Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vesca
    07. Prosinac 2022. 12:53

Boky jako mi je žao, šaljem zagrljaj i nadam se da ćeš nam se uskoro javiti s pozitivnim testom. Drži se <3 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

SAYuRI
    07. Prosinac 2022. 12:55

Boky777

Evo me s pregleda….nažalost kiretaža…..danas se opet otkucaji ne čuju. Prošlu srijedu je bilo 9mm sa otkucajima a danas je 5.7mm bez otkucaja…tako da 😭😢😢😢

A jebemu misa 😢 Bas mi je zao Boky777, bas te napatilo sve. Drzi se, oporavi se i sto prije eto tebe opet na trudnicku temu 💋💋🤗🤗🤗🤞🤞🤞💪💪💪

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

SAYuRI
    07. Prosinac 2022. 12:56

Marttina

SAYuRI

Marttina

Pahuljka

Marttina

Pahuljka jesi bila u Fb grupi svi koji žele bebu, kako se više zvala? Pa je jedna nas polako izbacivala i na kraju grupu izbrisala.

Daaa, u toj. Ne daj Boze one price i pokusaja ispiranja mozgova, narocito lakovijernim 🤢 Ne znam sta je bilo na kraju obzirom da sam prvi put iznijela svoje misljenje i bila blokirana 😂

Joooj i jaaa.. Haha pa koji ti je nadimak tamo bio? Ja sam Mart0409 bila

Jel to grupa od Keysi/Slavica/Anja hahahhaahaaj😂😂😂😂

Je.. hahaha.. ja sam se "divila" kako nju cure slušaju. Ko da je primarijus. Užas! Ako nije kako je ona bila rekla ajmo van iz grupe.

Ta je zena luda 😆 Koliko je ona samo imala profila i pisala sama sa sobom…. 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Pahuljka
    07. Prosinac 2022. 13:08

SAYuRI

Marttina

SAYuRI

Marttina

Pahuljka

Marttina

Pahuljka jesi bila u Fb grupi svi koji žele bebu, kako se više zvala? Pa je jedna nas polako izbacivala i na kraju grupu izbrisala.

Daaa, u toj. Ne daj Boze one price i pokusaja ispiranja mozgova, narocito lakovijernim 🤢 Ne znam sta je bilo na kraju obzirom da sam prvi put iznijela svoje misljenje i bila blokirana 😂

Joooj i jaaa.. Haha pa koji ti je nadimak tamo bio? Ja sam Mart0409 bila

Jel to grupa od Keysi/Slavica/Anja hahahhaahaaj😂😂😂😂

Je.. hahaha.. ja sam se "divila" kako nju cure slušaju. Ko da je primarijus. Užas! Ako nije kako je ona bila rekla ajmo van iz grupe.

Ta je zena luda 😆 Koliko je ona samo imala profila i pisala sama sa sobom….

Tamo sam bila imenom i prezimenom ali losa odluka 😂 
    U svakom slucaju da je promijenila ime grupe nakon toga u lijecenje poremecaja paznje i imala bi neku svrhu ta grupa. Al ovako 🤢 
    Hvala curke na savjetima za smejdarenje pricekat cu jos danas, sutra pa se javiti vjerov u hitnu. Jer on da je htio dat terapiju dao bi nakon sto sam jednom bila i drugi put zvala da idalje ima. Tako da mi je draze cut i drugo misljenje, za svaki slucaj. 
    Boky neopisivo mi je zao, ali u svakom zlu ima nekog dobra, ne mozes znati sta je u ovom dobro ali vjerovatno da nije nesto bilo uredu sa plodom. Brzo te ocekujemo ovdje ponovo ❤️

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Barbi30
    07. Prosinac 2022. 13:11

Miracle2023

Boky zao mi je, drzi se 🤍
    .
    Pahuljka gin bi ti trebao dati utogestan ili duphaston s obzirom na smedjarenje. Kod mene je smedje svaki put znacilo los ishod, ali to ne znaci da ce i kod tebe biti tako.
    .
    Sto se tice grupa, ja nisam za to i ostajem na forumu. Nadam se da necete sve otici.
    .
    Kada ste priopcile trudnocu ili kada planirate? Ja vise ne mogu sakriti trbuh, a pregled mi je tek iza blagdana. 😄 meni bi bilo draze da smo imali pregled prije bozica pa da tad objavimo, ali tako je ispalo pa cemo pricekati pregled. Jako mi se to daleko cini, ali ionako trudnoca ide svojim tokom bez obzira isle mi svaka 2 ili svaka 4 tjedna.

Mi čekamo pregled pred Božić 20.12. pa sam kupila prigodne poklone za bake i djedove pa ćemo tako reći svima 25.12...pošto kod nas sve otežano nekako smo odlučili da čekamo da barem prva 4 mj prođu 😇🤫🎄👶

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

SAYuRI
    07. Prosinac 2022. 13:24

Miracle2023

.
    Pahuljka gin bi ti trebao dati utogestan ili duphaston s obzirom na smedjarenje. Kod mene je smedje svaki put znacilo los ishod, ali to ne znaci da ce i kod tebe biti tako.
    .
    Sto se tice grupa, ja nisam za to i ostajem na forumu. Nadam se da necete sve otici.
    .
    Kada ste priopcile trudnocu ili kada planirate? Ja vise ne mogu sakriti trbuh, a pregled mi je tek iza blagdana. 😄 meni bi bilo draze da smo imali pregled prije bozica pa da tad objavimo, ali tako je ispalo pa cemo pricekati pregled. Jako mi se to daleko cini, ali ionako trudnoca ide svojim tokom bez obzira isle mi svaka 2 ili svaka 4 tjedna.

Joj ja sam se tako slatko nasmijala na tvog post, oprosti ali trbuh u 7-om tjednu 😂😂😂 Samo si napuhana ko sve mi , to su nazalost crijeva…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

SAYuRI
    07. Prosinac 2022. 13:28

Pahuljka, ne znam sta da ti jazem za Utrogestan, to je po meni mac sa dvije ostrice, sve zavisi od cega je smedjarenje ako je hematom ima smisla, ako ne onda i nema. Ako nesto ne stima sa embrionom nece tu Utrogestan nista pomoci, samo ce onemoguciti da se tijelo samo prirodno pobrine za trudnocu…probaj malo vise magnezija i mirovanja pa ce se smiriti…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Lady8
    07. Prosinac 2022. 13:48

Miracle2023

SAYuRI

Miracle2023

.
    .
    .

Joj ja sam se tako slatko nasmijala na tvog post, oprosti ali trbuh u 7-om tjednu 😂😂😂 Samo si napuhana ko sve mi , to su nazalost crijeva…

Hahaha, ma znam, jasno, ali trbuh je trbuh. Nosim istu odjecu, a izgledam ko balon. Tesko je sakriti od ukucana i prijatelja koji me znaju. Ne bi ni sakrivala, ali s obzirom na sve sto smo prosli, ipak zelim doci do nekih sigurnijih tjedana pa onda s mirom reci.

Znam kako ti je :) Meni je sad manji nego sa 8 tjedana 🙈

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

SAYuRI
    07. Prosinac 2022. 14:08

Miracle2023

SAYuRI

Miracle2023

.
    .
    .

Hahaha, ma znam, jasno, ali trbuh je trbuh. Nosim istu odjecu, a izgledam ko balon. Tesko je sakriti od ukucana i prijatelja koji me znaju. Ne bi ni sakrivala, ali s obzirom na sve sto smo prosli, ipak zelim doci do nekih sigurnijih tjedana pa onda s mirom reci.

Hahaha znam i moj je skemba prava, ali to su stvarno vise gasovi  nego beba. Meni ce se cak i prije poceti vidjeti pravi trudnicki jer je treca beba..
    Kod mene zna samo muz i par bliskih osoba, ostalima planiram reci kad dodje nalaz NIPT-a, organizujemo Gender Reveal party za sve 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

Luna1406
    07. Prosinac 2022. 14:50

Pahuljka

Curke koliko ste vi smejdalire vremenski dugo a da je sve bilo ok ? Ja vec dva dana onako pomalo, ponekad trag na gacicama a ponekad prilikom brisanja na toalet papiru ostane. Nisam dobila nikakvu terapiju od svog ginekologa ali je naglasio ako se nastavi da se javim ponovo njemu ili u hitnu. Ali sad me zivu pojede jer mi nije rekao koliko dugo da cekam prije nego se javim ???!! 🤔 dan, dva, sedmicu 🤔 Sta je kod smedjarenja krajnja granica za javljanje, ne bih da panicim jer nemam bolove ali me strah uhvatio na max.

Nisam jos procitala sve do kraja, ali ja sam smeđarila nešto više od 2 tjedna i bilo je sve oke. Uzmi u obzir da sam znala zašto smeđarim, imala sam male hematome zbog kašljanja od korone i pila sam cijelo vrijeme zbog toga duphastone.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.