Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1509
    08. Srpanj 2025. 14:50

Think nama su okej one happy gaćice, mekane su. Ili one iz Bipe, baš njihova marka, isto su okej, nemam prigovora
    Cordiso dobro je, jučer mi je L bio malo nervozan, nije spavao i onda još svi šokovi, ali danas smo već super. Sve hoće bebi pokazati, cijeli stan, sve autiće, pa 100 pitanja zašto beba ne papa šunku, zašto ne vozi s njim auto i tak. Dobar je, nježan je i pazi, jedino se jako zabrine i pobjegne ak beba plače, al bude se naviknuo. Bili smo i danas samo nas dvoje vani malo, ja sam ga uspavljivala pa je sad okej, falila sam mu jako ova tri dana. Sad ulovimo neku rutinu i polako bude to došlo na svoje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.