Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Butterfly00
    11. Siječanj 2023. 12:19

Pahuljka

SAYuRI

Curke koje volite spavati na stomaku, spavate li jos na stomaku? Meni vec nije udobno, osjecam matericu da sam pritisnula

Ne mogu zaspat ako to nije na stomaku 🤦🏼‍♀️ Pokusala sam ali jedn ne ide pa ne ide na boku. Cim se okrenem na stomak u roku od 10 sec zaspim. Primijetila sam da mi smeta, pa sam nasla neku verziju polulezeceg polozaja (savijem jednu nogu, pa se vise oslonim na to koljeno, da se odigne malo stomak). Sta cu kasnije kad poraste stomak, ne znam, al cu imat obziljan probl sa spavanjem, jer citav zivot bar zaspim na stomaku, pa se poslije okrecem ko pile na raznju.

Tako sam i ja mislila isto u prvoj trudnoći ali jednostavno nakon nekog perioda nije bilo moguće spavati na stomaku, pa sam se ispočetka borila s onim jastukom trudničkim i pomogao mi je da se naučim spavati nekako na boku.  Samo to što Sayuri kaže, pred kraj trudnoće ti više nijedan položaj ne paše 😆😆😆
    Sad sam već od početka nekako na boku, jer me želudac pritisće kad spavam na stomaku.

🚶🏽‍♀️31 🚶‍♂️ 35
    👧🏼 4

• Memi
    11. Siječanj 2023. 12:32

bambi27zg

Memi vidi link koji sam prije stavila za prehranu ;) i ja sam ti Hashimoto i IR - bit ce ti u pocetku drugacije, ali da se 💪🏼

Btw. Ne znam koja si bolnica, no Petrova ti ima super dijabetologinju & endokrinologinju u jednom!

Puno ti hvala...vidjela sam i lagano počinjem od danas...naručila sam se, idem 24.01....pitam jel moram biti natašte pa mi nisu znali reći pošto idem prvi put nemam pojma...ja sam iz Slavonije ali ako bude bilo potrebe ići ću i u Petrovu, hvala ti još jednom lakše mi je kad znam da nisam sama 😀💖
    Sayuri također nam tvoje znanje puno pomaže i hvala i tebi što odvojiš vremena i pomogneš sa riječima, savjetima ili činjenicama...😀💖 cure super ste 😊😊

SAYuRI
    11. Siječanj 2023. 13:03

Memi

bambi27zg

Memi vidi link koji sam prije stavila za prehranu ;) i ja sam ti Hashimoto i IR - bit ce ti u pocetku drugacije, ali da se 💪🏼

Btw. Ne znam koja si bolnica, no Petrova ti ima super dijabetologinju & endokrinologinju u jednom!

Puno ti hvala…vidjela sam i lagano počinjem od danas…naručila sam se, idem 24.01….pitam jel moram biti natašte pa mi nisu znali reći pošto idem prvi put nemam pojma…ja sam iz Slavonije ali ako bude bilo potrebe ići ću i u Petrovu, hvala ti još jednom lakše mi je kad znam da nisam sama 😀💖
    Sayuritakođer nam tvoje znanje puno pomaže i hvala i tebi što odvojiš vremena i pomogneš sa riječima, savjetima ili činjenicama…😀💖 cure super ste 😊😊

Ma stvarni nema na cemu pa i meni je lijepo sa vama, i meni sto miliona savjeta treba, u nekim stvarima sam ko tele 😜🫣😁 Samo ti pisi , trudnoca je puna briga ma sta ko govorio kako je to blazeno stanje, lakse je kad nisi sama 💪

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    11. Siječanj 2023. 13:03

Evo cure dadoh i ja krv za NIPT, sad cekanje rezultata 😁

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Vesca
    11. Siječanj 2023. 13:43

Thinkpurple a dobro to je baš bilo pretjerivanje s njene strane.... mislim davati bananko tako maloj bebici je.... (bit ću fina pa neću završiti rečenicu).... al kome to pada na pamet....  tragikomično 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• deedee1405
    11. Siječanj 2023. 16:45

Evo da se i ja javim, bila na pregledu danas, po ZM 9 tjedana trudna, a po UZV 8 tjedana, al s obzirom na los UZV koji ima moj socijalac moguće da je koji dan veca trudnoca. Sada nastavljam privatno u Gineku kod Hafnera, kod njega sam i prvu trudnocu vodila i bas mi je super! 
    Evo, nadam se da ce sve bit super, ali bez puno razmišljanja (potrudit ću se) idem dan po dan! 

• mostarka
    11. Siječanj 2023. 18:27

Pozdrav, nekoliko dana sam pod virozom, ali sada je već bolje. Ono što me zanima da li mogu čaj od brusnice da malo pijem zbog mokraće?

SAYuRI
    11. Siječanj 2023. 18:34

mostarka

Pozdrav, nekoliko dana sam pod virozom, ali sada je već bolje. Ono što me zanima da li mogu čaj od brusnice da malo pijem zbog mokraće?

Da 👍
    Kako kasalj?

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• mostarka
    11. Siječanj 2023. 18:59

Kasalj se smirio pila sam domaće pripravke ali nos kad pođem spavat se užas začepi. Kako si ti?

SAYuRI

mostarka

Da 👍
    Kako kasalj?

SAYuRI
    11. Siječanj 2023. 19:35

mostarka

Kasalj se smirio pila sam domaće pripravke ali nos kad pođem spavat se užas začepi. Kako si ti?

SAYuRI

mostarka

Da 👍
    Kako kasalj?

Dobro, pocinje stomacic izlaziti pomalo pa sad vec moram reci odredjenim ljudima😂 Mene isto muci nos alj kod mene je uvijek tako u svim trudnocama bilo, jednostavno mi se lucenje pojaca zbog svih hormona pa i sekret u nosu. Za sada uspjesno pomaze onaj djeciji Septanazal…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.