Ja sam isto oduvijek spavala na trbuhu i bilo mi je grozno od prve trudnoce sta nisam mogla spavati, onda je doslo dojenje pa opet nisam mogla spavati. Pocela sam ponovno mozda prije 4 mjeseca i sad osjetim neki pritisak pa od neki dan spavam na boku s trudnickim jastukom jer drugacije ne mogu na boku, nije mi udobno i osjecam kukove 😅😅.
A sto se tice zabadala i savjeta, ja opcenito ne volim kad mi se ljudi petljaju u privatni zivot, nisam to nikada ni dala, a pogotovo sada s trudnocom i bebom, pogotovo jer su prije stvari bile drugacije i svi njihovi savjeti su babske price, znam saslusati, nekad reagiram, nekad ude i izide, al odmah sam se postavila cim se mala rodila. Mozda se nisu previse ni petljali jer je mala od rodenja imala atopijski i bilo je tesko s tim zavojima, konstantno inficiranim ekcemima i antibioticima i kortikosteroidima, dok nismo skuzili alergije pa je postalo lakse. Stvarno se nadam da ce ova beba biti bez atopijskog, al kako bude bude, samo da je zdrava :), sve se izgura.
Mislim da je i teze mladim mamama (od 20 god) jer si odjednom doma s bebicom, izgubljen, mislis da su svi u pravu osim tebe i onda krenu svakakvi “dobronamjerni” savjeti i izgubis se u svemu tome. Samo cu dati primjer dojenje, koliko puta su mi rekli da nemam mlijeka il jel mi dovoljno kvalitetno mlijeko itd ( jedan kraci period je mala slabije napredovala zbog alergije na kravlje mlijeko kojeg sam ja konzumirala ), srecom nisam odustala nego sam bila ustrajna i kad sam prestala jesti mlijecno se sve popravilo. Tako da koliko god je tesko, opet je najljepse kad su mama tata i beba skupa na okupu i nitko taj mir i povezanost ne moze zamijeniti :).
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Bok cure, tek sam saznala da sam trudna termin mi je 12.09 po zadnjoj mjesečnici
Trebala bih jedan savijet ukratko ću ispričati sve nadam se da ima netko ko je prošao slično da me smiri
Uglavnom 03.09.2020 sam imala biokemijsku trudnoću nakon toga sam ostala trudna i rodila svoju curicu 13.10.2021 i sad sam opet trudna i presretna sam zbog toga no međutim danas sam bila na pregledu kod ginekologije i jedva je uspjela naći gestacijsku ona kaže da mi se vjerojatno ciklus poremetio jer dojim i nisu mi baš redovite menstruacije i vjeruje da sam trudna manje jer kad računaš od mjesečnice to je već 6 tjedan a ona misli da sam 4 eventualno 5 pa me naručila da dođem za 2 tjedna na kontrolu, bojim se da nešto ne pođe po zlu, imate li iskustva sa time, jel to normalno?
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Bok cure, tek sam saznala da sam trudna termin mi je 12.09 po zadnjoj mjesečnici
Trebala bih jedan savijet ukratko ću ispričati sve nadam se da ima netko ko je prošao slično da me smiri
Uglavnom 03.09.2020 sam imala biokemijsku trudnoću nakon toga sam ostala trudna i rodila svoju curicu 13.10.2021 i sad sam opet trudna i presretna sam zbog toga no međutim danas sam bila na pregledu kod ginekologije i jedva je uspjela naći gestacijsku ona kaže da mi se vjerojatno ciklus poremetio jer dojim i nisu mi baš redovite menstruacije i vjeruje da sam trudna manje jer kad računaš od mjesečnice to je već 6 tjedan a ona misli da sam 4 eventualno 5 pa me naručila da dođem za 2 tjedna na kontrolu, bojim se da nešto ne pođe po zlu, imate li iskustva sa time, jel to normalno?
Vrlo vjerovatno kasnija ovulacija, dovoljno je par dana da se poremeti i da ode UZV mjera za cijeli tjedan… desilo se milion puta curkama ne brini… bice to ok…i ne prekidaj dojenje ni slucajno 💐 i Dobrodosla…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Marija3998 ja sam svoju curicu rodila 24.10.21. i isto sam dojila (do prije dva tjedna), zbog dojenja sam prvu menstruaciju nakon poroda dobila tek 3.11.22. i s tim prvim ciklusom sam i zatrudnila, otisla sam na pregled kalendarski po ZM 6+6 i na pregledu mi je receno da izgleda dosta manja trudnoca jer su ti prvi ciklusi bas tako kako je i tebi ginicka rekla nepravilni i da cemo tek na iducem pregledu (na koji idem sad 13.1.) znati koliko sam tocno trudna. Meni su se vidjeli otkucaji pa me zato narucila za 3 tjedna, ali nije nista neuobicajeno da se kod tako rane trudnoce otkucaji ne vide, pogotovo ako je jos i manja od tih 6 tjedana. Sretno, javi kako je proslo, nadam se da ce se sve vidjeti iduci put!
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Vrlo vjerovatno kasnija ovulacija, dovoljno je par dana da se poremeti i da ode UZV mjera za cijeli tjedan… desilo se milion puta curkama ne brini… bice to ok…i ne prekidaj dojenje ni slucajno 💐 i Dobrodosla…
Hvala na odgovoru ♥️
Zašto ne prekidati dojenje???
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
10.01.2023 ➕
Dobra vecer svima zelim uspjesnu skolsku trudnocu. ja sam tridna 8 tjedana i 3 dana 20.8 mi je termin bila na pregledu sve iredu moje malo srce kuca ko veliko neopisiv osjecaj srece najljepsi zvuk do sada. Ali ovako zanima me dali je ijedna od vas isla na taj prenetalni test probir kako li se vec zove ili ste to odbile savjet za to. ...hvala vam puno
AK 1989
2017 spontani
2021/2022 4 neuspjele inseminacije
9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
idiopatska neplodnost
problemi sa stitnjacom koja je sad ok
partner nalazi super
Hvala na odgovoru ♥️
Pa jedino ako ti zelis ali trudnoca nije razlog da se prekine dojenje kao sto se prije mislilo, slobodno mozes mastaviti ako trudnoca bude uredna💖
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Hvala na odgovoru ♥️
Pa jedino ako ti zelis ali trudnoca nije razlog da se prekine dojenje kao sto se prije mislilo, slobodno mozes mastaviti ako trudnoca bude uredna💖
Ahaa ja se već prepala da moram nastaviti zbog nečeg 🤭🤭
Iskreno planiram ju maknuti sa cice jer me ubije ne spavanje i grickanje mojih cica, ali polako, neću naglit jer mi sad ne treba stres a možda se i ona sama odluči prestati 🤣
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
10.01.2023 ➕
Meni je isto ginicka rekla da su to zastarjele price, dojenje ne smeta trudnoci, ja sam prekinula prije 2 tjedna zbog drugih razloga (morala sam biti na posebnoj dijeti zbog curice, zbog mucnina vise nisam mogla izdrzati te restrikcije). Prvih 8 tjedana trudnoce sam uredno dojila i malu nije nista smetalo, iako sam citala da se kasnije mijenja okus mlijeka od hormona pa neka djeca odbijaju dojku.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕26.10.24., 3. trudnoća
Thinkpurple, ja sam se namučila kad sam prvi put tražila jer sam tražila previsoko i na sredini. Uspjela sam ga naći baš nisko i udesno. Sad mi je točno ispod pupka.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji