jos mislim da nisam, tu i tamo se ponadam da je to to al onda zakljucim da nije (iako ni ne znam). Jedva cekam taj utorak bas mi je dugo bilo ova 4 tjedna.
Ja sam jutros nešto osjetila što sam najprije mislila da je crijevno, ali ponovilo se na točno istom mjestu nekoliko puta pa više nisam sigurna. Ne znam kakav je osjećaj kada beba lupi pa ako se ne ponovi u idućim danima otpisujem to kao nešto drugo. Al razveselilo me 😄🥰
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sve cure🥰
Hej za hematom ne brini, cim njega beba preraste ne moze joj nista ali jedino sto pravi stres i nervira. Moguce da te malo taj Clexane zeza, inace bi se to hematom absorbovao davno. Istrpi proci ce, za bebu ne brini..
Za NIPT itprilike iz istih razloga sam i ja odabrala Qualified, stvarno pregledaju sve mutacije i mikrodelecije. 512 cini mi se. I bas mi ta fetalna frakcija vazna, da ne bi ponavljala. jesu li ti ponudili opciju Initiative? To je opcija da pored bebine DNK pregledaju i tvoje na najcesce nasljedne bolesti koje takodje i beba moze dobiti, misicna distrofija i cisticna fibroza. Ja sam to dobila uz Qualified 360🤔
Kako sam razumjela sve su uključili u taj 360 sto ima od opcija.
Bas sam zadovoljna i pristupom i profesionalizmom ipak razgovarao sa geneticarima a ne sa nekim priucenim ljudima.
Koliko sam razmjela kod njih su rezultati u postotcima, tipa 10% rizika itd a ne kao kod ostalih da pise low risk...
I za do 7 radnih dana dodju rezultati sto je isto super.
Ja sam poslala njima da i suprug i ja imamo uredan kariotip.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Curke, pitanje, ginekologica me nakon razgovora poslala na kombinirani probir , mogu ga obaviti u Zg (Petrova, Sv Duh i Vinogradska, a posto nisam od tamo, čula sam da npr u Petrovoj se ne treba naručiti već samo doći?
Kakva su Vaša iskustva ako je netko išao?
12.12 +🤰
TP - 24.8 🥰
💙
Sve cure🥰
Kako sam razumjela sve su uključili u taj 360 sto ima od opcija.
Bas sam zadovoljna i pristupom i profesionalizmom ipak razgovarao sa geneticarima a ne sa nekim priucenim ljudima.
Koliko sam razmjela kod njih su rezultati u postotcima, tipa 10% rizika itd a ne kao kod ostalih da pise low risk…
I za do 7 radnih dana dodju rezultati sto je isto super.
Ja sam poslala njima da i suprug i ja imamo uredan kariotip.
Tako je.
Bice to i prije 7 radnih dana vidjet ces… 😉
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji