Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Thinkpurple0
    07. Srpanj 2025. 11:01

Tonkica, cordisoo cestitke!! 💙💙 eto vas skoro cimerice u bolnici 🙈
    A cordisoo jesu krenuli trudovi za vrijeme koncerta? Nacoprala si 🙈
    Afrodita drago mi je da si se javila 😊 kako su decki? Kako ste vi proslavili rockas? 
    Ally bas lijepo, super ste proslavili. Sretno s poslom i vrticem 🤞🏻
    .
    Evo mi proslavili, hvala na cestitkama. Bas na rockas smo bili samo nas 4, dorucak po zelji, rucak u restoranu i poslije smo otisli s curama malo u igrandiju i doma nazad na tortu. 
    A jucer smo proslavili malo s familijom doma... postao nam je premali stan za to, preveliki kaos bude i curama to vise ne pase, poslije budu bas nervozne 🥴  morat cemo iduci puta razdvojiti na pola jer ovo nema smisla.
    Napravila sam 2 jednostavne torte i narezala nareske. Cisto dovoljno. 
    Poklon je dobila alilo zecica (zvucnik, lampa, audio price i pjesmice pusta, javim dojmove kad malo skuzim kak sve funkcionira) i kolica za plazu ona sta se vuku. 
    S obzirom da ima sve od seke to smo trazili jer zbilja nema potrebe za gomilanjem gluposti i garderobe koju i ovak nebude iznosila.  

• Buhaca
    07. Srpanj 2025. 12:31

Thinkpurple0

Tonkica, cordisoo cestitke!! 💙💙 eto vas skoro cimerice u bolnici 🙈
    A cordisoo jesu krenuli trudovi za vrijeme koncerta? Nacoprala si 🙈
    Afrodita drago mi je da si se javila 😊 kako su decki? Kako ste vi proslavili rockas?
    Ally bas lijepo, super ste proslavili. Sretno s poslom i vrticem 🤞🏻
    .
    Evo mi proslavili, hvala na cestitkama. Bas na rockas smo bili samo nas 4, dorucak po zelji, rucak u restoranu i poslije smo otisli s curama malo u igrandiju i doma nazad na tortu.
    A jucer smo proslavili malo s familijom doma… postao nam je premali stan za to, preveliki kaos bude i curama to vise ne pase, poslije budu bas nervozne 🥴 morat cemo iduci puta razdvojiti na pola jer ovo nema smisla.
    Napravila sam 2 jednostavne torte i narezala nareske. Cisto dovoljno.
    Poklon je dobila alilo zecica (zvucnik, lampa, audio price i pjesmice pusta, javim dojmove kad malo skuzim kak sve funkcionira) i kolica za plazu ona sta se vuku.
    S obzirom da ima sve od seke to smo trazili jer zbilja nema potrebe za gomilanjem gluposti i garderobe koju i ovak nebude iznosila.

Srecom pa je rođendan 1x godisnje pa se idrži. Kakve si torte radila? Ja cu isto ove godine sama raditi pa šta bude. Torte nisu bas moje podrucje ali cu je valjda sklepat nekako. Bas su mi danas stigli ukrasi i sve sa alija. Još nisam pregledala. 
    Pon mi je najgori dan u tjednu. Nemam snage/volje za ništa. Vruce, sparno za poludit. Stan u kaosu
    5ce su krenile, a ona je pocela sama tražit spavanje. Borimo se sa komarcima

Thinkpurple0
    07. Srpanj 2025. 12:46

A i zg kisa i zahladenje... bas mi pase... jedino cure kvare mir 😅
    Buhaca radila sam okruglu tortu ledene kocke - biskvit od bjelanjaka, krema od zumanjaka i gore slag. I tortu u obliku broja 2 - biskvit obicni od kakaa izrezan u 2, a kremu sam smiksala od cheeseecakea krem sir sa slagom i malo ukuhanog voca u to. Ispalo je top, ova malo slada, ova malo kiselija a obje osvjezavajuce. 

• Buhaca
    07. Srpanj 2025. 13:15

Evo ja otvorila ukrase. Malo sam se zaigrala sa narudžbom. Oko 100balona imam, 2 ili 3natpisa

Thinkpurple0
    07. Srpanj 2025. 13:55

🙈🙈🙈
    Sretno s puhanjem 🙈
    Ja sam odustala od balona ove godine, samo velika dvojka i mala 3 balona sa svake strane. I u tediju sam uzela neke papirnate u krug kao lepeze i to stavila. 
    Inace nemozemo hodat od balona po stanu jer ih nedaju izbusiti i baciti. 🫠

• Buhaca
    07. Srpanj 2025. 15:27

Imamo nekakvu pumpu, a ja narucila neku spravicu da se lakse vezu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.