Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cathy8
    07. Prosinac 2022. 20:54

Memi

Hej cure evo I mene…bila sam jučer na 2 pregleda…kod soc.na prvom pregledu i poslije kod priv.na kontrolni uzv. Sve je ok soc.je izmjerila 1.5 cm a priv. 1.3 cm…27.12.idem opet kod soc.na kontrolu a 10.01.na mini anomaly scan kod priv.
    Za sada znaju samo članovi obitelji a kad ćemo reći drugima to još ne znam…nemam želju nikome reci još uvijek
    Bokydraga jaako mi je žao…drži se..❤️
    Cvitčestitam na trojčekima stvarno divno iznenađenje ❤️❤️❤️, pozdrav svim novim članicama i budućim mamama i dobrodošle😃

Hvala na dobrodoslici 🥰

Nova sam na forumu, kak oznacite jedna drugu a bez da bude cijeli citat prikazan? Jel to samo boldano napisete ili? Sorry ak je glupo pitanje al nemam obicaj biti na forumima pa nemam pojma kak to ide 😅

• elly9
    07. Prosinac 2022. 22:15

Pozdrav cure, evo i mene, 4t5d i nestrpljivo cekam prvi pregled. 💕

Anam
    07. Prosinac 2022. 23:18

:( Boky jako mi je žao i baš me rastužilo.

Hvala cure na savjetima za pregled. Zvala sam HZZO i rekli su mi da mogu dobiti obrazac S1 za ljude koji rade u jednoj državi a žive u drugoj. Tako da je plan da ostanem u Njemačkoj s mužem kroz trudnoću i porod.

Jako je rano za išta reći, imala sam danas neke smeđkaste flekice, što bi trebalo biti implantacijsko krvarenje. 
    Valjda je sve ok. Za tjedan dva idem na prvi pregled. Taj ću vjerojatno obaviti u Hrvatskoj jer papirologiju neću stići do rad riješiti tu.
    Čitam vas i pratim. Koliko me smirite koliko me uplašite. Ali svakako se osjećam manje samo u svemu ovome

👰29
    🤵30

• Nesichah
    08. Prosinac 2022. 07:03

Pozdrav cure,evo ja 19.12 idem na pregled za potvrđivanje trudnoće. Testići su pozitivni. Jeli koja od vas imala kao grčeve kao da će morati obaviti veliku nuždu pa bi onda samo prestali? Ne traje to dugo,ali nakon što popijem vode ili nešto pojedem mi se to najčešće dogodi. Malo se brinem i pušem i na hladno. Nadam se da će nas biti sve više i više u grupi. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

Lady8
    08. Prosinac 2022. 07:12

Nesichah

Pozdrav cure,evo ja 19.12 idem na pregled za potvrđivanje trudnoće. Testići su pozitivni. Jeli koja od vas imala kao grčeve kao da će morati obaviti veliku nuždu pa bi onda samo prestali? Ne traje to dugo,ali nakon što popijem vode ili nešto pojedem mi se to najčešće dogodi. Malo se brinem i pušem i na hladno. Nadam se da će nas biti sve više i više u grupi.

Dobrodosla 😊 meni je tako bilo ujutro kad bi se probudila.

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Elly94
    08. Prosinac 2022. 09:29

Dobrodošle sve Zenice!
    Boky bas mi je zao 😔😔😔😔 

Za promjenu imam vec 48h bez prekida takvu migrenu da ni ne spavam po noci ...taman mi je bilo lakse kaj se smanjuju mucnine i umor i baaaaam dodje nekaj novo 🥳🥳🥳

Lady8
    08. Prosinac 2022. 10:29

Elly94

Dobrodošle sve Zenice!
    Boky bas mi je zao 😔😔😔😔

Za promjenu imam vec 48h bez prekida takvu migrenu da ni ne spavam po noci …taman mi je bilo lakse kaj se smanjuju mucnine i umor i baaaaam dodje nekaj novo 🥳🥳🥳

Suosjecam 🙈 Al kod mene i zgaravica za koju nisam ni znala sto je do sada 😆

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

SAYuRI
    08. Prosinac 2022. 11:02

Elly94

Dobrodošle sve Zenice!
    Boky bas mi je zao 😔😔😔😔

Za promjenu imam vec 48h bez prekida takvu migrenu da ni ne spavam po noci …taman mi je bilo lakse kaj se smanjuju mucnine i umor i baaaaam dodje nekaj novo 🥳🥳🥳

Samo cekaj hemeroide🥴🥴😂😂😂

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Vesca
    08. Prosinac 2022. 11:04

SAYuRI

Elly94

Dobrodošle sve Zenice!
    Boky bas mi je zao 😔😔😔😔

Samo cekaj hemeroide🥴🥴😂😂😂

hahahhaha a ja živim u snovima pa si mislim da hemeroide neću dobiti. Postoji li šansa/način da se to čudo izbjegne? Pogotovo ako nisam nikad imala takvih problema pa živim u uvjerenju da nisam sklona tim čudesima.....

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• Iva2
    08. Prosinac 2022. 11:32

Prijavljujem drugu betu, prva je bila 4948,8, a danas 8811.3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.