Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anam
    08. Prosinac 2022. 11:41

Iva2

Prijavljujem drugu betu, prva je bila 4948,8, a danas 8811.

Možda glupo pitanje ali prva mi je trudnoća pa nemam pojma. Za što se beta vadi? Ja sam isto 4 tjedna kao i vi, jel trebam to vaditi ili je opcionalno?
    Pitanje za sve druge, primjetila sam da mi kava smeta, ubrza puls. Je li ok pit bezkofeinsku?

👰29
    🤵30

• elly9
    08. Prosinac 2022. 12:07

Elly94

Dobrodošle sve Zenice!
    Boky bas mi je zao 😔😔😔😔

Za promjenu imam vec 48h bez prekida takvu migrenu da ni ne spavam po noci …taman mi je bilo lakse kaj se smanjuju mucnine i umor i baaaaam dodje nekaj novo 🥳🥳🥳

Pozdrav, evo kao iskusnjara s migrenama, preporucila bih akupunkturu. U prvoj trudnoci mi je neurologica preporucila s obzirom da nisam smjela koristiti terapiju za migrene i moram reci da mi je stvarno pomoglo i izgurala sam ostatak trudnoce bez migrena. 

SAYuRI
    08. Prosinac 2022. 12:43

Iva2

Prijavljujem drugu betu, prva je bila 4948,8, a danas 8811.3

Odlicna beta👍👍💐💐 Zapamti da se poslije 4000-5000 vise ne dupla pravilno da se ne trznes 💪

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Elly94
    08. Prosinac 2022. 12:44

SAYuRI

Elly94

Dobrodošle sve Zenice!
    Boky bas mi je zao 😔😔😔😔

Za promjenu imam vec 48h bez prekida takvu migrenu da ni ne spavam po noci …taman mi je bilo lakse kaj se smanjuju mucnine i umor i baaaaam dodje nekaj novo 🥳🥳🥳

Samo cekaj hemeroide🥴🥴😂😂😂

Uffff sad si me vratila u proslost i prvi porod i hemiče 😵😵😵😵da ,bilo je poprilicno grozno 🤣 

Da ,cula sam za akupunkturu da pomaze...ak se ovak nastavi nesto cu morati poduzeti 🤷‍♀️

Vesca
    08. Prosinac 2022. 12:57

Iva2 super, odlična beta 
    Anam betu vade sve cure koje su išle kroz medicinski potpomognutu oplodnju, ali može se vaditi i ovako ako baš želiš. Tražiš uputnicu od doktora. Inače je to hormon koji najranije može sa sigurnosti potvrditi trudnoću, a vadi se u razmacima od 2 dana. U tom periodu se vrijednost treba poduplati (ne strogo poduplati, ali otprilike): Tako da nije problem što ju nisi vadila i što te nisu poslali da ju vadiš.

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Vesca
    08. Prosinac 2022. 12:58

thinkpurple

Joj hemeroidi 😵‍💫😵‍💫😵‍💫
    Imam ih jos od prve trudnoce i sad su mi se opet pojavili… nis mi nije pomagalo…
    A sad su mi se pojavili oko 6tt kak mi je stolica tvrda.
    A fun fact kad sam isla na 1.porod i prije ide klistir jel, ja kazem joj jel morate, imam hemeroide samo mi to jos fali… a sestra mi veli ma nema frke sad cemo mi njih gurnuti nazad unutra 😳😳🤣🤣 sta mi zene sve prodemo ajme meni…

auuuu tragikomično  kad su ti se pojavili u prvoj trudnoći? Joj Bože daj da me izbjegnu 

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

MareiKate
    08. Prosinac 2022. 13:57

Miracle2023

thinkpurple

Joj hemeroidi 😵‍💫😵‍💫😵‍💫
    Imam ih jos od prve trudnoce i sad su mi se opet pojavili… nis mi nije pomagalo…
    A sad su mi se pojavili oko 6tt kak mi je stolica tvrda.
    A fun fact kad sam isla na 1.porod i prije ide klistir jel, ja kazem joj jel morate, imam hemeroide samo mi to jos fali… a sestra mi veli ma nema frke sad cemo mi njih gurnuti nazad unutra 😳😳🤣🤣 sta mi zene sve prodemo ajme meni…

Grozno. ja sam kroz trudnocu i porod izgubila dostojanstvo, osjecala sam se uzasno. znala sam doc na pregled u TA i onda se tamo sjatilo hrpa sestara i doktora, ja rasirenih nogu, cekam pregled, oni svi stoje ispred mene i kao da su na kavi, onak 😳 o porodu da ne pricam, svi ulaze, svi vire dolje, guraju ruke, osjecala sam se ko prase na kolinju. osjecas se jadno i nemocno. a naravno da se neces tamo s njima prepirat, pretrpis i ides dalje, ali nikad ne zaboravis.

Gdje si to išla u trudničku?
    Ja rodila dva puta na sv duhu, bude svakakvih situacija ali ništa da bi se osjećala tako jadno. Nasuprot, susrela se sa profesionalcima koji rade svoj posao kako treba.
    Ely9 gdje si išla na akupunkturu? Ja istražujem akupunkturu protiv mučnina...

• Iva2
    08. Prosinac 2022. 14:27

SAYuRI

Iva2

Prijavljujem drugu betu, prva je bila 4948,8, a danas 8811.3

Odlicna beta👍👍💐💐 Zapamti da se poslije 4000-5000 vise ne dupla pravilno da se ne trznes 💪

Moram priznati da se jesam prepala kad sam vidjela da nije duplo. Doktor je rekao da bi mogli sljedeci tjedan na pregled, al ne bih zurila, jer mislim da se jos nece cuti srce pa da ne panicarim bezveze😰

Mia2023
    08. Prosinac 2022. 14:31

Hannica0 👧

Mia, ima l isto novo kod tebe?

Pa nema baš, čekam pregled u utorak. Nisam kasnije ništa smeđarila i bolovi su se smirili. Bude svako toliko neko kao probadanje, ali mislim da je to normalno. Kod tebe? Imaš kakve simptome? Kad ideš na pregled?

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Elly94
    08. Prosinac 2022. 14:58

Ja sam rodila na Merkuru i mogu reci jedno predivno iskustvo ...babice su bile predobre ,pretople..u svakakve poze me stavljale,masirale..pricale samnom,bodrile ...
    Ma divne zene...i jos kad sam se zahvaljivala u bolovima...kad mi je babica rekla da to nije njen posao nego poziv ..ma divnooooo ..jedno predivno iskustvo ...♥️♥️♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.