Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anam
    08. Prosinac 2022. 20:59

Vesca

Iva2 super, odlična betaAnam betu vade sve cure koje su išle kroz medicinski potpomognutu oplodnju, ali može se vaditi i ovako ako baš želiš. Tražiš uputnicu od doktora. Inače je to hormon koji najranije može sa sigurnosti potvrditi trudnoću, a vadi se u razmacima od 2 dana. U tom periodu se vrijednost treba poduplati (ne strogo poduplati, ali otprilike): Tako da nije problem što ju nisi vadila i što te nisu poslali da ju vadiš.

Hvala ti na info.
    Ja evo nisam još bila na pregledu. Razmišljam ima vremena još tjedan dva. Simptoma još uvijek nemam. 

👰29
    🤵30

• Iva2
    09. Prosinac 2022. 08:23

Anam

Vesca

Iva2 super, odlična betaAnam betu vade sve cure koje su išle kroz medicinski potpomognutu oplodnju, ali može se vaditi i ovako ako baš želiš. Tražiš uputnicu od doktora. Inače je to hormon koji najranije može sa sigurnosti potvrditi trudnoću, a vadi se u razmacima od 2 dana. U tom periodu se vrijednost treba poduplati (ne strogo poduplati, ali otprilike): Tako da nije problem što ju nisi vadila i što te nisu poslali da ju vadiš.

Hvala ti na info.
    Ja evo nisam još bila na pregledu. Razmišljam ima vremena još tjedan dva. Simptoma još uvijek nemam.

Drago mi je da ste dobili odgovor. 
    Ja sam provjeravala betu kako bih mogla uzeti fragmin, da ne cekamo prvi ultrazvuk. Nemam ni ja jos nikakve simptome. Kad ste najranije culi otkucaje? Ja sam u proslim trudnocama bila oko 7. tjedna, al sad mi je tako tesko cekati jos 2 tjedna🙈

Lady8
    09. Prosinac 2022. 08:42

Dobrodošle nove cure 🤗
    Ja sam otkucaje u prvoj i drugoj cula iza 6, prva 6+6, druga 6+4 (tako sam se narucila na prvi pregled).

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Cvit
    09. Prosinac 2022. 08:50

Hvala svima na čestitkama 🥰 i na divnim riječima ♥️
    Malo sam nadošla 😅 pa sad čitam zaostatke.

Sayuri čestitam na dobrom UZV 🥳🥳
    Landy čestitam na srčeku 🤗🤗

Cathy8 čestitam na pregledu ✨️✨️
    Boky777 jako mi je žao...mogu misliti koji vrtlog emocija zadnjih par tjedana 😔 drži se ❤️ 
    Iva2 super su bete! Ne mora ništa značiti, može biti i jednoplodna i višeplodna. Bitno da je lijepo narasla  Moje su bile negdje kao tvoje pa su ispali trojčeki 😂 no, ja sam bila na IVF pa nisam neko mjerilo.
    U svakom slučaju sretno na UZV 🍀🍀🍀

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

• Iva2
    09. Prosinac 2022. 09:35

Cvit, trooojceeekiii🥰🥰🥰 Cestitam od srca! 

June7
    09. Prosinac 2022. 09:54

Hvala vam na odgovorima <3

1. IVF 06/22 - ovaleap,cetrotide,ovitrelle - 3 🐧
    FET 07/22 1 🐧 - bhcg 0
    FET 10/22 - stimulirani 1 🐧 1.B 11dpt 580 2.B 13dpt 1460 》 uzv 6+1 ❤

Hannica0 👧
    09. Prosinac 2022. 10:59

Jucer na uzv vidljiva samo gestacijska vrecica s bijelim obrucem. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• IvanaH4
    09. Prosinac 2022. 13:23

Hannica0 👧

Jucer na uzv vidljiva samo gestacijska vrecica s bijelim obrucem.

To je u redu koliko znam. Tako je i meni bilo.

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

Pahuljka
    09. Prosinac 2022. 13:46

Hannica koja ti je sedmica nisam dobro popratila zadnja 2-3 dana forum ? Nije to nista neobicno, sasvim ok za prvi pregled. 
    A mene sto se tice ja bih ili u krevetu soavala ili pored wc skoljke dezurala. Ne znam gdje bi prije. A pri tome samo nagon, od povracanja nista, kontam mozda bi bilo lakse to sve izbacit iz sebe. Ponekad pomogne caj od kamilice ali hranu samo kad i pogledam smuci mi se. Ne znam zasto sam mislila da je ovo malo blaze. Ovo je bukvalno za otplakat turu kad uhvati ono mantanje i uz to muka 😵‍💫😵‍💫🤮🤮 Kako se vi nosite ? 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

SAYuRI
    09. Prosinac 2022. 13:56

Pahuljka

Hannica koja ti je sedmica nisam dobro popratila zadnja 2-3 dana forum ? Nije to nista neobicno, sasvim ok za prvi pregled.
    A mene sto se tice ja bih ili u krevetu soavala ili pored wc skoljke dezurala. Ne znam gdje bi prije. A pri tome samo nagon, od povracanja nista, kontam mozda bi bilo lakse to sve izbacit iz sebe. Ponekad pomogne caj od kamilice ali hranu samo kad i pogledam smuci mi se. Ne znam zasto sam mislila da je ovo malo blaze. Ovo je bukvalno za otplakat turu kad uhvati ono mantanje i uz to muka 😵‍💫😵‍💫🤮🤮 Kako se vi nosite ?

Ma koma kod mene zadnja dva dana opet 🥴🥴🥴🤮🤮😵😵 Toliko mi se smuci, slabost u nogama i tacno me depresija pocne hvatati , a mantanje da ne spominjem, hranu kad vidim nije mi jasno kako neko to moze pojesti , eto znam da je nerealno ali takav je feeling…a onda kad popusti mucnina uhvati me takva glad da bi vola pojela a onda od toga svega opet mucnina tako da sam ja zapela u carobnom krugu 😫

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.