Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jen_dva
    14. Siječanj 2023. 13:48

nixy1310

Curke, pitanje, ginekologica me nakon razgovora poslala na kombinirani probir , mogu ga obaviti u Zg (Petrova, Sv Duh i Vinogradska, a posto nisam od tamo, čula sam da npr u Petrovoj se ne treba naručiti već samo doći?
    Kakva su Vaša iskustva ako je netko išao?

Ja sam radila kombinirani u Petrovoj, trebas se naruciti, uzasna im je guzva za UZV. Ja sam se narucila preko maila, dodes oko 7 na vadenje krvi, i onda cekas UZV

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

Barbi30
    14. Siječanj 2023. 16:19

nixy1310

Curke, pitanje, ginekologica me nakon razgovora poslala na kombinirani probir , mogu ga obaviti u Zg (Petrova, Sv Duh i Vinogradska, a posto nisam od tamo, čula sam da npr u Petrovoj se ne treba naručiti već samo doći?
    Kakva su Vaša iskustva ako je netko išao?

Vinogradska narudžba preko maila. Poslala mail i sutra dan dobila datum pregleda. I na dan pregleda se cca 1 h prije prijavite na šalter i onda sestre prozivaju. U Vinogradskoj se prvo obavi pregled pa se vadi krv, obrnuto nego drugdje.

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

Barbi30
    14. Siječanj 2023. 16:22

belinda09

Bok cure, nadam se da ste dobro i ceatitam na urednim pregledima.
    Evo u Zg je bio potres, smucio mi je dan malo.

Hvala Sayuri na listi, ja bi se pridruzila na update-u.
    Otp- 14.6
    Pregled 17.1. Anomaly
    Spol ce bit iznenadjenje.

Cure u visim tjednima jel osjetite bebu i kako je osjetite? Ja jos mislim da nisam, tu i tamo se ponadam da je to to al onda zakljucim da nije (iako ni ne znam). Jedva cekam taj utorak bas mi je dugo bilo ova 4 tjedna.

Ja nisam sigurna da li osjetim a 19+3 sam. Moja ginekologica meni rekla da se ne brinem da do 23 tj budem osjetila a i meni je posteljica sprijeda pa rekla da time neke trudnice kasnije osjete. 
    Mene kako crijeva i želudac muče neznam da li ponekad mjehurić koji osjetim se bebač javlja ili crijeva rade 😁😏

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

Butterfly00
    14. Siječanj 2023. 16:54

thinkpurple

Sayuri 🤣🤣🤣 ma samo sam zakolutala ocima i okrenula se na peti. A sta reci… 🙄

Da da, freyaa, kiki, zebra, ima ih tamo koje cekam da se prebace🙈

.

Mene ce ovaj baby watcher izludit, danas opet nis ne nalazim… bas mislim da sam ko prstom u drek losi ji uredaj izabrala iako sam citala 100 recenzija i dobro je ocjenjen plus najvise kupnji ima na aliexpressu…

Vi koje nalazite bez problema jel imate massov ili neki kineski?

Ja sam uzela neki Angel 

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

Butterfly00
    14. Siječanj 2023. 16:58

Butterfly00

thinkpurple

Sayuri 🤣🤣🤣 ma samo sam zakolutala ocima i okrenula se na peti. A sta reci… 🙄

Da da, freyaa, kiki, zebra, ima ih tamo koje cekam da se prebace🙈

.

Mene ce ovaj baby watcher izludit, danas opet nis ne nalazim… bas mislim da sam ko prstom u drek losi ji uredaj izabrala iako sam citala 100 recenzija i dobro je ocjenjen plus najvise kupnji ima na aliexpressu…

Vi koje nalazite bez problema jel imate massov ili neki kineski?

Ja sam uzela neki Angel

Ode poruka sama 😆😆
    AngelSounds ne znam sliku postaviti, našla ga na Otto, 50eura je. Baš sam sad opet isla gledati, i nadjem otkucaje skroz dole nisko, meni ne očitava broj nego čujem na slušalice i baš se čuje razlika izmedju mog srca i bebinog.
    Mene više brine što nalazim tako nisko skroz, i što me taj dio boli. 🤷‍♀️

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

SAYuRI
    14. Siječanj 2023. 18:14

Ja sam narucila ovaj fetalni dopler, ocekujem ga sljedeci tjedan..
    https://www.sonoline.com/sonoline-c-fetal-doppler.html

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• cordis00
    14. Siječanj 2023. 20:47

Uh sve imate fetalne doplere, morat cu i ja nabaviti. Prvu trudnocu nisam ni znala da to postoji😅.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Lemon
    14. Siječanj 2023. 21:02

Što se tiče otkucaja ja ih već cca 3 tj.čujem, a recimo jučer tražila 20 min i odustala. Nije mi jasno kako se na istom mjestu ne čuje, probat ću za par dana opet. 
    Ja od dodataka uzimam aktivnu folnu 800, magnezij, DHA, vitamin D. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• IvanaH4
    14. Siječanj 2023. 23:17

Lemon, traži na drugom mjestu. Beba se pomiče prema sredini i zatim prema gore. 🙂

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

• ružica
    15. Siječanj 2023. 06:57

Belinda,

Ja jedem hrenovke svaki dan, radim u hotelu, pa kad odem na doručak, uvijek završim na njima i sirku😀.
    Vidim u poptisu da si mojih godina i IVF trudnica, nisam skužila potpis do sada... kakomse osjećaš i kakv atinje trudnoća, osjećaš li se staro? Ja ne, zato te i pitam, a realno godine su tu.. je li ti ovo prva bebica?
    Pozdrav avim curkma!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.