Sad vidim da si već odgovorila na pitanje.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Žene molim pomoć. Bila sam za Božić na hitnoj zbog krvarenja i jučer na pregledu kod svoje doktorice. U tih 11 dana beba je po FM narasla samo za 1 dan, a po ostalim 4-6 dana. Stalno je do sada bio veći za 5-6 dana i sad odjednom po mjeri FM kasni 5 dana. Baš sam zabrinuta, doktorica mi to uopće nije komentirala. Da napomenem, imala sam virozu u tih zadnjih 11 dana.
Moj sin je imao uvijek opseg glave i trbuha veći i po 10 dana, a FL je uvijek kasnila po tjedan dana, ali to tak na papiru izgleda da će bit nešto neproporcionalno ali su na kraju savršeni bas takvi kakvi jesu… bitno da sve raste, a ove razlike su zbog razlicitosti i nas samih. Nemoj brinut, sve je ok, genetika radi svoje 😉
I ja sam na prirodnoj kozmetici, trenutno imam sve od olivala, uzela sam sad neki dan i njihovu kremu za trudnice bas al nikako da isprobam. Samo se sjetim tog smrada bademovog ulja iz prve trudnoce i kako se to nista nije dalo oprati. A sad se fakat ne sjetim a osjetim da me krenuo pomalo svrbiti trbuh pa da nebi bilo… u prvoj trudnoci nisam niti jednu striju dobila al bio mi je mali trbuh i dobila sam ukupono 7 kg pa valjda i zato. A inace imam puna bedra i noge strija jos od puberteta, mislila sam da mi ne ginu a eto zaibisle me.
.
Da, dm je imao super paket za trudnice i poslije za bebe. Neznam sta je sad aktualno i dal jos postoji.
.
Od jucer mi na onom portali natera za panoramu ne zeli prikazati moj uzorak, pise da ne postoji vise i da nije regeistriran nikakav uzorak pod tim kodom 🙄 nadam se da nisu nekaj zagubili… danas je 8 dana od vadenja krvi…
.
Puno vas planira na sv duh, mozda se koje budemo tamo i uzivo druzile ☺️
Jesi probala ići ponovno registrirati uzorak? Tako sam ja pa mi se pojavilo da je uzorak zaprimljen. Nalaz sam na mail dobila dva dana ranije nego se tamo prikazao pa eto da znaš
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Završen uzv kod dr Hafnera.
Manje više potvrdio je sve ustanovljeno na mini anomaly scan, ništa što je trenutno vidljivo na uzv ne upozorava da nešto nije uredu. Predlaže amniocintezu kako bi se isključile sve moguće nepravilnosti pa da smo po tome pitanju mirni.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Cure,jel.koju muci nesanica?
Ja mogu zaspat ali se redovno probudim oko 3-4h ujutro i nema vise spavanja....Evo nocas sam zaspala u 22 30h i probudila se u 2 30h i nemrem zaspat.
ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
ET-4 i 6 stan-beta 0.6
2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
17.11.2017 Lucija
11/2022 prirodno iznenađenje
Cure,jel.koju muci nesanica?
Ja mogu zaspat ali se redovno probudim oko 3-4h ujutro i nema vise spavanja….Evo nocas sam zaspala u 22 30h i probudila se u 2 30h i nemrem zaspat.
Zaspem 22:30/23 i oko 1-2 se probudim za wc i samo prebacim u krevet. Ali oko 6 sam opet budna (🚽) i nema vise spavanja 😅
Znam se probuditi i oko 5, ali ako vidim da mi se ne spava citam ili nesto, a ubijem oko kroz dan ako treba 🙈
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Pozdrav cure, obavila sam pregled, 6+0,GV i žuto tijelo vidljivi, a EO jos nema. Je li neka od vas imala takvu situaciju mozda?
Meni se tek pojavio sa 6+3. 6+0 jos nista. A sa 6+3 crl jedva vidljiv 0.4. I onda 7+2 crl 10mm. Poslije toga svaka 3tj pregled.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Juuutroooo ☕️☕️
Kako ste mi? Mi sutra ulazimo u 13 tjedan, bas leti vrijeme…
afrodita i sta ste odlucili za amnio? Hocete li raditi?
Ja ovih dana zivim na kiviju, prepun je folata i vitamina i minerala i bas je pozeljan u trudnoci…a one crne male kospice mi odlicno reguliraju probavu…
Evo vec i ja pocinjem da razmisljam o kupni trudnicke robe, vec me dole sve oko pupka lagano pocinje stezati 🥴
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Juuutroooo ☕️☕️
Kako ste mi? Mi sutra ulazimo u 13 tjedan, bas leti vrijeme…
afroditai sta ste odlucili za amnio? Hocete li raditi?
Ja ovih dana zivim na kiviju, prepun je folata i vitamina i minerala i bas je pozeljan u trudnoci…a one crne male kospice mi odlicno reguliraju probavu…
Evo vec i ja pocinjem da razmisljam o kupni trudnicke robe, vec me dole sve oko pupka lagano pocinje stezati 🥴
🥝 je ocito neka fora 12.tjedna 😃 i mene drzi od poslije Bozica i samo bi njega jela 🙈
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Vjerojatno hoćemo. Imam još koji dan za odlučiti pa ću vidjeti. Mislim da će me više kopati to do poroda nego da sad obavim amnio pa znamo na čemu smo
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji