Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cordis00
    19. Lipanj 2025. 22:07

Uzivajte na moru i da bude sta vise opustajuce i tebi i da se cure izmore i dobro spavaju😊.
    Nemoj imat griznju, ti veliki bas vole ic i moja se ljuti kad ne ide jer joj se zezne rutina, ljuti se kad dodemo po nju ranije, imaju dan ispunjen zajednickim aktivnostima i 1 na 1, idu van, lijepo im je.
    Bit ce dobro i maloj kad krene jednom :).
    A evo sad sam odjednom 38+1, umjesto 37😅, muz ide po auto hitno, kad se vrate mora hitno sobu opiturati, sve nas pomaklo. Ja sutra na pedikuru, pon depilaciju, odgadala sam to sve za kasnije i sad mi odjednom doslo, al najbitnije da sam kufer spakirala. Samo da ne krene dok muz ne dode. Doc ce mi mama isto na knap kad navrsim taman 39 tj, al dobro, ranije valjda nece.
    A kod mene se to ne zna, budem zatvorena pa vise ne budem. I drugi porod na kontroli s 39 bila skroz zatvorena, s 40 dosla sa 7 cm. Ja se nadam ipak nekad izmedu 39 i 40 da cu rodit, kad mi mama dode, a i cim prije to bolje da se rijesim, ne da mi se vise bit trudna po vrucinama. Obje su se rodile s 40 pa nekako racunam da ne bi trebala bas prenijeti.
    Kazu indukcija ako ne krene s 41. Al i dr misli da oce jer su prva dva poroda krenila spontano.

👩33g👨33g 👧👧👶

Ally007
    25. Lipanj 2025. 22:43

Kako ste zene, majke, trudnice? Jesu trudnice jos 2u1 ili ima kakvih novosti? Kako podnosite vrucine vi na kopnu i sta radite s klincima po cijele dane? Ja sam svog odvela u park predvečer oko pola 7-7 i krepali smo od muke. Cak se ni on nije bunio kad sam rekla da idemo doma. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Thinkpurple0
    26. Lipanj 2025. 12:42

Jao koja vrucina, sparina u zg 🥴 mi se sinoc vratili s mora, koliko god da je vruce tamo nije ovako tesko za disati i noci su puno ugodnije. 
    More...eh... ovo mi je bilo definitivno najteze ljetovanje do sada... ja neznam jel do mene, nas, nasih krivih navika, ili sto, ali ja sam se vratila 100 puta umornija nego kad smo otisli. Mala je u najgoroj regresiji spavanja, urla pola noci ko da joj kozu deremo, nis joj ne pase, naljeva se s vodom, zove me samo da me zove... a preko dana ima energije ko da se nis ne dogada, obje su bile turbo, nis ih voda ne izmori, to bi akciju doslovno 0-24. Svadale su se cijelo vrijeme, otimale, gurale... mislim da nas je cijeli kamp zapamtio. U moru smo se okupali ravno jednom u 8 dana jer starijoj se sve gadi dodirnut rukama i nogama, mala se stisla na obali i ni mrdac... al zato smo srecom imali bazen i od tamo nebi izasle osim silom kad bi ih izvadili. 
    Jedan dan smo uzeli i izlet brodom od 2 sata da promjenimo atm, gledamo dupine, znaci od 2 sata voznje 1h45m su njurgale da im je dosadno. Kamp ima mini klub, animatori, one leze na podu i dosadno im je. Znaci evo... umor umjesto "odmora". Mislim znala sam da nebude odmor odmor, ali sam mislila da ce nam svima goditi promjena klime i rutine, al eto, ocito ne. I naravno po povratku sve po starom, vec se dosaduju, i dalje se kolju cijelo vrijeme.. a nemremo nikud po ovim vrucinama. Dugo toplo ljeto 🤯🤯🤯🤯
    Muz se spasio na poslu danas. 
    Malo kuknjave... ne kazem, bilo je i lijepih trenutaka ali rijetko.. muz i ja se vidli nismo jer je uvijek jedan sa svakom ili u vodi ili igri ili uspavljivanju. 
    Ally vama je sutra rockas? Kak slavite? 
    Mi u sub sad s jednim djelom familije pa moram neku tortu slozit... svi pitaju sta da kupe, pojma nemam, ima sve od sestre, netreba joj ama bas nista. A iducu ned bi trebali jos jednom sa najuzom familijom... 

• cordis00
    26. Lipanj 2025. 13:43

Evo u utorak sam bila na kontroli za 1 prst otvorena, glavica priljubljena. Osjecam da se lagano otvaram, dosta me probada, jutros mi ispao sluzni cep🫣. Isla sam u Arenu po helij balone jer mi mala sutra slavi u vrticu rodo tada je sve spremno, jos Ledo medo. I ima sad u 3 kontrolu u Klaicevoj, to je zadnje od obaveza. Mama mi je sinoc stigla tako da sto se tice mene, mogu od sutra rodit. Iduca kontrola u TA u uto sa 39+6, velike su guzve, cekalo se sad u uto 3-5 sati tako da se stvaaarno to nadam izbjec. U svakom slucaju, dat ce mi fore do 11.7. pa indukcija, ja se ipak nadam da cu rodit do tad, tako mi je i proslu trudnocu krenilo nakon pregleda sa 39 sarafljenje dolje, otvaranje, ispadanje sluznog cepa i na kontrolu sa 40 dosla 7 cm otvorena. Dosta mi je bit trudna po vrucinama. Lezim i preznojavam se.

👩33g👨33g 👧👧👶

• cordis00
    26. Lipanj 2025. 13:49

Think bas vam je zahtjevan period. Zao mi je da nisu vise uzivale na moru. U zg-u je stvarno koma. Nas vrtic spasava, izidu rano ujutro. Ostalo se zabavljaju unutra. Kad ih skupimo provrti se vrijeme i idu lec. Al je sutra zadnji dan, od pon ide spajanje grupa, svakako je vrijeme da ih povucem radi poroda, a i one ne vole bit sa stranim tetama i djecom pa ove godine i iduce ce imat tu mogucnost radi porodiljnog da su kod kuce.
    Ako porod dobro prode idemo na more do 9.mj cim malome pupak otkadne. Dolje su bar bake i teta, obitelj. Ic ce na more, obozavaju se kupati, ovdje stvarno ne znam sta da radimo, nije za zivit, u 8 bude jako vruce. Iduci tjedan ce se brckati u bazencicu na napuhivanje da si malo razbiju dan i valjda ce izgurat taj kratki period od cca 2tj, bit ce i moja mama inace ce bit svadanja, tuce od nervoze. Za igraonice nisam cisto jer ne zelim da mi sad nesto poberu.
    Ne znam jel ima kakav ljetni program kod vas, bar na 2,3 sata dnevno da se maknu? Iako vjerujem da je to jako skupo :/.

👩33g👨33g 👧👧👶

Thinkpurple0
    26. Lipanj 2025. 14:01

Cordisoo joj, sretno i nek cim prije krene. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Sjecam se sebe prije 2 godine u tim zadnjim danima, bas bude mucenje. 
    A pupak nek cim prije otpadne da se maknete iz pakla 🙈 joj to isto nema pravila, maloj je otpao 5.dan u rodilistu jos, a starijoj tek nakon 3 i pol tjedna. 

Moje se brckaju u bazenu na balkonu ravno 3 minute i odma krece svada. Ma mala je ratoborna jako, sve unistava velikoj, trga joj, uzima iz ruku, namjerno rusi i onda ova sizi s razlogom. A nije ni starija andeo, i ona plane iz nicega. Ili zamisli kako bi se igrala s malom, mala ne igra po njenom i ispocetka svada. 
    Ma gledala sam, nema nis, sve je 6+ god kao kampovi. 
    Nema sanse da bi isla i da ima 6 god. 
    Igraonice cu vidjet kad prode rodendan da ne pokupe nesto, svasta vlada oko nas... a i one rade ugl popodne. Di cu po tom zvizdanu igdje.

Thinkpurple0
    26. Lipanj 2025. 15:19

E i zab sam napisati da smo na moru probali bez pelene da vidimo u kojem smjeru ide s obzirom da doma vec 6 mj kaka na wc..
    Znaci piskenje ne kuzi uopce, piskila je po svuda 😅 mi nju kad stavimo na wc i kazemo da se popiski uvijek bar par kapi iscjedi, i kad bi se popiskila na wc bi ju pustili golu i za 5 min se popiski negdje. I tak je popiskevala non stop po svuda, niti jednom nije trazila. Tak da ocito jos nije spremna na odvikavanje. 
    A bas sam razmisljala, tek ce 2 godine, a starija je imala 2 g i 8 mj i trajalo je 3 tjedna odvikavanje. Tak da bit ce kad bude. 

• cordis00
    26. Lipanj 2025. 16:46

I moja mala je ratoborna😅. Napada stariju, uzima stvari; a starija se ne zna izboriti. Valjda drugi takvi moraju biti. Sve mi zao maloga, satrat ce ga.
    Al znaju se isto lijepo skupa zaigrati na duze. Al kad se svade, onda je to strasno, vika dreka.
    Bazencic obozavaju, po cijelo jutro su u stanju igrati se, vole vodu obje. Mala se slabije kupala u dubokom, samo brckala u plicaku, al kad je zaboravila da se i prosle god kupila, nadoc ce joj😅.

👩33g👨33g 👧👧👶

Thinkpurple0
    27. Lipanj 2025. 07:17

Ally sretan 2.rockas 🥳🥳
    Javi kako ste ga proveli.

Thinkpurple0
    30. Lipanj 2025. 16:57

Cordisoo, tonkica jeste jos u komadu? 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.