Ally evo dobro je, uhodavamo se u bebecu normalu,sisa sisa i opet sisa i staaalno kakanje i mijenjanjr malih pelenica. Sta smo naravno jedva docekali kod kuce u svom miru🥰.
Cure su ga odmah zavolile, starija pogotovo, bas me iznenadila. Iako sam se jos izolirala s njim zbog rote, (izlazila samo na wc s maskom i odmah sve dezinficirala), nisu postale ljubomorne. Bas sam ponosna. Bio nam je lak prijelaz s 0 na 1 i 2 na 3, al zato je s 1 na 2 bilo krvavo. Bas zato jer je starija sva njezna i osjetljiva i tad je plakala svaki put kad i mala.
Idemo sutra u dalmaciju konacno :).
Dudu sam kod starije tek s 2g i 4 mj, kad smo pricale o krivom zagrizu i pokazala joj slike na internetu pa je sama rekla da ne zeli vise i tako je i bilo, mozda je 2 noci trazila za uspavljivanjr pa bi joj opet sliku pokazala. Pokusala sam prije tog na druge fore, al kod moje uspijevaju samo dogovori😅.
Ally sigurno reagira na posao i vrtic, proci ce :).
👩33g👨33g 👧👧👶
Ally hvalaa! I ja se nadam trudnoci bez komplikacija (kao svaka trudnica)🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ocito su onda svi u nekoj fazi clingy na kvadrat. I moja se boji svega i isto govori "ne bojati" a realno muhe se boji 🤣
Cordisoo dobro zvucis! Drzi se. Drago mi je da vam je prijelaz s 2 na 3 tako "bezbolan" i da su cure dobro prihvatile bracu. Barem na prvu. Mene je malko strah isto kak ce moja reagirat na bebu, imat ce 2 god i 8 mj. Al ona je isto jako osjecajna i njezna i place kad drugi placu i uzasno je za mene vezana... ali dobro, bit ce kak ce biti. Naviknut cemo se svi.
🩷19.08.23.
🤰17.07.25 ➕️
Due date 26.3.2026.
Hvala za savjete ✨ ma i mi smo jako angažirani što se tiče pričanja i pripremanja, pogotovo jer nam je stvarno puno promjena, selidba, beba i uvijek mu sve najavljujemo tjednima unaprijed. Sreća pa je on izuzetno pričljivi pa voli da pričamo tak o svemu. Probat ćemo onda krevet, posteljina na aute i sretno nam bilo 😅
Joj e mi smo danas iselili iz ovog stana. Ovo jutro ću pamtiti dugo 😆 L se budio pola noći, ujutro lijepo zakurio (naravno), visi po meni, hoće se maziti, hoće mamu. Pa pokušavam hendlati njega, a istovremeno i beban imao ludo jutro, neće spavati, samo na nama, pa onda njega svako malo provjeravam da ne bi zakurio (pogotovo kak se cordiso desilo pa sad skačem na sve i panika lagano), on bi na cici bio cijeli dan. I istovremeno pakiramo stvari i čistimo, jel 😅 znači teški show.
Ali uspjeli smo preživjeti, L ok, malo još tu i tamo skoči temperatura ali jede, pije, veseli je. Nadam se da ne bude ništ dalje od toga. Beban isto ok, nema zasad naznake temperature, držite fige da tak ostane 😬😬
Ocito su svi u clingy samo mama fazi 🫠
Cordisoo drago mi je da je rota iza vas, uzivajte sad na moru 💪🏻 curama ce sigurno biti lakse na moru...
Joj bome i nas satrao prijelaz s 1 na 2 a 3 i pol godine je razlika.. i uvijek se pitam kak se uopce netko odluci nakon toga ic na 3.dijete al svi su mi rekli da je prijelaz s 2 na 3 puno laksi. Valjda je onda tako 🙈
Tonkica kod vas nista jednostavno s tim stanom, pa eto i selidba je u temperaturi morala proc 😔
Da te utjesim, moja starija je imala prije 10 dana virozu, 3 dana 39 temp.i proslo, nije mala pobrala a stalno vise jedna po drugoj. Tako da drzim fige da beba ne pokupi 🤞🏻🤞🏻
A bome ima hrpa bolestina i dalje, ne jenjava s ljetom... brat i sogorica upravo imaju gripu tip A, usred ljeta. 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji