Pahuljka jesi bila u Fb grupi svi koji žele bebu, kako se više zvala? Pa je jedna nas polako izbacivala i na kraju grupu izbrisala.
Daaa, u toj. Ne daj Boze one price i pokusaja ispiranja mozgova, narocito lakovijernim 🤢 Ne znam sta je bilo na kraju obzirom da sam prvi put iznijela svoje misljenje i bila blokirana 😂
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Evo me s pregleda....nažalost kiretaža.....danas se opet otkucaji ne čuju. Prošlu srijedu je bilo 9mm sa otkucajima a danas je 5.7mm bez otkucaja...tako da 😭😢😢😢
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
https://www.tickerfactory.com/
Evo me s pregleda….nažalost kiretaža…..danas se opet otkucaji ne čuju. Prošlu srijedu je bilo 9mm sa otkucajima a danas je 5.7mm bez otkucaja…tako da 😭😢😢😢
Žao mi je Boky777 😭😔💔
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Curke koliko ste vi smejdalire vremenski dugo a da je sve bilo ok ? Ja vec dva dana onako pomalo, ponekad trag na gacicama a ponekad prilikom brisanja na toalet papiru ostane. Nisam dobila nikakvu terapiju od svog ginekologa ali je naglasio ako se nastavi da se javim ponovo njemu ili u hitnu. Ali sad me zivu pojede jer mi nije rekao koliko dugo da cekam prije nego se javim ???!! 🤔 dan, dva, sedmicu 🤔 Sta je kod smedjarenja krajnja granica za javljanje, ne bih da panicim jer nemam bolove ali me strah uhvatio na max.
Pa ja bi otisla na tvojem mjestu do njega ponovo, inace se dobije duphaston ili utrogestan ako se smeđari. Meni je odmah dao 3x1 duphaston. Isto mi je malo bilo smečkasto na ulosku i ne cijelo vrijeme. Meni je to krenulo prošli četvrtak i do utorka trajalo. Evo jučer cijeli dan i danas ništa, nadam se da neće ponovo 🤞ne znam koliko da cekas, ali ja bi i radi mirnije glave otisla.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Evo me s pregleda….nažalost kiretaža…..danas se opet otkucaji ne čuju. Prošlu srijedu je bilo 9mm sa otkucajima a danas je 5.7mm bez otkucaja…tako da 😭😢😢😢
Ajme baš mi je žao 😭😭
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Curke koliko ste vi smejdalire vremenski dugo a da je sve bilo ok ? Ja vec dva dana onako pomalo, ponekad trag na gacicama a ponekad prilikom brisanja na toalet papiru ostane. Nisam dobila nikakvu terapiju od svog ginekologa ali je naglasio ako se nastavi da se javim ponovo njemu ili u hitnu. Ali sad me zivu pojede jer mi nije rekao koliko dugo da cekam prije nego se javim ???!! 🤔 dan, dva, sedmicu 🤔 Sta je kod smedjarenja krajnja granica za javljanje, ne bih da panicim jer nemam bolove ali me strah uhvatio na max.
Ja sam zadnje 3 tj krvarila i smeđarila...za sada tu u tamo samo kao u tragovima ali imam uvedenu duplu terapiju.
Nije prerano da ti uvede ginekolog terapiju i najbolje da mu se javiš i neka ti uvede Duphaston barem. Inače preporuka Mg i lezi i odmaraj 💪
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Pahuljka jesi bila u Fb grupi svi koji žele bebu, kako se više zvala? Pa je jedna nas polako izbacivala i na kraju grupu izbrisala.
Daaa, u toj. Ne daj Boze one price i pokusaja ispiranja mozgova, narocito lakovijernim 🤢 Ne znam sta je bilo na kraju obzirom da sam prvi put iznijela svoje misljenje i bila blokirana 😂
Joooj i jaaa.. Haha pa koji ti je nadimak tamo bio? Ja sam Mart0409 bila
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Jel to grupa od Keysi/Slavica/Anja hahahhaahaaj😂😂😂😂
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Jel to grupa od Keysi/Slavica/Anja hahahhaahaaj😂😂😂😂
Je.. hahaha.. ja sam se "divila" kako nju cure slušaju. Ko da je primarijus. Užas! Ako nije kako je ona bila rekla ajmo van iz grupe.
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Boky žao mi je.. ❤❤❤
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji