Uzivajte na moru i da bude sta vise opustajuce i tebi i da se cure izmore i dobro spavaju😊.
Nemoj imat griznju, ti veliki bas vole ic i moja se ljuti kad ne ide jer joj se zezne rutina, ljuti se kad dodemo po nju ranije, imaju dan ispunjen zajednickim aktivnostima i 1 na 1, idu van, lijepo im je.
Bit ce dobro i maloj kad krene jednom :).
A evo sad sam odjednom 38+1, umjesto 37😅, muz ide po auto hitno, kad se vrate mora hitno sobu opiturati, sve nas pomaklo. Ja sutra na pedikuru, pon depilaciju, odgadala sam to sve za kasnije i sad mi odjednom doslo, al najbitnije da sam kufer spakirala. Samo da ne krene dok muz ne dode. Doc ce mi mama isto na knap kad navrsim taman 39 tj, al dobro, ranije valjda nece.
A kod mene se to ne zna, budem zatvorena pa vise ne budem. I drugi porod na kontroli s 39 bila skroz zatvorena, s 40 dosla sa 7 cm. Ja se nadam ipak nekad izmedu 39 i 40 da cu rodit, kad mi mama dode, a i cim prije to bolje da se rijesim, ne da mi se vise bit trudna po vrucinama. Obje su se rodile s 40 pa nekako racunam da ne bi trebala bas prenijeti.
Kazu indukcija ako ne krene s 41. Al i dr misli da oce jer su prva dva poroda krenila spontano.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji