Jel.ima koja cura da ce rodit na sv.Duhu?
Prvo malu sam rodila u Vinogradskoj carskim rezom (plqnorani zbog epi) a taj dr .Grgic je sad presao na sv.Duh pa sam ja odlucila ici tamo….
Uopce ne znam kak tam.u trudnickoj ambulanti funkcionira?!Dal se moze kod istog dr vodit trudnocu?
Jesi sigurna da je dr. Grgić na sv. duhu? Ja pocinjem kod njega vodit trudnoću sli privatno i mislila sam da je jos u Vinogradskoj, bas zato sto zelim tamo roditi, a kod njega imam prvi uzv tek 16.01
Jesam,ovih dana je otisao iz Vinogradske.On je privatno u Gineko?
ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
ET-4 i 6 stan-beta 0.6
2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
17.11.2017 Lucija
11/2022 prirodno iznenađenje
Prvo malu sam rodila u Vinogradskoj carskim rezom (plqnorani zbog epi) a taj dr .Grgic je sad presao na sv.Duh pa sam ja odlucila ici tamo….
Uopce ne znam kak tam.u trudnickoj ambulanti funkcionira?!Dal se moze kod istog dr vodit trudnocu?
Ja sam rodila dva puta na sv duhu, kad se narucujes u trudničku ambulantu, možes unaprijed provjeriti raspored pa se naručiti tad kad ti je taj doktor, ali nema garancije da će te on dočekati, jer se oni često mijenjaju, ovisno o dezurstvima i stanju u rađaoni…
Gdje provjerim raspored?Trazila sam na njihovim stranicama ali nemrem nac….
U bolnici 🤣 nemaš nigdje i javljeno nego na vratima trudnice ambulante. Obično se da naći na forumima, ili koja prva krene tamo, slika 😁
Luna1406, slažem se s curama. Vjerojatno da je nešto problematično, gin bi ti rekla i naručila te ranije na pregled.
.
Jesi te mjere iščitala sa sličice s ultrazvuka?
.
Meni na tim sličicama svaki put piše drugi očekivani termin pa sam baš pitala gin i rekla je da ne gledam to, da gledamo onak prvi određeni termin jer sad ovisi o tome kako izmjeri. Beba je dosta živahna pa je teže točno izmjeriti. Možda je tako i kod tebe.
28.9. ➕
13.10. ❤️
23.11. Harmony uredan 💙
Sto se tice mazanja, u prvoj trudnoci sam bas pazila na to i svejedno sam na kraju sva popucala i dobila strije. tako da se sad ne mazem nista posebno, jednom tjedno kao i inace. Imam neki losion od afrodite i ziaje. Kad pokupim paket iz dma za trudnice, tamo se dobije neki masniji losion ako je to jos aktualno pa cu to iskoristiti pred kraj trudnoce. Jel podigao netko taj noviji paket, ima li sto novo u njemu? Prije se dobio losion biobaza, knjizica s popustima i bebin dnevnik u platnenoj vrecici.
Pa ja nekako mislim da ako ti je koža nerastezljiva, a puno "narasteš" nema previše pomoći. Naravno da će ublažiti, ali baš spriječiti - ne znam....
DM ima paket za trudnice? Kako do toga? Nisam ni znala za to di se još može javiti za poklončiće?
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Jesi sigurna da je dr. Grgić na sv. duhu? Ja pocinjem kod njega vodit trudnoću sli privatno i mislila sam da je jos u Vinogradskoj, bas zato sto zelim tamo roditi, a kod njega imam prvi uzv tek 16.01
Jesam,ovih dana je otisao iz Vinogradske.On je privatno u Gineko?
Da,da Gineko :)
Ja sam se prvu trudnocu mazala s biobaza mama i bio-oil uljem roze boje, ulje se stvarno odmah upije i ne masti, mazala sam se 5x dnevno ukupno sto krema sto ulje, sad cekam da mi dode pa cu poceti. Nisam dobila strije, ali opet, imala sam mali trbuh, sad mislim da cu ih dobiti. I pri porodu sam dobila hemoroide, inace cijelu trudnocu nista, nikakve komplikacije, sad me stalno muce, pocet cu opet piti redovita kapsule (njih sam inace pila od sredine trudnoce i stvarno nisam imala problema sa stolicom, njih i mg).
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Meni je isto plan na Sv.Duh pa su sva iskustva dobrodošla 😊 Jer idem privatno kod Hafnera u Gineko, a on je tamo na Duhu u ambulanti za rizične trudnoće pa ću pred kraj tamo kod njega.
Što se tiče mazanja meni je koža suha, svaki dan stavljam ulje, isto čitam sastojke da je što više bio i imam ulje od Alverde Mama linija i tako se dobro upije da ga koristim za cijelo tijelo
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Bilo bi super da se vidimo i na sv.Duhu
Jel neka od vas mozda iz Preckog ili u blizini?
ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
ET-4 i 6 stan-beta 0.6
2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
17.11.2017 Lucija
11/2022 prirodno iznenađenje
Caoo
Zna li iko moze li se Klotrimazol krema koristiti u trudnoci ?? Dok mi je bila jutro, zoven hitnu prebacuju me sa odjela na odjel pa ako je neko imao iskustvo iz prve ruke.
🧔🏽♂️ 29 👩🏼 27
13.12. ➕
02.01. ❤️
Dolazi nam dečkić 💙
Hellouu…
Vidim kremice spominjete, ja mazala Alverde puterom za trudnice i ni u jednoj trudnoci niti jedne strije. Sad nisam jos krenula alj morat cu..😁
Eh ja isla lod zubara, prihvatila da moram lokalnu dobiti i sve, kad nije zub nego gnojni djep se napravio, ocistili mi to bez ilakve amestezije jer ne boli, i evo me ko nova 😎
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji