Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljka
    10. Siječanj 2023. 20:40

Kad vec spominjete pomoc i blizinu porodicu, mi smo sami u drugoj drzavi, bez ijednog blizeg ili daljeg roda… Samo su nam prijatelji tu. I ne ne zalimo se, do sad nam je bas ovaj nacin zivota odgovarao, nas mir, ali ali ali… Sad kad je beba na putu, ne mogu reci da nemam brigu. Dolazit ce svi, ali za vandredne situacije ne mozes tek tako pozvat nekoga da uskoci 2-3h. Sve u svemu bit ce se teze snalazit, ali kako god draze mi je nego da su svi stalno tu i daju svoje savjete, ideje i smijernice u odgoju djece… pa jel 🤣 Kako vi reagujete na “dobronamjerne” savjete citaj starija sam, othranila ih bez interneta, bez tih metoda itd itd 😂 Jezim se vec sad i molim Boga da se niko ne petlja inace cu se posvadjat sa pola familije 😂

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• snelly
    10. Siječanj 2023. 20:45

MomM.94

Pozdrav cure, ja danas sam 5+4. Vise spadam pod jesenske bebe ali da vas pitam. Trebala bi nekog privatnog ginekologa kod kojeg bi vodila trudnocu. Prosle godine u 2.mjesecu sam imala rupturu maternice u 22.tt, i izgubila bebu. 😇
    Sad bi isla nekam privatno, i da netko stvarno brine o mojoj trudnocu. Okolica Zagreba. Pa ako imate za preporuciti koga javite.

Dr.Skvorc,piliklinika Škvorc u Samoboru

ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
    mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
    11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
    11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
    ET-4 i 6 stan-beta 0.6
    2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
    17.11.2017 Lucija
    11/2022 prirodno iznenađenje

Vanilla Diva
    10. Siječanj 2023. 20:51

MomM.94

Pozdrav cure, ja danas sam 5+4. Vise spadam pod jesenske bebe ali da vas pitam. Trebala bi nekog privatnog ginekologa kod kojeg bi vodila trudnocu. Prosle godine u 2.mjesecu sam imala rupturu maternice u 22.tt, i izgubila bebu. 😇
    Sad bi isla nekam privatno, i da netko stvarno brine o mojoj trudnocu. Okolica Zagreba. Pa ako imate za preporuciti koga javite.

Ja idem u Polikliniku Eljuga, imaju više ginekologa i zaista jako divni i stručni. Moja topla preporuka. Lokacija je u Zagrebu, Bukovačka cesta (Maksimir). 

30 god 💃 30 god 🏃‍♂️
    Curka 🎀🎂 19.08.23.

• Memi
    10. Siječanj 2023. 22:17

Cure, hvala vam...evo me od priv.isla na anomaly s.sve je ok NN je 1.5 kaže dr.da je na granici ali ja sam odlučila opustiti se i uživati i bit će mi onako kako treba biti...danas sam bila malo pod stresom tako da me glava ubija, muka mi je i kao da bi povraćala...idem se sad izvaliti upaliti seriju i malo uživati...vi također uživajte 🙂🙂

SAYuRI
    10. Siječanj 2023. 22:22

Memi

Cure, hvala vam…evo me od priv.isla na anomaly s.sve je ok NN je 1.5 kaže dr.da je na granici ali ja sam odlučila opustiti se i uživati i bit će mi onako kako treba biti…danas sam bila malo pod stresom tako da me glava ubija, muka mi je i kao da bi povraćala…idem se sad izvaliti upaliti seriju i malo uživati…vi također uživajte 🙂🙂

Bravo za dobar anomaly 💪💖 
    Sad stvarno se opusti i uzivaj, najbolje za bebicu je sto manje stresa… hej usput 1,5 nije granica, jeste da si otisla u 11 tjednu, ali u tvom slucaju je odlicna vrijednost.. ma sredit ces ti i taj secer , bude to sve dobro, jedi salate i kupus ko zec i taman ces i liniju sacuvati 😋😂

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Memi
    10. Siječanj 2023. 22:36

Hvala  ti, da...salate volim samo sto kazu ne kiselo, tipa krastavce, kiseli kupus, jaja zbog štitnjače...pa sam sad ni na nebu ni na zemlji sto se tice ishrane...inače jedem 1 na dan i to mi je dosta...danas mi dr. kaže 5 malih obroka...nemam pojma kako ću se natjerati jer se bojim da ću se još više udebljati...kud sam tome sklona tu taj hasimoto pa sad i taj šećer...evo spremna sam sve odraditi kako treba i dati maksimum od sebe i samo se nadam da neću doći do 100kg...za nuhalni je rekao da je na granici jer moje godine su isto bitne...napunila sam nedavno 35, imala sam dojam da će mi reći da sam stara za trudnoću...

MareiKate
    11. Siječanj 2023. 06:50

VanillaDiva i ja sam u Eljugi 😊
    Sayuri, jesi ti neke medicinske struke? Puno nam znaš 😊
    Ja poznajem primjer dobrog nipta i djeteta sa teškim oboljenjem od rođenja. Ne znam kako je završilo, roditelji oboje doktori po struci, planirali su preseljenje u Ameriku jer je tamo postojao neki tretman koji bi mogao pomoći djetetu. Vjerujem da je to rijetkost.
    Što se tiče samoće u ZG, tu sam i ja. Od kad sam rodila prvo dijete nisam s mužem na samo nigdje išla, evo tek nedavno na koncert jedan. Meni mama dođe tipa na tjedan dana i puno pomogne ali uvijek ju zovem kad je neki problem, rijetko za neku zabavu jer nemam vremena. Svekrva još radi, isto je daleko i kad dođe, nije u stanju čuvati dvoje djece. Dobra je žena, ima neke svoje mušice ali ona jednostavno nije tip za djecu. Ne znam kako je svoje odgojila 🤣 ili joj se Neda sad. Nemam pojma...

bambi27zg
    11. Siječanj 2023. 08:13

Memi vidi link koji sam prije stavila za prehranu ;) i ja sam ti Hashimoto i IR - bit ce ti u pocetku drugacije, ali da se 💪🏼 

Btw. Ne znam koja si bolnica, no Petrova ti ima super dijabetologinju & endokrinologinju u jednom! 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

Vesca
    11. Siječanj 2023. 08:15

E da, najgore je kad se krenu petljati i ubacivati svoje komentare. A najjača mi je ekipa koja niti nema djecu, al ima svoje mišljenje. Ja isto još nemam djece, ali si nikad ne bi dala za pravo komentirati način odgoja koji primjenjuju moji brat i sestra. Imam mišljenje, ali ga zadržim za sebe i radim onako kako oni žele. A za te klince sam u stanju u svako doba dana biti na raspolaganju i uskočiti. Brat je daleko, ali kad odem na GO znam uskočiti u 6 ujutro ako treba. Sestra mi je na 20 minuta i njoj sam na raspolaganju kad god... Maleni je toliko naviknuo na nas da bez problema prespava s nama. Ne znam, valjda je i do toga koliko volite djecu.. nema svatko volje/strpljenja za to  A i nas dvoje smo jaaaako htjeli dijete pa je on bio i naša mala utjeha 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Vesca
    11. Siječanj 2023. 09:09

Miracle dobro si to rekla. Nas dvoje smo stvarno puno vremena sami nakon svadbe da nekako jedva čekam da imamo nekoga uz sebe. Ne očekujem da ćemo imati vremena za nas dvoje, ali mislim da mi neće ni smetati. Možda se varam, vidit ćemo  mi se jako lijepo slažemo s obe strane obitelji i nije nikome prvi unuk pa su već naviknuli da svatko ima svoj stil odgoja. Vjerujem da se nitko neće previše petljati. Ali da očekujem da se ponašaju s bebom kao mi - to baš ne. Bake, djedovi, tete i ujaci su tu da malo popuste 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.