Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    15. Siječanj 2023. 07:58

IvanaH4

Lemon, traži na drugom mjestu. Beba se pomiče prema sredini i zatim prema gore. 🙂

Hvala, probat ću za par dana, gledala sam videa gdje bi trebala biti u kojem tjednu, ali sve je to individualno 😃

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

MareiKate
    15. Siječanj 2023. 08:20

Ja kad sam bila trudna prvi put nisam znala da postoji to za slušanje bebinih otkucaja, u drugoj trudnoći sam čula a sad u trećoj vidim da je to must have 😅 uopće ne razmišljam o tome, mislim da bi mene to samo dodatno stresiralo. Uvijek vjerujem da je sve dobro i toga se držim. 
    Curke sa mučninama kako ste? Meni evo povremeno neko olakšanje dolazi. Vidim da se mijenja intenzitet i jačina. Nekako mi lakše prodje dan iako su i dalje one stalno tu... valjda ide kraju ujutro mi recimo na momente čak super bude, dok se večeri koma, ali eto makar malo nekad oduška 😇

INA 🧸
    15. Siječanj 2023. 09:04

MareiKate

Ja kad sam bila trudna prvi put nisam znala da postoji to za slušanje bebinih otkucaja, u drugoj trudnoći sam čula a sad u trećoj vidim da je to must have 😅 uopće ne razmišljam o tome, mislim da bi mene to samo dodatno stresiralo. Uvijek vjerujem da je sve dobro i toga se držim.
    Curke sa mučninama kako ste? Meni evo povremeno neko olakšanje dolazi. Vidim da se mijenja intenzitet i jačina. Nekako mi lakše prodje dan iako su i dalje one stalno tu… valjda ide kraju ujutro mi recimo na momente čak super bude, dok se večeri koma, ali eto makar malo nekad oduška 😇

Tako je točno i meni s mučninama. Generalno je bolje, osjećam da više nije po cijele dane jednako grozno, Al i dalje su prisutne. S prvim su mi prestale nakon 12 tjedana, s drugim nakon 15, pa se nadam da će s trećim uskoro 😅

🧔31 👩30 🧒4 👶1

Sarra
    15. Siječanj 2023. 10:09

thinkpurple

INA 🧸

MareiKate

Curke sa mučninama kako ste? Meni evo povremeno neko olakšanje dolazi. Vidim da se mijenja intenzitet i jačina. Nekako mi lakše prodje dan iako su i dalje one stalno tu… valjda ide kraju ujutro mi recimo na momente čak super bude, dok se večeri koma, ali eto makar malo nekad oduška 😇

Tako je točno i meni s mučninama. Generalno je bolje, osjećam da više nije po cijele dane jednako grozno, Al i dalje su prisutne. S prvim su mi prestale nakon 12 tjedana, s drugim nakon 15, pa se nadam da će s trećim uskoro 😅

Meni jos traju mucnine s tim da se sad pak nonstop podrigujem 🤦‍♀️ vec me stvarno zivcira jer dolaze u neocekivanim naletima. A jos uvijek mi je najgore navecer kad legnem i ujutro kad se probudim. Sad cu 15 tjedana, nadam se da ce jenjat pomalo 😵‍💫 a umor mi je i dalje koma jer mi je tlak strasno nizak i bas sam osamucena od toga…
    Meni je puno teza ova trudnoca, sad jel do godina ili neceg desetog neznam… al evo kod mene vrijedi pravilo definitivno da je svaka trudnoca razlicita.

I kod mene isto,mucnice jos uvijek a sad cu 13 tjedana,ovo mi je 4.trudnoca..imam dva sina i kcer i nikada nisam imala nikakve simptome u trudnocama sem naravno izostanak menge i rast trbuha.Ova trudnoca mi je van serijska.umor takav da krevet ne smijem pogledati,dusa mi spava,cice natecene i bolne bradavice,mucnine al bez povracanja.mozda stvarno do godina (37.)

INA 🧸
    15. Siječanj 2023. 10:18

lana1985

thinkpurple

INA 🧸

MareiKate

Meni jos traju mucnine s tim da se sad pak nonstop podrigujem 🤦‍♀️ vec me stvarno zivcira jer dolaze u neocekivanim naletima. A jos uvijek mi je najgore navecer kad legnem i ujutro kad se probudim. Sad cu 15 tjedana, nadam se da ce jenjat pomalo 😵‍💫 a umor mi je i dalje koma jer mi je tlak strasno nizak i bas sam osamucena od toga…
    Meni je puno teza ova trudnoca, sad jel do godina ili neceg desetog neznam… al evo kod mene vrijedi pravilo definitivno da je svaka trudnoca razlicita.

I kod mene isto,mucnice jos uvijek a sad cu 13 tjedana,ovo mi je 4.trudnoca..imam dva sina i kcer i nikada nisam imala nikakve simptome u trudnocama sem naravno izostanak menge i rast trbuha.Ova trudnoca mi je van serijska.umor takav da krevet ne smijem pogledati,dusa mi spava,cice natecene i bolne bradavice,mucnine al bez povracanja.mozda stvarno do godina (37.)

Ajme baš cudno da ti je ova toliko različita od prošlih. Nadam se da će ti uskoro proc. Kolka je razlika između tvojih klinaca? Kak to hendlas? Mene je malo strah kako ću kad dođe trece jer mi je baš bio šok kad se rodio drugi sin. Totalno je neusporedivo imati jedno ili dvoje 😅 bar u mom slucaju

🧔31 👩30 🧒4 👶1

INA 🧸
    15. Siječanj 2023. 10:19

thinkpurple

INA 🧸

MareiKate

Da, da, podrigivanje je koma 🙄🤢😅

🧔31 👩30 🧒4 👶1

bambi27zg
    15. Siječanj 2023. 10:41

belinda09

Jel znate mozda kako da mi se u potpisu vidi ticker kao slika? Zalijepila sam link u potpis a vidim da je svima slika a meni samo link- iako radi kad kliknem na njega.

Kopiraj onaj prvi link koji ponudi, to je meni barem upalilo ;) 

Mucnine people meni su se svele na minimum minimuma (kuc kuc), eventualno neki miris (tipa jaki parfem, znoj, cigarete i to), cak sam jucer pojela i meso 😅 ali i dalje mlatim po 🥝 i 🍎 

Umor mi je od dana do dana i od tlaka do tlaka (imam nizak inace), ali kako sam na cuvanju kad me primi legnem i malo 😴 Ali vidim da mi period bilo kojeg izbivanja iz stana sve manji i vise me umara. 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

SAYuRI
    15. Siječanj 2023. 10:45

Ljetne bebe 2023:
    Barbi30 OTP: 07.06.2023 💙
    IvanaH4 OTP: 10.06.2023 💙
    Luna1406 OTP: 14.06.2023 💙
    Belinda09 OTP: 14.06.2023 
    ruzica OTP: 16.06.2023 💙
    AM13 OTP: 20.06.2023 💙
    Cvit OTP: 20.06.2023 💚💚💚
    andjelina23 OTP: 21.06.2023
    Queen_21 OTP: 23.06.2023
    Lorkaa OTP: 24.06.2023 💙
    Limeta96 OTP: 28.06.2023 
    Jen_dva OTP: 28.06.2023 💙
    Afrodita OTP: 28.06.2023 💙💙
    Vesca OTP: 28.06.2023 
    Sb1982 OTP: 30.06.2023
    anasplutona- OTP: 05.07.2023 💜
    Maru OTP: 06.07.2023 💜
    Lemon OTP: 06.07.2023 💜
    thinkpurple OTP:11.07.2023 💜
    Miracle2023 OTP: 18.07.2023 
    bambi27zg- OTP: 19.07.2023 ( Petrova) 💙
    Memi OTP: 21.07.2023 
    Sayuri  OTP: 22.07.2023 
    Lana1985 OTP: 24.07.2023 
    milica94 OTP: 27.07.2023 💙
    Landy OTP: 29.07.2023 
    Butterfly00 OTP: 02.08.2023 
    Pahuljka OTP: 02.08.2023 
    Hannicao OTP: 08.08.2023
    Mia2023 OTP: 08.08.2023 
    MareiKate OTP: 08.08.2023
    cordisoo OTP: 11.08.2023
    Takica OTP: 11.08.2023 
    Elly9 OTP: 11.08.2023
    deedee1405- OTP: 15.8.2023
    Karamela22 - OTP: 15.08.2023
    Nikky0407 OTP: 23.08.2023
    Nixy1310 - OTP: 24.08.2023
    Vanilla Diva OTP: 25.08.2023 
    Termini pregleda
    01/23
    limeta96 - 16.01🤞
    Pahuljka - 16.01 🤞
    Takica - 16.01 🤞 ( Veragene) 
    Hannicao - 16.01🤞
    Nikky0407 - 16.01 🤞
    milica94 - 17.01 🤞
    Maru - 17.01🤞
    andjelina23 - 17.01 🤞
    belinda09 - 17.01 🤞
    Mia2023 - 18.01🤞( Panorama) 
    Sb1982 - 18.01 🤞
    IvanaH4 - 19.01 🤞
    elly9 - 19.01 🤞
    Queen_21 - 20.01 🤞
    Vanilla Diva - 20.01 🤞
    Landy - 24.01 🤞
    Lorkaa - 24.01 🤞
    Cordisoo - 24.01 🤞( nifty)
    Afrodita06 - 25.01🤞
    anasplutona - 25.01🤞
    Barbi30 - 25.01 🤞
    Karamela22 - 26.01🤞
    Butterflyoo - 30.01 🤞
    Cvit - 30.01 🤞
    Luna1406 - 30.01 🤞
    bambi27zg- 31.01🤞(Panorama)
    deedee1405 - 31.01🤞
    AM13 - 31.01🤞
    ruzica - 31.01🤞
    02/23
    Sayuri - 01.02🤞( Qualified360)
    thinkpurple - 01.02 🤞
    MareiKate - ? 🤞
    Memi - 07.02 🤞
    Vesca - 09.02 🤞
    💖💖💖💖💖
    Cure koje imate sutra preglede SRETNO 🤞🤞🤞🤜

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    15. Siječanj 2023. 10:49

Vidim pricate o mucninama, meni su krenule da se smanjuju oko 10 tjedna, i evo sad su skroz stale, zna se ponekad desiti ali mislim da je to prije od same vrste hrane i kolicine koje ja prasence pojedem nego trudnoce 🤣 Uglavnom energija i raspolozenje opet na nivou sto mi je bilo gore od mucnina. 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Sarra
    15. Siječanj 2023. 10:57

INA 🧸

lana1985

thinkpurple

INA 🧸

MareiKate

Ajme baš cudno da ti je ova toliko različita od prošlih. Nadam se da će ti uskoro proc. Kolka je razlika između tvojih klinaca? Kak to hendlas? Mene je malo strah kako ću kad dođe trece jer mi je baš bio šok kad se rodio drugi sin. Totalno je neusporedivo imati jedno ili dvoje 😅 bar u mom slucaju

Meni je teze bilo kad sam rodila drugogg sina nego trece.poslije rodenja drugog djeteta pala sam u neku postporodajnu depresiju koju nebi pozeljela nikome i bilo me strah kad sam ostala treci put trudna ali na moju srecu nekako kad sam rodila sve se samo namjestilo..nepojmljivo ali puno bolje nego sa dvoje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.