Ja sam rodila na Merkuru i mogu reci jedno predivno iskustvo …babice su bile predobre ,pretople..u svakakve poze me stavljale,masirale..pricale samnom,bodrile …
Ma divne zene…i jos kad sam se zahvaljivala u bolovima…kad mi je babica rekla da to nije njen posao nego poziv ..ma divnooooo ..jedno predivno iskustvo …♥️♥️♥️
Ovo je toliko divno za pročitati da mi dođe da odem tamo rodit Bravo za tete u Merkuru
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Merkur se preuređuje al su se zato svi sa Merkura preselili u Vinogradsku ...tak da cu gađati Vinogradsku 😀
Mia, ima l isto novo kod tebe?
Pa nema baš, čekam pregled u utorak. Nisam kasnije ništa smeđarila i bolovi su se smirili. Bude svako toliko neko kao probadanje, ali mislim da je to normalno. Kod tebe? Imaš kakve simptome? Kad ideš na pregled?
Kod mene od simptoma skoro pa nista.
Mozda samo cesce mokrenje. Eventualno me ranije hvata umor pred spavanje u to je sve. Pregled tek 16.12. :/
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Cure koje ste već radile panoramu, sa koliko tjedana ste radile ili se može raditi a da su rezultati pouzdani? Znam da oni kažu sa napunjenih 9 tjedana se može raditi. Dali je neka od vas radila tako rano?
Također, pitanje za mini anomaly, sa koliko tjedana se obično radi? Htjela bi možda kod nekog privatnika s boljim uzv napraviti taj pregled.
1. IVF 06/22 - ovaleap,cetrotide,ovitrelle - 3 🐧
FET 07/22 1 🐧 - bhcg 0
FET 10/22 - stimulirani 1 🐧 1.B 11dpt 580 2.B 13dpt 1460 》 uzv 6+1 ❤
Cure koje ste već radile panoramu, sa koliko tjedana ste radile ili se može raditi a da su rezultati pouzdani? Znam da oni kažu sa napunjenih 9 tjedana se može raditi. Dali je neka od vas radila tako rano?
Također, pitanje za mini anomaly, sa koliko tjedana se obično radi? Htjela bi možda kod nekog privatnika s boljim uzv napraviti taj pregled.
Ja sam radila Panoramu sa 10+4, prema uzv 9+6
Fetalna frakcija je ispala 7.1 % sto je dovoljno za pouzdane rezeltate.
Mini anomaly se radi oko 12og tjedna
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Ja sam ju radila sa 11+4 fetalna frakcija 4.2%. (Bebica nam je stalno mrvu manja nego po mengi jer mi je ovulqcija bila mqlo kasnije). Ginic mi je rekao da odem tad al generalno kao oko 12tog tjedna pa sam poslusala. A drugoj frednici je komentirao da iako kažu 9 tjedana da on ne bi otišao odmah nego sačekao isto tako negdje 12.
Ja sam ju radila sa 11+4 fetalna frakcija 4.2%. (Bebica nam je stalno mrvu manja nego po mengi jer mi je ovulqcija bila mqlo kasnije). Ginic mi je rekao da odem tad al generalno kao oko 12tog tjedna pa sam poslusala. A drugoj frednici je komentirao da iako kažu 9 tjedana da on ne bi otišao odmah nego sačekao isto tako negdje 12.
Zbog premalog postotka detalje frakcije, sli u slicaju bad Panorame Moze se nakon 10. Tj bez problema
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
June7 ja sam radila s 12+1 (po ultrazvuku 12+4). Tad mi je radila i mini anomaly..
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Joj hemeroidi 😵💫😵💫😵💫
Imam ih jos od prve trudnoce i sad su mi se opet pojavili… nis mi nije pomagalo…
A sad su mi se pojavili oko 6tt kak mi je stolica tvrda.
A fun fact kad sam isla na 1.porod i prije ide klistir jel, ja kazem joj jel morate, imam hemeroide samo mi to jos fali… a sestra mi veli ma nema frke sad cemo mi njih gurnuti nazad unutra 😳😳🤣🤣 sta mi zene sve prodemo ajme meni…
Grozno. ja sam kroz trudnocu i porod izgubila dostojanstvo, osjecala sam se uzasno. znala sam doc na pregled u TA i onda se tamo sjatilo hrpa sestara i doktora, ja rasirenih nogu, cekam pregled, oni svi stoje ispred mene i kao da su na kavi, onak 😳 o porodu da ne pricam, svi ulaze, svi vire dolje, guraju ruke, osjecala sam se ko prase na kolinju. osjecas se jadno i nemocno. a naravno da se neces tamo s njima prepirat, pretrpis i ides dalje, ali nikad ne zaboravis.
Gdje si to išla u trudničku?
Ja rodila dva puta na sv duhu, bude svakakvih situacija ali ništa da bi se osjećala tako jadno. Nasuprot, susrela se sa profesionalcima koji rade svoj posao kako treba.
Ely9 gdje si išla na akupunkturu? Ja istražujem akupunkturu protiv mučnina…
Kod nas u bolnici postoji Ambulanta za bol i tamo anesteziolog radi akupunkturu na uputnicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji