Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petrica_92
    05. Srpanj 2025. 07:33

Svima koji su ovih dana proslavili rođendane, nadam se da ste uživali :) jeste li dobili neke poklone koji vam se čine korisni?

Trudnice, kako se držite? Jedva čekam dojmove nakon poroda. Mi smo krenuli razmišljati o drugome, mislim da ćemo na jesen krenuti raditi na tome.. 

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

• Tonkica1509
    06. Srpanj 2025. 13:58

Sretan ročkas svima koji su proslavili 🥰 joj ja se baš radujem rođendanu svog L, plan je neki manji opg, pozvati par ljudi i guštati.
    I da javim, ja sam rodila u petak navečer malog dječaka. Sutra ćemo doma, ne mogu dočekati da vidim njih dvojicu zajedno.
    A cordiso je rodila danas ujutro 😊😊 možda ju još i sretnem tu negdje na odjelu

Ally007
    06. Srpanj 2025. 14:02

Aaaaa, tonkica i cordisoo - cestitke, prekrasne vijesti!! (kako ste se prepoznale na odjelu??). Nadam se da ste dobile male spavalice i da cete uzivati cim prije svi zajedno! 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

• Buhaca
    06. Srpanj 2025. 15:47

Tonkica i Cordisso čestitam. Nadam se da je sve prošlo u najboljem redu. Odmorite se i uživajte u svojim smotuljcima. Ako još niste nadam se da cete se uspit vidit uživo.
    Kad se oporavite pišite kako je prošlo. 😘
    Thinkpurple Sretan Rođendan malenoj. Piši kako je bilo. 🎉🥳🎂

• Buhaca
    06. Srpanj 2025. 16:03

Ally i tvom malcu Sretan Rođendan!
    Želim i tebi i njemu šta bezbolniji povratak na posao

• Petrica_92
    06. Srpanj 2025. 20:37

Čestitke Tonkica i Cordisoo!!! Nadam se da je sve prošlo dobro :)

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Afrodita06
    07. Srpanj 2025. 06:04

Novim mamama čestitam od srca! Neka bebice donesu pregršt radosti bracama i sekama. Svima sretno i veselo djetinjstvo želim a mamama brzi oporavak. Vidim ste žene, majke, kraljice i sve ovo možete.

Slavljenicima sretan rođendan!

• cordis00
    07. Srpanj 2025. 07:13

Hvala svima, sve je dobro proslo, mali se isto odlucio roditi naopako pa se pred kraj okrenio stav licem kao i seka, al sve je dobro proslo srecom, nisam ni popucala ovaj put. Stvarno sam prezadovolina sa Merkurom, jos mi je na izgon navratio prof Habek i svima rekao da ne skacu po trbuhu i stvarno u 2 truda mali izletio van. Jos se navikavamo, stalno visi na sisi. Nadam se da sutra idemo kuci jer sam rodila rano ujutro u ned, znam da ga moje cure cekaju, barem starija koja kuzi😁.
    Sretno svima s rodendanima, mi cemo u 8.mj isto nesto obiteljski, samo da oporavak krene i da se spakujemo i krenemo za more.
    Tonkica i ja soba do sobe :).

👩33g👨33g 👧👧👶

• Buhaca
    07. Srpanj 2025. 09:12

cordis00

Hvala svima, sve je dobro proslo, mali se isto odlucio roditi naopako pa se pred kraj okrenio stav licem kao i seka, al sve je dobro proslo srecom, nisam ni popucala ovaj put. Stvarno sam prezadovolina sa Merkurom, jos mi je na izgon navratio prof Habek i svima rekao da ne skacu po trbuhu i stvarno u 2 truda mali izletio van.Jos se navikavamo, stalno visi na sisi. Nadam se da sutra idemo kuci jer sam rodila rano ujutro u ned, znam da ga moje cure cekaju, barem starija koja kuzi😁.
    Sretno svima s rodendanima, mi cemo u 8.mj isto nesto obiteljski, samo da oporavak krene i da se spakujemo i krenemo za more.
    Tonkica i ja soba do sobe :).

👏😘

• Unname13
    07. Srpanj 2025. 09:29

Cordisoo i Tonkica čestitam vam od srca 💗
    I sretan rođendan svim slavljenicima 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.