Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    05. Siječanj 2023. 09:12

snelly

Jel.ima koja cura da ce rodit na sv.Duhu?
    Prvo malu sam rodila u Vinogradskoj carskim rezom (plqnorani zbog epi) a taj dr .Grgic je sad presao na sv.Duh pa sam ja odlucila ici tamo….
    Uopce ne znam kak tam.u trudnickoj ambulanti funkcionira?!Dal se moze kod istog dr vodit trudnocu?

Ja sam rodila dva puta na sv duhu, kad se narucujes u trudničku ambulantu, možes unaprijed provjeriti raspored pa se naručiti tad kad ti je taj doktor, ali nema garancije da će te on dočekati, jer se oni često mijenjaju, ovisno o dezurstvima i stanju u rađaoni...

MareiKate
    05. Siječanj 2023. 09:15

Luna1406

Žene molim pomoć. Bila sam za Božić na hitnoj zbog krvarenja i jučer na pregledu kod svoje doktorice. U tih 11 dana beba je po FM narasla samo za 1 dan, a po ostalim 4-6 dana. Stalno je do sada bio veći za 5-6 dana i sad odjednom po mjeri FM kasni 5 dana. Baš sam zabrinuta, doktorica mi to uopće nije komentirala. Da napomenem, imala sam virozu u tih zadnjih 11 dana.

Ne znam što bih ti rekla, ali ako doktorica nije alarmirala zbog toga, ne bih se jako brinula. Kad ti je idući pregled?

jen_dva
    05. Siječanj 2023. 09:20

Miracle2023

Narucila sam si sa sinsaya par komada za trudnice, bas me zanima jel ce mi odgovarati velicnom, znam da imaju malo manje brojeve. Jako je tesko uloviti nesto jer se sve brzo rasproda. Imaju i akcije na baby robu ako kojoj nije prerano za to. 😄

Ja sam si u CA uzela trudnicke traperice, brojem i krojem prezadovoljna, nosim ih vec sad jer me sve osim tajica stisce al vidit cemo kako to bude kad trbuh bude jos konkretniji. Imaju trudnicki dio u CC East u ZG, ne znam kako za druge gradove

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

SAYuRI
    05. Siječanj 2023. 09:25

Luna1406

Žene molim pomoć. Bila sam za Božić na hitnoj zbog krvarenja i jučer na pregledu kod svoje doktorice. U tih 11 dana beba je po FM narasla samo za 1 dan, a po ostalim 4-6 dana. Stalno je do sada bio veći za 5-6 dana i sad odjednom po mjeri FM kasni 5 dana. Baš sam zabrinuta, doktorica mi to uopće nije komentirala. Da napomenem, imala sam virozu u tih zadnjih 11 dana.

Daj mjere …

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Luna1406
    05. Siječanj 2023. 09:30

MareiKate

Luna1406

Ne znam što bih ti rekla, ali ako doktorica nije alarmirala zbog toga, ne bih se jako brinula. Kad ti je idući pregled?

Tek za 7 tjedana, za 4 tjedna idem na anomaly scan i onda 3 tjedna iza toga kod svoje doktorice na pregled. 

MareiKate
    05. Siječanj 2023. 09:41

Luna1406

MareiKate

Luna1406

Tek za 7 tjedana, za 4 tjedna idem na anomaly scan i onda 3 tjedna iza toga kod svoje doktorice na pregled.

Da doktorica sumnja na nešto sigurno bi te naručila ranije na pregled... Možda će ti netko od cura nešto reći pametnije, ali ako te jako muči uvijek možeš nazvati doktoricu ili se naručiti na pregled negdje privatno ako si u mogućnosti, ali stvarno računam da je neki problem da bi dr reagirala.

Vesca
    05. Siječanj 2023. 10:34

Ja godinama brijem na prirodnu koezmetiku s veganskim certifikatima pa koristim proizvode tipa alverede, weleda, lavera i slično. Znam samo da mi je u sljedećoj kupovini plan uzeti weledine kreme za mame (navodno su jako dobre). Sad koristim neku kremu za tijelo od alverdea i baleino ulje. Niti jedno nije za trudnoću pa ću se uskoro prebaciti na "mama linije "
    Mislila sam i bademovo ulje nabaviti, ali ako nisi zadovoljna s njim možda ipak preskočim....

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Vesca
    05. Siječanj 2023. 10:40

Inače sam jako lijena što se tiče mackanja kremama... jedva se natjeram 2x tjedno namazati.. jedino lice mažem redovito i sa raznim čudesima.... koža tijela mi nije suha pa nekako oduvijek preskačem mazanje.... pogotovo sam koma zimi jer se nakon mazanja mrzim oblačiti. Onaj osjećaj kad se odjeća zalijepi za mene - fuuujjjj 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• Nikky0407
    05. Siječanj 2023. 10:50

snelly

Prvo malu sam rodila u Vinogradskoj carskim rezom (plqnorani zbog epi) a taj dr .Grgic je sad presao na sv.Duh pa sam ja odlucila ici tamo….
    Uopce ne znam kak tam.u trudnickoj ambulanti funkcionira?!Dal se moze kod istog dr vodit trudnocu?

Jesi sigurna da je dr. Grgić na sv. duhu? Ja pocinjem kod njega vodit trudnoću sli privatno i mislila sam da je jos u Vinogradskoj, bas zato sto zelim tamo roditi, a kod njega imam prvi uzv tek 16.01

• snelly
    05. Siječanj 2023. 11:14

MareiKate

snelly

Ja sam rodila dva puta na sv duhu, kad se narucujes u trudničku ambulantu, možes unaprijed provjeriti raspored pa se naručiti tad kad ti je taj doktor, ali nema garancije da će te on dočekati, jer se oni često mijenjaju, ovisno o dezurstvima i stanju u rađaoni…

Gdje provjerim raspored?Trazila sam na njihovim stranicama ali nemrem nac....

ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
    mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
    11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
    11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
    ET-4 i 6 stan-beta 0.6
    2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
    17.11.2017 Lucija
    11/2022 prirodno iznenađenje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.