Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jen_dva
    07. Prosinac 2022. 16:45

Evo ja sam danas zakoracila u veliki dvanaesti tjedan, pregled mi je tek 15.12. ne znam kako cu do tad izdrzati. Primijetila sam danas da me vec par dana ne bole grudi, dosad su bile dosta bolne i osjetljive, sad se to samo ugasilo.. Razlog za brigu ili je to isto jedan od simptoma koji bi trebao nestati krajem prvog tromjesecja? 

02/2023 💔👼 22tt
    03/2025 💙

• IvanaH4
    07. Prosinac 2022. 17:08

jen_dva

Evo ja sam danas zakoracila u veliki dvanaesti tjedan, pregled mi je tek 15.12. ne znam kako cu do tad izdrzati. Primijetila sam danas da me vec par dana ne bole grudi, dosad su bile dosta bolne i osjetljive, sad se to samo ugasilo.. Razlog za brigu ili je to isto jedan od simptoma koji bi trebao nestati krajem prvog tromjesecja?

Također. Nije razlog za brigu, već su pisale cure o tome. 🙂

28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

Lorkaa
    07. Prosinac 2022. 17:23

Boky777

Evo me s pregleda….nažalost kiretaža…..danas se opet otkucaji ne čuju. Prošlu srijedu je bilo 9mm sa otkucajima a danas je 5.7mm bez otkucaja…tako da 😭😢😢😢

jako mi je zao!! drzi se i nadam se da cemo te opet tu sresti! 

🤰27 ⚽️ 29

Lorkaa
    07. Prosinac 2022. 17:27

curke, ja sam danas odradila ultrazvuk pa mi je vadila krv za nifty, rezultate ocekujemo sljedeci tjedan, bebica je jako zivahna i 5cm velika 😊 
    btw primjecujem malo trbuscic, jel moguce to vec sad? mucnina nema evo vec 2-3 dana i super se osjecam!

🤰27 ⚽️ 29

Megii
    07. Prosinac 2022. 17:37

Javljam se sa pozitivnim vijestima ,sve je uredu bebac se razvija u tjedan. Razgovarala sam o tom TSH gink.kaže da mu je pre čudno što je toliko i da obavezno ponovim tako da sutra idem odmah to obaviti. Hvala svima još jednom na riječima podrške ❤️
    Sljedeći pregled je 4.1 

rosie0111
    07. Prosinac 2022. 18:39

Boky neopisivo mi je žao 💔
    jen_dva mene tako bile prestale boliti grudi na jedno dva tjedna, sad opet bole, ali onak jedan dan da, drugi ne.
    Megii pa vidiš možda je i greška u laboratoriju.. držim fige.
    Lorkaa ovisi koja je trudnoća, u prvoj se rijetko vidi tako rano, ali u 2-3 se zna baš vidjeti.

Lorkaa
    07. Prosinac 2022. 18:54

rosie0111

jen_dva mene tako bile prestale boliti grudi na jedno dva tjedna, sad opet bole, ali onak jedan dan da, drugi ne.
    Lorkaa ovisi koja je trudnoća, u prvoj se rijetko vidi tako rano, ali u 2-3 se zna baš vidjeti.

prva mi je trudnoca, ali bas sam gledala razliku od prije 3tj i sada je bas drukcije zaobljen, zato pitam jer ni sama ne znam 🥲

🤰27 ⚽️ 29

rosie0111
    07. Prosinac 2022. 19:22

Lorkaa

rosie0111

prva mi je trudnoca, ali bas sam gledala razliku od prije 3tj i sada je bas drukcije zaobljen, zato pitam jer ni sama ne znam 🥲

Moguće da je i napuhanost što su cure spominjale ranije, ali možda se i vidi...nismo sve iste 😀 
    Meni se sad definitivno vidi, ali unazad doslovno par dana kao da je iskočio, osjećam se kao krofnica 🤣

• regica123
    07. Prosinac 2022. 20:26

Boky777

Evo me s pregleda….nažalost kiretaža…..danas se opet otkucaji ne čuju. Prošlu srijedu je bilo 9mm sa otkucajima a danas je 5.7mm bez otkucaja…tako da 😭😢😢😢

A daj...a tako sam se veselila...pa kako je moguce da je bio 9mm i sada 5.7mm? Pa....😔😔😔😔😔...bas mi je ovo tesko procitat

👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Hannica0 👧
    07. Prosinac 2022. 20:37

Mia, ima l isto novo kod tebe?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.