Meni se žao maknuti s foruma jer je super da i neaktivni mogu pročitati nečije iskustvo... slažem se da je dosta nepregledno i lako se pogubiti ako te nema par dana, ali bilo mi je super što mogu pronaći informaciju i prije nego sam se aktivirala....
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Megi, javi nam se, kako je proslo 🤞🤗🤗
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Curke koliko ste vi smejdalire vremenski dugo a da je sve bilo ok ? Ja vec dva dana onako pomalo, ponekad trag na gacicama a ponekad prilikom brisanja na toalet papiru ostane. Nisam dobila nikakvu terapiju od svog ginekologa ali je naglasio ako se nastavi da se javim ponovo njemu ili u hitnu. Ali sad me zivu pojede jer mi nije rekao koliko dugo da cekam prije nego se javim ???!! 🤔 dan, dva, sedmicu 🤔 Sta je kod smedjarenja krajnja granica za javljanje, ne bih da panicim jer nemam bolove ali me strah uhvatio na max.
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
A sto se tice wapp/viber ili fb grupe imamo samo negativna iskustva sa temom prije ove. Zbog nefunkcionalnosti foruma prebacile smo se na fb gdje je bio opsti haos, sto zbog komentara (jer je i tamo nepregledno dok svako odgovori na neciji komentar haos bude) a druga stvar pojedine su odlucile brisati komentare nakon sto skontaju da nije ok to sto su napisale, ma joj svasta je bilo. Koliko god ovo bilo neprakticno za one koji nisu tu svaki dan, toliko je i dobro i korisno za one koje svrate cisto po info (i sama sam prije ukljucivanja samo citala i skupljala info).
Za viber ili wapp grupe nemam iskustva.
Eto to je neko moje misljenje i nadam se da ce nas bar nekoliko ostat i ovdje ❤️
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Hoću naravno,posljepodne sam na pregledu u 4:20 ,tako da brojim sate i minute.
Nadam se da će biti sve okej..
Mislim da bi se trebao uvesti pregled TSH pri samom saznanju o trudnoći ,ja sam primjer imala sam super TSH početkom godine i misleći da nema mjesta brizi ,stavila u opasnost i bebu i sebe. Tako da jedan savjet budućim mamama da i prije planiranja trudnoće pregledaju TSH a kod onih koje nisu planirale bebe u samom startu obave pregled . ❤️❤️❤️
Ja iz prosle trudnoce imam lijepa iskustva s time pa sam zato i predlozila. Tko zeli neka posalje broj ☺️
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Mislim da bi se trebao uvesti pregled TSH pri samom saznanju o trudnoći ,ja sam primjer imala sam super TSH početkom godine i misleći da nema mjesta brizi ,stavila u opasnost i bebu i sebe. Tako da jedan savjet budućim mamama da i prije planiranja trudnoće pregledaju TSH a kod onih koje nisu planirale bebe u samom startu obave pregled . ❤️❤️❤️
Vjerujem da ce biti sve u redu ♥️ Ja sam zbog prosle trudnoce i povišenog tsh te lose očitanja nalaza bila jako oprezna kod ove trudnoce.
Makar tsh se vadi odmah sa KKS, pa tko ide sa 5,6 tj brzo sazna, a terapija djeluje isto brzo
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Vjerujem da ce biti sve u redu ♥️ Ja sam zbog prosle trudnoce i povišenog tsh te lose očitanja nalaza bila jako oprezna kod ove trudnoce.
Makar tsh se vadi odmah sa KKS, pa tko ide sa 5,6 tj brzo sazna, a terapija djeluje isto brzo
Kako ti je prošla ta trudnoća?❤️
Pahuljka jesi bila u Fb grupi svi koji žele bebu, kako se više zvala? Pa je jedna nas polako izbacivala i na kraju grupu izbrisala.
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Na kraju sam imala neki problem koji nema nikakve veze s tim.
Rodio se decko koji je sada super zdrav u svemu. 😊
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Sortiraj odgovore
Najstariji