Curke, pitanje, ginekologica me nakon razgovora poslala na kombinirani probir , mogu ga obaviti u Zg (Petrova, Sv Duh i Vinogradska, a posto nisam od tamo, čula sam da npr u Petrovoj se ne treba naručiti već samo doći?
Kakva su Vaša iskustva ako je netko išao?
Ja sam radila kombinirani u Petrovoj, trebas se naruciti, uzasna im je guzva za UZV. Ja sam se narucila preko maila, dodes oko 7 na vadenje krvi, i onda cekas UZV
02/2023 💔👼 22tt
03/2025 💙
Curke, pitanje, ginekologica me nakon razgovora poslala na kombinirani probir , mogu ga obaviti u Zg (Petrova, Sv Duh i Vinogradska, a posto nisam od tamo, čula sam da npr u Petrovoj se ne treba naručiti već samo doći?
Kakva su Vaša iskustva ako je netko išao?
Vinogradska narudžba preko maila. Poslala mail i sutra dan dobila datum pregleda. I na dan pregleda se cca 1 h prije prijavite na šalter i onda sestre prozivaju. U Vinogradskoj se prvo obavi pregled pa se vadi krv, obrnuto nego drugdje.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Bok cure, nadam se da ste dobro i ceatitam na urednim pregledima.
Evo u Zg je bio potres, smucio mi je dan malo.
Hvala Sayuri na listi, ja bi se pridruzila na update-u.
Otp- 14.6
Pregled 17.1. Anomaly
Spol ce bit iznenadjenje.
Cure u visim tjednima jel osjetite bebu i kako je osjetite? Ja jos mislim da nisam, tu i tamo se ponadam da je to to al onda zakljucim da nije (iako ni ne znam). Jedva cekam taj utorak bas mi je dugo bilo ova 4 tjedna.
Ja nisam sigurna da li osjetim a 19+3 sam. Moja ginekologica meni rekla da se ne brinem da do 23 tj budem osjetila a i meni je posteljica sprijeda pa rekla da time neke trudnice kasnije osjete.
Mene kako crijeva i želudac muče neznam da li ponekad mjehurić koji osjetim se bebač javlja ili crijeva rade 😁😏
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Sayuri 🤣🤣🤣 ma samo sam zakolutala ocima i okrenula se na peti. A sta reci… 🙄
Da da, freyaa, kiki, zebra, ima ih tamo koje cekam da se prebace🙈
.
Mene ce ovaj baby watcher izludit, danas opet nis ne nalazim… bas mislim da sam ko prstom u drek losi ji uredaj izabrala iako sam citala 100 recenzija i dobro je ocjenjen plus najvise kupnji ima na aliexpressu…
Vi koje nalazite bez problema jel imate massov ili neki kineski?
Ja sam uzela neki Angel
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Sayuri 🤣🤣🤣 ma samo sam zakolutala ocima i okrenula se na peti. A sta reci… 🙄
Da da, freyaa, kiki, zebra, ima ih tamo koje cekam da se prebace🙈
.
Mene ce ovaj baby watcher izludit, danas opet nis ne nalazim… bas mislim da sam ko prstom u drek losi ji uredaj izabrala iako sam citala 100 recenzija i dobro je ocjenjen plus najvise kupnji ima na aliexpressu…
Vi koje nalazite bez problema jel imate massov ili neki kineski?
Ja sam uzela neki Angel
Ode poruka sama 😆😆
AngelSounds ne znam sliku postaviti, našla ga na Otto, 50eura je. Baš sam sad opet isla gledati, i nadjem otkucaje skroz dole nisko, meni ne očitava broj nego čujem na slušalice i baš se čuje razlika izmedju mog srca i bebinog.
Mene više brine što nalazim tako nisko skroz, i što me taj dio boli. 🤷♀️
🚶🏽♀️31 🚶♂️ 35
👧🏼 4
Ja sam narucila ovaj fetalni dopler, ocekujem ga sljedeci tjedan..
https://www.sonoline.com/sonoline-c-fetal-doppler.html
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Uh sve imate fetalne doplere, morat cu i ja nabaviti. Prvu trudnocu nisam ni znala da to postoji😅.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Što se tiče otkucaja ja ih već cca 3 tj.čujem, a recimo jučer tražila 20 min i odustala. Nije mi jasno kako se na istom mjestu ne čuje, probat ću za par dana opet.
Ja od dodataka uzimam aktivnu folnu 800, magnezij, DHA, vitamin D.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon, traži na drugom mjestu. Beba se pomiče prema sredini i zatim prema gore. 🙂
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Belinda,
Ja jedem hrenovke svaki dan, radim u hotelu, pa kad odem na doručak, uvijek završim na njima i sirku😀.
Vidim u poptisu da si mojih godina i IVF trudnica, nisam skužila potpis do sada... kakomse osjećaš i kakv atinje trudnoća, osjećaš li se staro? Ja ne, zato te i pitam, a realno godine su tu.. je li ti ovo prva bebica?
Pozdrav avim curkma!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji