Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Unname13
    17. Srpanj 2025. 09:59

Cordisoo bas mi je žao, nadam se da ce vas ostalo zaobići. Sretno ❣️
    Ja cu skidanje iz pelena probati kroz 10ak dana, otic cu kod svoje mame tada, jer imam puno više prostora vani.
    Iako ona kuzi za piskit i sama mi kaže kad joj se piski ili kad se popiski, a za kakit se sakrije.
    Ja sam uspješno maknula dudu.
    Užasno mi je išla na živce i to sam bas rekla do drugog rođendana odraditi. Svi su mi govorili mala je bla bla, ali prva dva dana je bilo borbe, vec treći je bilo lakše.
    Evo sigurno smo 10 dana bez nje, nekad pita za nju, ali zna da sam je dala maloj maci, doduše babu žica da joj kupi drugu😅

• cordis00
    17. Srpanj 2025. 10:41

Ja za pelenu jos ne planiram nista poduzimat. Mislim da nije spremna, nista jos ne spominje. Starija me sama trazila. A previse je promjena sad kako sam rodila i bas tesko to prozivljava, sta me opet nema, prvo rodiliste pa bolnica i sad kad dodemo kuci izolacija zbog njihove rote.
    Sretno vama u procesu😊.
    Dudu sam mislila na zimu kad se stabiliziramo.

👩33g👨33g 👧👧👶

Thinkpurple0
    17. Srpanj 2025. 12:33

Unname sretan rockas! Kako ste proslavili? 
    Kako si maknula dudu? I ja bi jer ima samo za spavanje, al ima dvije, jednu u ustima jednu u ruci 🥴
    A pelene nemogu dok sam sama s njih dvije, nemogu se skoncentrirat samo na to... 😫

• Unname13
    17. Srpanj 2025. 15:03

Rođendan slavimo sad za vikend, jer smo imali pir u subotu, ali tu je dobila tortu i puhala svijeću.
    Slavim kod mame, imamo puno prostora ispred kuce, bude nas uvijek puno, jer imam previše prijatelja 😅
    A dudu, samo sam rekla da sam je dala maci.
    Protestirala je i trajalo je uspavljivanje, da se razumijemo i sad traje, jer ne prestaje govorit.
    Tako da moj savjet nemojte im sad oduzimati, jer ima i ova posljednja regresija s dvije godine😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.