Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Unname13
    17. Srpanj 2025. 09:59

Cordisoo bas mi je žao, nadam se da ce vas ostalo zaobići. Sretno ❣️
    Ja cu skidanje iz pelena probati kroz 10ak dana, otic cu kod svoje mame tada, jer imam puno više prostora vani.
    Iako ona kuzi za piskit i sama mi kaže kad joj se piski ili kad se popiski, a za kakit se sakrije.
    Ja sam uspješno maknula dudu.
    Užasno mi je išla na živce i to sam bas rekla do drugog rođendana odraditi. Svi su mi govorili mala je bla bla, ali prva dva dana je bilo borbe, vec treći je bilo lakše.
    Evo sigurno smo 10 dana bez nje, nekad pita za nju, ali zna da sam je dala maloj maci, doduše babu žica da joj kupi drugu😅

• cordis00
    17. Srpanj 2025. 10:41

Ja za pelenu jos ne planiram nista poduzimat. Mislim da nije spremna, nista jos ne spominje. Starija me sama trazila. A previse je promjena sad kako sam rodila i bas tesko to prozivljava, sta me opet nema, prvo rodiliste pa bolnica i sad kad dodemo kuci izolacija zbog njihove rote.
    Sretno vama u procesu😊.
    Dudu sam mislila na zimu kad se stabiliziramo.

👩33g👨33g 👧👧👶

Thinkpurple0
    17. Srpanj 2025. 12:33

Unname sretan rockas! Kako ste proslavili? 
    Kako si maknula dudu? I ja bi jer ima samo za spavanje, al ima dvije, jednu u ustima jednu u ruci 🥴
    A pelene nemogu dok sam sama s njih dvije, nemogu se skoncentrirat samo na to... 😫

• Unname13
    17. Srpanj 2025. 15:03

Rođendan slavimo sad za vikend, jer smo imali pir u subotu, ali tu je dobila tortu i puhala svijeću.
    Slavim kod mame, imamo puno prostora ispred kuce, bude nas uvijek puno, jer imam previše prijatelja 😅
    A dudu, samo sam rekla da sam je dala maci.
    Protestirala je i trajalo je uspavljivanje, da se razumijemo i sad traje, jer ne prestaje govorit.
    Tako da moj savjet nemojte im sad oduzimati, jer ima i ova posljednja regresija s dvije godine😅

• Buhaca
    20. Srpanj 2025. 11:51

Jesu li vasi muževi/partneri povremeno istinski biseri/idioti?!
    Moj se sinoc/jutros diga na wc ili piti vode, diga rolete jer je vruce/sparno donia maloj bocu vode koju je stavia na njen ormaric koji je do krevetica, ona je spavala.
    Možete pogađat kad se probudila! 
    U 5! Malo se igrala i uglavnom nakon toga zaspe opet. Ali ne ugledala je vodu, koja joj je pala na pod u pokusaju da dođe do nje. Više nije zaspala. 10.30 spavanje. 
    A sinoc jedva oko 23. Urlanje ko da ju se kolje. 
    Susjedi sigurno misle da ju zlostavljam. 
    Govor, pricanje sad se prisejca stvari od prije. Pjesmice koje smo prije pjevali, kicenje bora. 
    U nadi da cu uspit nekako izbacit dudu pricam joj o vili dudilici, macama koje vole dude. Nema puno efekta. Sad ju trazi i po danu. Plus 5ce.
    Ja presretna! 

Thinkpurple0
    21. Srpanj 2025. 08:06

Buhaca 🤣🤣🤣 i jesu mu dala onda da sam hendla malu taj dan? 🙈
    Moj kad nesto zariba tako onda mu kazem - e sad je tvoja, ti se bori s njom. 
    Spavanje nam je ocajno, ja nemogu vise 😭😭😭
    Navecer odbija je spavanja, sat i pol se dere, zove nas, pjeva, prica... zaspe iza 22h... budenje po novi svaki sat vremena u najboljem slucaju, nocas od 1 do 4 svakih 15 minuta. Urla i trazi vode. Dam 2, 3 puta, poslije vise nedam i onda urla sto nedam. Pa trazi promjenu strane kreneta, pa drugog plisanca, pa bi pricala, pa sta je ovo, di je onaj... to nema kraja. I probudi se ujutro do 7 najkasnije. S time da je u pola 6 obavezno jos jedna siza jer ne zeli soavati vise.
    Popodne ista stvar... oko pola 1 ju stavim, sama trazi  al onda krece mamaaaa dodi  ja bi vode, ja bi ovo, ja bi ono.. i treba joj sto godina da zaspe. Budim ju u 14, 14.30 kad god da zaspe da ne pomrdamo vecer i opet nije dobro. 
    Jucer smo bili ujutro na sljemenu, hodala je puno, popodne bazen, znaci izmori se... i opet ne spava. Sta da radim vise? 😭 fakat sam ocajna... 

• Buhaca
    21. Srpanj 2025. 11:24

Thinkpurple0

Buhaca 🤣🤣🤣 i jesu mu dala onda da sam hendla malu taj dan? 🙈
    Moj kad nesto zariba tako onda mu kazem - e sad je tvoja, ti se bori s njom.
    Spavanje nam je ocajno, ja nemogu vise 😭😭😭
    Navecer odbija je spavanja, sat i pol se dere, zove nas, pjeva, prica… zaspe iza 22h… budenje po novi svaki sat vremena u najboljem slucaju, nocas od 1 do 4 svakih 15 minuta. Urla i trazi vode. Dam 2, 3 puta, poslije vise nedam i onda urla sto nedam. Pa trazi promjenu strane kreneta, pa drugog plisanca, pa bi pricala, pa sta je ovo, di je onaj… to nema kraja. I probudi se ujutro do 7 najkasnije. S time da je u pola 6 obavezno jos jedna siza jer ne zeli soavati vise.
    Popodne ista stvar… oko pola 1 ju stavim, sama trazi al onda krece mamaaaa dodi ja bi vode, ja bi ovo, ja bi ono.. i treba joj sto godina da zaspe. Budim ju u 14, 14.30 kad god da zaspe da ne pomrdamo vecer i opet nije dobro.
    Jucer smo bili ujutro na sljemenu, hodala je puno, popodne bazen, znaci izmori se… i opet ne spava. Sta da radim vise? 😭 fakat sam ocajna…

Je, odvea ju je u parkic i uspava za spavanac. I naravno da je i on malo odmoria s njom. 
    Šta se spavanja tice bez obzira koliko spavala popodne ili se rano digla ujutro uvecer su muke.. 
    Vrti se u svim smjerovima, bez problem digne nogicu do vrha ograde krevetica a više ga ne mogu spustiti. 

Thinkpurple0
    21. Srpanj 2025. 12:28

Buhaca moja je u muslin vreci pa nemoze dic noge al isto da je bez icega izasla bi van. Vec smo razmisljali maknit jednu stranicu al bojim se da bi stalno onda izlazila, pa i usred noci. 
    Jooojjj, sa starijom to nismo prolazili... njoj smo u toj regresiji s 2 god skinuli ogradicu i kad je prosla regresija je tako ostala spavat, s 2 i pol smo ju u veliki krevet prebacili, sama u sobi... do izbacivanja dude, onda je opet nastao kaos 🤪
    Ma joj... nemogu taj umor vise... 
    Evo sad lezi u kreveticu, ja moram na krevetu pored, ona prica, ispituje, ne zeli spavati, ona bi u park 😫 a bili smo ujutro od 8 do pola 11 vani. I sto zahtjeva... 
    A starija me bogec ceka u boravku dok ovu rijesim.

Vanilla Diva
    21. Srpanj 2025. 14:03

Curke samo da vam prijavim jedan pozitivan test! Ful je svjeze, tek sam saznala, ali eto, mi tu sve dijelimo pa evo i to. Termin bi trebao biti 26.3., prvi pregled imam 31.7 pa cemo vidjeti jel sve na mjestu i dobro ali posto sam se vec ukljucila u proljetne bebe 2026., vrijeme je da i vi saznate :)
    .
    Sto se tice ostalog, kod nas je uspavljivanje uvijek tesko i dugotrajno. Za sad ne osjecam neku tesku regresiju ali spava s nama u krevetu (jos smo na moru i iz nekog razloga ne voli krevetic ovdje pa ne znam jel to ili samo zafrkava) ali po noci par puta zaplace u zadnje vrijeme sto nije vec mjesecima. I opcenito je nekako cendrava, svega se boji, "cudnije" se ponasa. Sto se tice odvikavanja od pelen, ide nam dobro. U tri dana samo se jednom upiskila u gace. Nekad trazi ici ali vecinom joj ja predlozim i dovro prihvati i za sad dobro funkcionira. Narucit cu one neke gacice sto malo zadrzavaju ako se upiski i daje njoj mokri osjecaj a ne probije bas sve po robi. Tu smo jos 6 dana.. kako ce biri kad se vratimo u Zg ne znam ali kazem, za sad ide dosta dobro. Za spavanje stavimo pelenu. 

🩷19.08.23.
    🤰17.07.25 ➕️
    Due date 26.3.2026.

• Buhaca
    21. Srpanj 2025. 14:28

Vanilla Diva

Curke samo da vam prijavim jedan pozitivan test! Ful je svjeze, tek sam saznala, ali eto, mi tu sve dijelimo pa evo i to. Termin bi trebao biti 26.3., prvi pregled imam 31.7 pa cemo vidjeti jel sve na mjestu i dobro ali posto sam se vec ukljucila u proljetne bebe 2026., vrijeme je da i vi saznate :)
    .
    Sto se tice ostalog, kod nas je uspavljivanje uvijek tesko i dugotrajno. Za sad ne osjecam neku tesku regresiju ali spava s nama u krevetu (jos smo na moru i iz nekog razloga ne voli krevetic ovdje pa ne znam jel to ili samo zafrkava) ali po noci par puta zaplace u zadnje vrijeme sto nije vec mjesecima. I opcenito je nekako cendrava, svega se boji, "cudnije" se ponasa. Sto se tice odvikavanja od pelen, ide nam dobro. U tri dana samo se jednom upiskila u gace. Nekad trazi ici ali vecinom joj ja predlozim i dovro prihvati i za sad dobro funkcionira. Narucit cu one neke gacice sto malo zadrzavaju ako se upiski i daje njoj mokri osjecaj a ne probije bas sve po robi. Tu smo jos 6 dana.. kako ce biri kad se vratimo u Zg ne znam ali kazem, za sad ide dosta dobro. Za spavanje stavimo pelenu.

Čestitam! Mirnu i školsku trudnocu želim ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.